La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (197)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

dandusa, frumusel frumusel! si niste pometi de om sanatos, ce sa mai! si eu mi-am adus amninte de octa in prima zi..si de nepotul meu, la fel de rotofei amandoi! sa iti traiasca!

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui ruxandra_sb

Citat:
citat din mesajul lui Teutz
Vestea buna este ca pe 24 noiembrie, adica peste doua saptamani si un pic, intru in concediu de odihna pana pe 31 decembrie. Mama, ce m-am bucurat cand am aflat ieri ca am dreptul la concediu pe anul asta!

Ma bucur pt voi, da ce-as vrea si eu.
Poti sa-mi dai mai multe amanunte.. pe unde scrie? Sau este numai la voi, un caz special? Ca parca pe la noi este proportional cu perioada din an lucrata.. adica lucrez anul acesta 3 luni.. iau adica => [nr de zile concediu pe an/12 luni]*3 luni lucrate.

de M (6) si G (1)

Sincer, n-am mai auzit prin alte parti sa se dea concediul intreg, ci proportional cu perioada lucrata in anul respectiv, dar la noi asa se procedeaza.

Dandusaaa, ce scumpi sut Raducu si Crinuta cum dorm amandoi... si cum il pupa Crinuta... si cum incearca sa-l apuce de nasuc... Mor de drag!!! Doamne, cat e de frumos si de buflei! Cand e sigur in poze este atat de mare... dar la tine in brate e doar o gagalice. Pupa-i tare pe ambii puiuti din partea mea!
Roxanica, felicitari pentru post! Imi pare rau ca David a plans, iubitul de el!
Dianav, mie imi mai face mama mancare, desi i-am zis sa nu se oboseasca. Dar ea cica se plictiseste cand doarme Alexia, asa ca azi ne-a facut ciulama cu carnita de pui si mamaliga. Ti-am trimis si eu PM.
Donia, Lacramioara, multa sanatate micutilor!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui asiza

Teutz, deci la tine munca incepe cu concediu ....yeah, baby!

S-au gandit sa nu ma sperie prea tare, dar ce ma asteapta dupa concediu... O sa-mi iasa pe nas... Dar am alt concediu in martie, o sa-l astept cu drag si pe ala. Sanatate multa si lui Denis!

Dia, hopa sus din butoi! Pupici de la noi si o imbratisare stransa!

Maine nu mai intru, ca o sa am o zi foarte zbuciumata, iar seara cred ca o sa ma tarasc pana la pat, unde o sa pic lata, asa ca urez de acum:

La multi ani Serban! Sa fii sanatos, norocos si fericit!
Felicitari, mami Luciaro!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Dandusa Raducu e absolut perfect!!!!! ce copii frumosi faceti. Ce imi place ca ai de ce sa il apuci, ce roz perfect are pielea lui. Sa fie sanatos!!!! AI doi copii minunati. Felicitari mamica draga!!!!

In legatura cu concediul. Si eu stiu ca ai dreptul la concediul intreg, nu proportional cu perioada lucrata! Eu asa am avut. AM venit la 1 iunie la serviciu si in decembire am luat tot concediul (eu am 21 zile).

Diana

Mergi la inceput

Bambo, ziceai ceva de vaccinari.
SI eu v-am tot necajit cu intrebarea asta. La mine in carnetul de vaccinari urmatorul vaccin e intre 4-6 ani.
Acum citesc Bambo si si tie ti-a zis dr ca nu se mai face nimic. Te rog, mai multe detalii.
Eu am incredere in dr. meu dar vroiam sa aud si alte pareri.

Mergi la inceput

Kikineata acum vad ca si tu ai intrebat dr de chestia asta.
Pareri diferite vad.
Dar va intreb la voi in carnet ce scrie?
La mine, desi e editat in 2006 probabil, scrie clar ca urmatorul vaccin e intre 4-6 ani(sunt 3 valente de fapt). Dr mi-a confirmat si el ca acum s-a schimbat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Buna dimineata si LA MULTI ANISORI SARBATORITILOR ZILEI!!

Serban de Luciaro
Rianna de Lorym
Bogdan de Bubi - mai veche prietena de-a fulguletilor

Sa fiti sanatosi, sa va faceti mari, sa va ofere viata numai bucurii!

Cum se face capitol nou? Cine imi da si mie un PM cu emailul comun si parola? cred ca unul din conturile noastre de yahoo mai vechi explica Miro exact cum se face... de asta intreb

Dandusa sunteti niste minunati cu totii. Ma bucur ca ati trecut de hopul acceptarii fratiorului (asta poate deveni o problema) deci sunteti pe drumul cel bun. Ce dragutza si grijulie este Crinuta! Cum ii canta si ii recita ea fratiorului ei Maine Rares implineste doi anisori si pozele cu voi m-au facut sa-mi treaca fiori de dulce amintire (timpul asta parca trece prea repede si copiii astia cresc cat Fat Frumos).
Multa santate lui Stefy ... poate e doar o simpla viroza sa treaca repede!
Si lui Cristi ii dorim sanatate maxima!
Felicitari roxanica pentru post! De pe 20 intri in paine! Succes atunci in noul job! Chiar daca David a plans, cu timpul se va obisnui cu absenta ta si nu ma mai fi o catastrofa despartirea zilnica de tine. Tu trebuie doar sa ii explici mereu ca mami pleaca la serviciu si se intoarce repede acasa de fiecare data. In timp va capata incredere si nu va mai plange daca este prevenit de fiecare data.
Bambo eu trebuie sa ascund prajiturile de ... tati (in nici un caz nu de copil). Lui tati ii plac foarte mult dulciurile, Rares le scuipa si chiar imi pun probleme daca va servi din tortul aniversar de maine
Teutz ce n-as da sa am si o soacra gospodina ca a ta, sa se gandeasca ea la facut ceva bun cat doarme copilul. A mea sta si il pazeste nu care cumva sa pateasca ceva in somn, nu misca un deget. Tare mi-ar place sa gasesc papita calda cand vin de la munca, si casa aranjata asa cum am lasa-o, dar asa tre sa fac de mancare si sa strag din urma tuturor. Dar bine inteles ca nu pot sa deschid gura decat aici pe net ca altfel ar fi jale daca i-as spune verde in fata ce am de spus Nu pot sa ii reprosez nimic legat de copil ca slava DD nu a mai racit deloc de cand sta cu ea, de doua luni... o fi avand si campania de imunizare vreo contributie la toate astea.

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Serban
Rianna
Bogdan
Sa fiti sanatosi si fericiti!
Felicitari mamicilor!

Lucia sa ne povestesti cum ati petrecut (cu poze de preferinta :) ). Sa-ti traiasca baiatul!

Dandusa ce bumflei frumos! Poza in care dorm amandoi e superba!

Teutz bravo pentru concediu! Deci reacomodarea va fi usoara :).

Donia multa sanatate lui Cristi!
Am uitat sa-ti spun: nu am apucat sa vedem "Toate panzele sus" pentru ca n-am gasit niciun centru de inchiriere prin zona :(. Ne-am delectat in schimb cu "Ariel, mica sirena" pe care au primit-o fetele cadou de la sora-mea.

Roxanica felicitari pentru post! Imi pare rau ca a plans David, dar o sa vezi ca pana la urma va fi totul bine!

Lacramioara multa sanatate lui Stefy!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

neata!
kikineata doamne,doamne,da scumpe sunteti in toate hainutele alea
asiza tareee scumpdenisucu,ce ma bucur ca s-a obisnuit...cum sta acolo intre copii...iar tu frumoasa ca de obicei
yagmur wow,ce tigrisor cuminte,culoarea il prinde perfect
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi serban,rianna,bogdan!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

SERBAN!!! Sa cresti mare si sa fii sanatos! Lucia te pup tare tare si intra mai des la povesti!
Rianna!!!
Bogdan!!! nu stiu cine-i Bogdan si Bubi, da' daca-i ziua lor le urez si eu

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput