Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (214)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui Piciulika

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui luy
O sa aiba mai multi nashi decat ursuletzul Michael, ca deja s-au adunat pe lista 3 !

Pe lista mea are deja 4!

Hei, ce adunari faceti voi? 2 nasi are - Moni si Mark! Deci nu-i greu sa fie mai multzi...

Luy vorbea de viitorul copil al lui Bernix care o sa aiba mai multi nasi decat ursutetul Michael, dar gresise numaratoarea, o sarise chiar pe Carpatina!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Erina
Diaspora asteptam poze cu piticii deghizati!!!

Pe mine sa nu contati. Eu deocamdata nu sarbatoresc decat ce e romanesc (poate pe viitor, ca sa nu se simt Tudor exclus, oi sarbatori si altceva). Mai au si pe aici produse de Halloween, dar nici ei nu sarbatoresc asa cum o fac americanii, de fapt si la ei e sarbatoare de import. In schimb, ei sarbatoresc mortii ca si noi, cimitirele sunt pline de flori si luminate noaptea de lumanari...arata super!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Neata??
INTREBARE: MAI E CINEVA CARE TB SA FACA ROR SI A AVUT COPILUL VIRUSAT?????? cat timp asteptati pana il faceti de la ultima aparitie a mucilor???
Mi-e asa teama de vaccinul asta!!!!
Sabina i l face lui Gheo???Sau i l-ai facut??

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitz78
sa va arat si eu, cu balaurul.
yaia - asa e...ce spirit de observatie...ma simt flatata ca e "cunoscut" si peste hotare...o sa-i spun.

Chiar voiam sa-ti scriu ca de mult timp nu le-ai mai zis balauri! Asta cand am facut urarea Elizei si am scris despre ea ca e "dulceatza balauritza", m-am gandit ca de mult timp nu ne-ai mai scris ca mergi sa dobori balaurii!
Si ce balaur, bagat in dovleac!
Acum am gasit pe imdb si numele lui, ca il stiam dupa figura, dar mai greu cu numele (ca mi-s batrana, maica!).

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Gata mestereala, era o surpriza pentru voi, ca doar maine e Halloween. Buhuhuuuuuuu!

http://good-times.webshots.com/photo/2475344960100533949cQxMTp

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mi-ai dat o idee...ca tot vine tati azi acasa dupa o lunga perioada de timp...sa-i facerm o surpriza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello, e o zi superba azi.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bikmaria

am pus si eu cateva poze noi daca doriti,poftiti aici
http://good-times.webshots.com/album/568377568DzAyvW

BIKMARIAmamica de dulceata mica MARIA TEODORA (05-09-07) si de papanas maricel ALEX (14-07-96) Poze noi ,cu noi

Scumpa foc printesa! Si vad ca toti au o pb cu sertarele deschise

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Poate la voi, ca la noi sigur nu!

Poze

Mergi la inceput

Citat:

si acum amanunte despre legea care a fost promulgata. se aplica de la 1 ianuarie 2009 si intram si noi , pana copilul implineste 2 ani ( CIC). procentul de 85% se aplica la veniturile avute inainte de a intra in CIC si se refera la venitul net, nu brut, ceea ce e bine ( pentru unii ), fiindca la salariul de baza mai adaugam sporuri,prime, comisioane, etc. cat de curand vor aparea si normele de aplicare, ce v-am zis e de la tv ( ministrul muncii si protectiei sociale) , sursa zic eu destul de ok.
acum nu stiu daca , cine a reluat serviciul , mai poate beneficia de asta ( reintrand in concediu ), cred ca numai din motive medicale se poate relua CIC.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Multumesc de raspuns!
In cazul asta chiar stau 2 ani acasa...oricum sotul meu ma batea la cap sa stau acum mai iau si bani pt asta si chiar imi convine pt ca aveam un salariu f bun

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:

Poate la voi, ca la noi sigur nu!

Poze

Daaaa si la Iasi e superb!!!Parca e primavara...am scos papanashul la 9 afara si acum face nani dus.

Dar Yaia important e sa fie cald in suflete nu?Si la voi sigur este

Mergi la inceput