Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (214)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANDREEA11

Neata??
INTREBARE: MAI E CINEVA CARE TB SA FACA ROR SI A AVUT COPILUL VIRUSAT?????? cat timp asteptati pana il faceti de la ultima aparitie a mucilor???
Mi-e asa teama de vaccinul asta!!!!
Sabina i l face lui Gheo???Sau i l-ai facut??

andreea

Alegeti viata! Avortul opreste o inima care bate plina de sperante...

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

noi nu l-am facut si voiam sa-l facem maine, dar azi s-a trezit iar cu muci multi asa ca mai amanam. dr. noastra a zis canu e absolut nici o problema sa-l facem mai tarziu.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

La multi ani, George Ionut , de mami RGE !

Gabriela, Tomasa, Bernix, multumim.
Piciulika, ma bucur ca totul merge bine , cu proiectul si acasa sunt bine tatal si fiul.
Devylla, sedere placuta in tara.
Papanash, sanatate multa lui Ghighi.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Andreea11, noi am facut Priorix (nu ROR-ul gratuit) si au fost virusati amandoi inainte, nu grav dar cu muci. I l-am facut la vreo 3-4 zile de la disparitia mucilor si nu a avut absolut nici o reactie, nu febra, nu altceva. Cel mai misto a fost ca dr. care i l-a facut era cobza si desi avea masca la gura am stat cu un stres...nejustificat din cate spunea ea (am intrebat-o in fata "daca a luat acum de la dvs. ceva???"). Deci, dr. mi-a spus ca ideea e sa nu aiba ceva acut cu febra in momentul vaccinarii si ca o boala pe trecute sau la debut dar fara febra nu impiedica vaccinarea, nu reprezinta contraindicatie. In fine, pt. siguranta mi-a spus ca 2 zile dupa sa evitam contactul cu copii, etc. Inutil de altfel pt. ca intrase in contact cu virusii ei. Slava Domnului nu a patit nimic.
Luy, cum merg aerosolii? E mai bine frumoasa ta Maria?

mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Salutare, dintre maldare de munci si program incarcat de infrumusetari.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Erina , ...ce motive de deprimare?... Tati are doua flori acasa asa ca sigur sta cu gandul la voi ...

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Gabitz78, ce baiat frumos ai tu acolo! Si ce costume misto! De unde ai cumparat dovleacul? Sau l-ai facut???? Sper ca nu pt. ca n-as fi in stare...
Celia,

La multi ani, ultimului nostru sarbatorit!!!

Mergi la inceput

Rox, sa fie cu efectele dorite programul de infrumusetari. Ce fac Atomica si Bubu? Primesc bomboane astazi? Asteptam si alte foto cu mica Atomica , ce bine iti seamana...

poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Roxi, esti pe aici? Esti libera? Pot sa te sun? Ca de acasa vad ca nu reusim sa vb...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Erina, intrebarea mea nu trebuia sa te duca cu gandul la asa ceva, din contra, cred ca tati e mai indreptatit sa se gandeasca la prostioare din moment ce tu decizi sa stai sau nu cu el. Ma gandeam ca stau parintii cu tine sau ca vin sa te ajute la una-alta si e mult mai comod, ai timp de o cosmetica, un coafor, un shopping.
Ca si mie imi vine sa-mi fac bagajul sa merg o saptamana la mama, dar cand ma uit la al meu sot si-l vad cum se joaca cu Ghighi, iar acest mic manipulator e tot o hlizeala si o veselie cum vine taica-su acasa, asa ca ma razgandesc ...

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Scuzati intreruperea, eram cu Sim pe telefon si ma ajuta sa maresc fonturile pe aici pana nu chiorasc de tot.

Tomasa, sunt sunt, si eu voiam sa te sun. Te sun in 10-15 min daca e ok.

Erina, Alex va sta la mama diseara acasa nu sarbatoreste nimic, iar la gradi au pus abia miercuri serbarea ca deh, a fost inchis acum. Apropos de halloween asta, la noi vecinii sunt toti straini si anul trecut m-am ales cu colindatori iar eu nu aveam ce sa le dau. Anul acesta trebuie sa ma mobilizez si sa iau ceva sa fiu pregatita.

Papanash, mucii in sine nu sunt o problema pentru vaccin. Sa nu aiba febra sau rosu in gat.

Melania, succes cu surpriza.

Gabitz, ba ar fi destule magazine de devastat dar ziua de salariu e abia pe 10 noiembrie.

Gabriel Ionut sa fii sanatos si norocos!

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput