La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (197)
Raspunsuri - Pagina 20
Yagmur spune:
Buna dimineata... haideti la un ness fara zahar ![]()
Am venit la job cu buza umflata.... tocmai cand vroiam sa zic ca Luca nu mai are crize, am luat un cap in gura... doar i-am facut o observatie sa nu mai arunce cu jucariile si gata... jap un cap in dinti 
In fine, o sa treaca si asta....
Roxanica, auzi la tine.. diva sexi... as vrea eu.. esti o scumpa; intradevar ai dreptate... costumul de anul trecut l-am imprumutat la al copil; bafta maxima astazi
Dianocica, luni avem prevenar - doza 2 si voi ruga dadaca sa intrebe despre noua schema de vaccinare
Ruxandra, super cuminte G; Luca nu a prea stat cuminte la control... dar in ambele locuri au facut examenul fund de ochi si am primit acelasi diagnostic; asteptam sa mai mergem cand face 2 ani si jumatate... sa vedem daca e pseudostrabism sau nu
Laura, si eu am pierdut sirul.... noroc ca astazi am mai mult timp, macar sa scriu desi am ratat multe din urma; si eu sint super stresata la job.. si vin vremuri tare grele la noi.. sper sa nu raman somera ca am pus-o.. va pupam cu drag...
Teutz, ce bine ca intri repede in concediu... Luca nu a plans niciodata ca plec la job, ma pupa repede dimineata si apoi fuga la joaca... seara insa ma pupa cand vin.. ai mare dreptate.. timpul trece super repede si nu apuc sa ma bucur de el.. acum iarasi mai muncesc sambata... cat mai pot, pentru amaratele alea de ore suplimentare 
Si atat am citit... plec la Turda... va pupic
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
bamboletta spune:
Neata
Mai lasati butoiul in pace
in perioada noiembrie-decembrie butoiul e inchis ![]()
Ceva noutati de Dana si Raducu?
poze cand vedem
nu mai am rabdare vreau sa vad grasunul ![]()
Ruxandra-bine ca nu are nimic la ochi G,bravo lui pt cooperare,noi cu Antonia nici o sansa,acum in noiembrie-decembrie mergem iar sa vedem cum facem programarea tare bine ar fi daca ar sta si ea ![]()
Asia-f frumoasa petrecerea de haloween si Denis 
Kikineata-din ce in ce mai frumoasa garga 
Yagmur-pare calm tigrul Luca ![]()
Dianocica-si mie la fel mi-a zis medicul de familie,ca s-a modificat schema de vaccinare si nu mai facem vaccin,noi facem optional prevenarul ![]()
Saryta-
iedutele frumoase
de bine ce stateam la pc Antonia sa dat cu crema mea de fata mi-a gaurit un ruj
si doar le pusesem bine in sertar cu cheie dar l-am uitat deschis ![]()

aseara am facut briose si cum Antonia era calare pe ele ii zic sotului punele in dulap unde sunt oalele acolo nu le gaseste
ea era in dormitor,noi ne uitam la tv Antonia se duce in bucatarie si apare cu o briosa in mana
trebuie sa vb codat cu sotul intelege tot ![]()
fug plecam la piata ![]()
Bamboletta
si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
ramsan spune:
Salut fetele minunatele!
Sunt franta deja dupa o zi de ieri de smotruit baia (m-a prins 1 juma noaptea cand in sfarsit am finalizat-o) si o zi de munca plina. Azi am trait cu
si cred ca pana diseara mai bag una asa, preventiv ca sa am baterii pentru facut fursecurile.
De cateva zile, si anume de cand suntem toti trei la casa, Rares "isi face plinul" si nu se mai satura de tati. Asta pentru ca aproape 10 luni, copilul (ca si mine de altfel) a beneficiat de prezenta lui tati doar o ora-doua pe zi in timpul saptamanii, de vreo 5 ore sambata si la fel si duminica (pentru ca tati statea singuirel la casa si facea lucrari de amenajare iar eu cu puiul meu stateam inca la apartament).
De mine e satul ca am stat cu el mereu toate dupa amiezele si weekendul, dar de tati "ii este foame rau". Acum il vrea doar pe tati la schimbat scutecul, la iesit afara in curte, la servit masa etc. Eu pot spune ca m-am scos din toata treaba asta, ca beneficiez de free time pentru smotruit 
mama denaturata ce sunt ;)
Ma bucur ca v-a placut faza cu autoprezentarea d-lui in fata pisoiului 
Teutz poti spune ca nici bine nu ai muncit ca te vei relaxa 1 luna jumatate
super treaba si asta. Tragi tare acum si dupa aia te-ai scos. Si eu tot asa faceam cu telefoanele in primee zile de serviciu, dar te obisnuiesti, vei vedea. Orice invat are si dezvat.
Yagmur deci Luchita nu a renuntat inca la "actiune". Sunt curioasa daca a mai facut treaba 2 la wc...
Oare o fi iesit din spital Dana cu Raducu grasunic? Vreeeem poooooze si cu Raducu si cu Crinuta super sarbatorita 

Nu pot sa cred ce cuminte copil e G la controlul oftalmo. Noi am facut un astfel de control pe la 7 luni cand copilul avea canalele lacrimale putin infundate si ochii erau ok cu aceasta mica execptie care s-a rezolvat de la sine.
Eu cred ca Rares ar fi intors totul cu fundul in sus in 30 de secunde. Copilul asta al meu nu are astampar, e pus pe sotii mereu. Am avut un soc atunci cand eu cu sotul plimbandu-ne singurei prin oras ne-am intalnit cu niste prieteni pe strada care aveau fetita putin mai mare decat Rares al meu cu vreo 3 luni. Fetita nu s-a miscat si nu a scos un sunet vreo juma de ora cat am vorbit noi
astia batranii. Si, da, exista si astfel de copii!! 

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
iulia-stefy spune:
Salutare!
Kiki, dar ce domnisoara dulce si ochioasa.
Yagmur, n-am reusit sa vad pozele cu Luchita, ca nu le pot deschide.... asa vad ca-l lauda fetele....
Roxana, multa bafta la examen, desi cred ca ai terminat deja.
Ruxandra, ma bucur ca e bine cavalerul. In ceea ce priveste concediul de odihna si la noi se calculeaza tot proportional cu perioada lucrata.
Teutz, multumim pentru aprecieri.
Noi nu stam prea bine, dar sper sa fie doar o sperietura si sa se rezolve doar cu antitermice, ca vad ca are febra 38.2 si cam tuseste si ceva mucei.... si mofturoasa.....
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
roxanica2006 spune:
Fetelor, multumesc f.f.f. mult pt. sustinere, am luat postul, treaba buna, dar parca n-am nicio satisfactie. david a plans toata ziulica dupa mine, a strigat "mami!!!" pana la disperare, si doar se intelege bine cu mama mea, a mai stat cu ea, offffffffff
Sunt rupta!
Va pup pe toate toate!!
Incep numai din 20 asa ca vorbim maine!
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
dandusa spune:
Fetelot dragutelor...,va pupppp tare si va imbratisez si mai tare...
Sant restanta cu cititul,ma intelegeti...,sant convinsa ca ati fost alaturi de mine atunci cand am avut nevoie mare si pentru asta va multumesc din suflet...
Imi doresc sa stau la povesti cu voi,pentru ca am atat de multe sa va spunnnnn...
Im mare...
Eu ma simt f bine,Crinuta este minunataaaa
,Raducu este minunatttt
Claudiu si el la fel de minunatttt![]()
Crinuta l-a acceptat fara probleme pe fratiorul ei,este f afectuoasa cu el...,il pupa toata ziua...ii canta ii recita pozeii,nu-i place sa-l vada plangand...
Raducu doarme non stop...,abia daca apuc 30 de min pe zi sa-l zmotocesc....in rest doarme si mananca...da doamne sa-l tina obiceiul...
Claudiu mai are liber pana sambata,deci am ajutor de nadejde...,iar dupa sper ca o sa ma descurc cu amandoi...
Maine mergem sa-mi scot firele si vom face si prima plimbare in formatie de patru
Poze cu noul membu al familiei noastre aici
Mamica stralucitoare
40 fix,fix,fix
cu Raducu + Crinuta 1 Nov 2006
Dia1609 spune:
dandusa,
asa ma bucur sa te aud! wow, ce ma bucur de poze, le-am asteptat de numa'! poza asta e absolut minunata

raducu e maaareee, si toti sunteti minunati!
multi (revenirea ta m-a cam scos din butoi!)
Donia spune:
Maaaama, ce buflea meserias!
Si manuta aia care s-a furisat in patut ca sa traga de nasul lui bebe!
dandusa, sunteti superbi! Wow, si e asa pufosel si rozaliu, imi aduce aminte de Cristi bebe de nu mai pot!
Cristinel e racit, mucos, tuseste, cred ca il doare si gatul... mi-e teama sa nu fie o laringita, mai vedem la noapte. Intre timp, giugiuleala si tzitzi la greu...
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
asiza spune:
Dandusaaaa, e absolut minunat bomfliciu mic
...Sa va traiasca!!!! 
Donia, sanatate multa lui Cristinel. La fel e si Denis, cu muci, tuse si putin ragusit, dar nu cred ca-l doare gatul. Eu ii dau deocamdata doar ceva sirop de tuse natural si Vibrocil pt. nasuc. Maine nu-l duc la gradi si sper ca pana luni sa fie bine.
Dia, da' ce-ai patit de esti in butoi? ..ca tie nu-ti prea sta in fire asta...Uite
sa treaca!
Ramsan, sa va fie de bine la casa noua. Cred ca Rares e in culmea fericirii ca are atata spatiu la dispozitie!
Roxanica, felicitari pt. noul job!
...
Iulia_Stefy, sper sa nu fie nimic grav nici la voi..sanatate multa lui Stefy...ti-am zis ca mi s-a parut adorabila cu palmierii? 
Kiki, vazut si pozicile voastre...Pitica e minunata, iar tu ai slabit foarteeeeee mult!!!
Teutz, deci la tine munca incepe cu concediu
....yeah, baby!
Bambo, ziceai ca vb codat cu sotul ca sa nu inteleaga Antonia, huh?...noi mai vb. in engleza, dar nu stiu zau cat va dura si asta pana se va prinde ![]()
Yagmur, super pozele de Halloween...si ti-ai luat fustaaa, tanananaaam...suuuper arati! 
Va pup. Noapte buna
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!