Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (214)
Raspunsuri - Pagina 18
luy spune:
Despre mamica Maria-cea-frumoasa nici nu mai stiu ce sa zic... Are niste copii minunati si-o familie superba, este eleganta si frumoasa, harnica mai ceva ca o furnica... Cred ca are reteta unei potiuni magice de-i reusesc toate asa bine 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
carpatina spune:
Cine a facut analize de sange micutilor? Erina, parca tu?
Din vena recolteaza?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
luy spune:
Offf, Cecilia, eu i-as face aerosoli, dar la cum racneste nu cred ca-i face vreun bine, mai ales ca nu pot sa-i tin masca nici macar in apropiere, ce sa mai vorbesc sa i-o pun la gura... :(((
Aseara i-am facut ( vorba vine "i-am facut", mai corect ar fi sa zic ca am incercat sa-i facem ) aerosolii inainte de masa de seara si mi-a fost teama ca de suparare nici n-o sa mai vrea sa manance. Spre surprinderea mea, a papat tot ( un iaurt de 150g cu 1 piscot sfaramat in el ). Ce ti-e si cu racnetele astea, cred ca i-au facut foame ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
cecilia L spune:
Roxana, sambata sunteti la nunta?????????
Ma gandeam, daca tot sunt atatea doritoare sa o intalneasca pe Sabina Y de ce nu punem de-o intalneala, eventual sambata sa poata veni si mamicile muncitoare,cu sau fara pitici, asa poate avem si noi timp sa vorbim, ne-am vazut de atatea ori si nu am reusit sa schimb prea multe vorbe cu toate mamicile...

Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
Celia spune:
Sabina, Andreea daca e sa ii vina sa suga pai nici Dei fratiorul interesant n-o distrage...isi intoarce capul il striga si isi continua activitatea . Suge fara program cand si cat vrea ,are momente cand vine la mine si-mi ridica haina si zice titi...titi...
Legat de fratiori mai mari , la noi Andreea incearca sa-l imite pe Andrei in diverse feluri...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
luy spune:
Gabitz, tare frumos e "balaurul" tau
, chiar daca nu e el prea fioros. Si s-a dat de 3 ori peste cap si s-a transformat in dovleac, huh ?
Nu m-am prins cine-i fratele tau ca nu mai stiu la ce film ai facut referire. Nu ca as mai apuca eu sa mai vad vreun film, cred ca ultimul film pe care l-am vazut a fost inainte s-o nasc pe Maria.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
cecilia L spune:
Luy, eu ii faceam lui Cristi inainte de somnic, il schimbam, spalam, ii pregateam prietenii sau carticelele in pat si ii faceam aerosolii, era mereu ocupat sa vada ceva sau sa tina ceva in mana, il mai incurca masca sau mana mea si o impingea, dar reveneam...mereu i-am facut singura(tatai era plecat), eu cred ai putea sa incerci seara la culcare cu o joaca ceva ce ea prefera....nu stiu merita sa incerci, cu forta sigur nu faci nimic, mai mult va chinuiti, poate merge cu joaca sau cititi''catea''
Aaaaaaaa mai incearca sa faceti amandoua, adica te prefaci ca faci cu ea...
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze
luy spune:
Ah, sa nu uit, Celia, am trimis ieri plicul. L-am pus recomandat, ca e mai maricel ca dimensiune si m-am gandit sa ti-l dea postasul personal, nu sa-l inghesuie ( indoaie ) in cutia postala. In plus, ultimul plic pe care l-am expediat ( e drept, in SUA ) nu a mai ajuns la destinatie
si m-am ofticat tare ca pusesem o carte in el. Sper sa ajunga la inceputul saptamanii viitoare 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
luy spune:
Cecilia, Maria incepe sa planga numai cand aude aparatul ala mergand, daca mai vede si masca aia din care ies aburi... 
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Celia spune:
Luy, multumim. 
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni