La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (197)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Ruxandra, felicitari lui G pentru cooperare! Dar de ce l-ati dus la oftalmolog? Noua ni s-a recomandat la 3 ani primul control la ochi?
La sfarsitul lunii imi duc si eu fetele la oftalmolog. Cred ca Ioana nu vede bine cu un ochi :(. Sper sa ma insel.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Acs, l-am dus in primul rand ca tb dus si am profitat de ultimele zile de libertate.. altfel cu invoit de la servici, alergat, blabla. Apoi din cauza de verisoara si frate, ambii cu strabism. Mai ales ca la strabism, cu cat este identificat mai devreme, cu atat cresc sansele de vindecare fara operatie. Operatie de care -se pare- ca nu va scapa M.

Aparatura din ac cabinet, de ex, identifica eventuale probleme si la bebelusi.

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Roxanica, bafta maine la examen. Tin pumnii stransi, stransi!
Ruxandra, manca-l-ar mama de copil cuminte si cooperant! Ma bucur ca G e ok la ochisori!

Intrebare: Folositi vreuna pasta de dinti bio pentru copii? Sau macar stiti de existenta vreuneia?

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
iar am pierdut sirul ... am fost plecata de la birou vreo 2 zile, cand am fost la birou a dat treaba peste mine. acum sunt acasa, trebuie sa fac mancare, dar n-am rezistat sa nu intru 2 min.

dani e bine, suntem in curs de a scapa de suzeta ziua, ca noaptea oricum nu se poate, nu o mai cere decat f rar ... sper sa scapam repede de ea. din nefericire ma omoara cu trezitul noaptea, azi noapte nu am mai rezistat si a dormit cu mine in pat ... imi vine sa imi dau pumni ... iar o sa am o sapt de cosmar, cu drumuri nesfarsite intre camera noastra si al lui. nu stiu ce are de doarme atat de rau, vreo 5-6 treziri minimum pe noapte, dintre care cel putin 2 se termina cu laptele in nas ca nu reusesc sa il readorm altfel. zau ca nu stiu ce sa fac.
sunt tare fericita pentru ca i-am comandat un garaj super fain cadou de ziua lui, sper sa fie si el macar la fel de entuziasmat ca si mine. si sper sa ajunga cadou pana de ziua lui. sunt atat de fericita pentru ca m-am chinuit o sapt sa gasesc un site care sa il aiba si sa livreze si la noi ... pana la urma noroc cu tipa cu borcanelele ca mi-l trimite ea.

in rest nu stiu ce sa va mai zic. decat ca suntem bine, adik dani si noi pe langa el. ca noi adultii la servicii ... e jale. florin a demisionat ca nu mai putea si la fel as face si eu dupa ultima sapt, mai nasol e ca nu ne "permitem". asta e ... strangem din dinti si mergem mai departe.

pup din suflet toti fulguleti ... sper sa nu ratez nici o petrecere si sa nu uit sa le spun La multi ani!

pupici si la mamici

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Acs, Roxanica - Antonia era in prim plan cu frigaruile, dar si Sara era mai in spate ... oricum multumim pt aprecieri .
Roxanica - sa dea DD maine sa fie un succes ... avem incredere in tine si te sustinem .

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Pot sa va spun astazi ca va iubesc ? Daca nu, pot sa va spun maine ? Dar poimaine ? Pentru ca va voi iubi in fiecare zi din viata mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Salutare, dragele mele!
Am supravietuit primelor zile de serviciu… Scuze ca n-am intrat de luni sa va zic ce si cum, dar seara pic franta! S-a dus cu trezitul la 8 si cu dormit 2-3 ore la amiaza cu Alexia! Acum ma trezesc la 5.30, ca la 7.30 trebuie sa fiu la serviciu. La job sunt cam picata din luna ca s-au schimbat multe chestii, au venit colegi noi, au mai plecat din cei vechi… dar ma descurc eu, nu-i problema, ca invat repede. Eh, dar sa revin la lucruri mai importante… Mi-e un dor de Alexia cand sunt la serviciu de mor si imi vine sa o sun pe mama non-stop ca s-o intreb ce mai face, sa mi-o dea la telefon, dar ma abtin si sun doar de 2-3 ori! Ea se intelege foarte bine cu mama, nici nu intreaba de mine sau de Cezar (eu i-am tot explicat ca ma duc la serviciu cu tati, ca venim dupa ce doarme ea la amiaza). Ieri si alaltaieri cand am venit de la serviciu a venit la mine si cand am luat-o in brate m-a imbratisat si ea strans, strans cu manutele si cu piciorusele… Azi n-a vrut sa vina la mine, a vrut sa stea in brate la mamaia. Dimineata cand se trezeste nu ma mai striga pe mine, o striga pe mamaia… Mi-e ciuda ca de cand vin de la serviciu si pana o culc seara trece timpul extraordinar de repede, mi-e dor deja de plimbarile noastre in parc, de dragaleala noastra de dimineata si de dinaintea somnului de amiaza… Stiu ca odata cu trecerea timpului ma voi obisnui, dar… Cand ajung acasa nu mai fac nimic, stau doar cu ea, nu ma mai satur, incerc sa ma incarc de dulceata si de mirosul ei, ca sa-mi ajunga pana a doua zi cand ajung iar acasa… Ce ma bucura e ca ea ramane pe maini bune si se simte in largul ei, nu plange dupa noi. Mananca foarte bine cu mama, stau cate 3 ore pe zi in parc, unde se joaca cu copii pe care ii cunoaste, la pranz doarme cate 2-3 ore cu mama…
Vestea buna este ca pe 24 noiembrie, adica peste doua saptamani si un pic, intru in concediu de odihna pana pe… 31 decembrie. Mama, ce m-am bucurat cand am aflat ieri ca am dreptul la concediu pe anul asta! Asa ca o sa ma bucur iar de frumoasa mea, o sa alergam iar de nebune prin parc…

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

La multi ani Iulia, Karina si Anamaria!

Am vazut poze frumoase rau cu Stefy cea motata, cu Oana si Dani la intalnire supravegheati de mamici, cu Dani in vizita prin Romania (ce dulce e cum doarme pe burta lui tati!), cu Ale plimbandu-se prin parc cu masina si stand de vorba cu Alba ca Zapada si cu piticii, cu Mario care a avut o super costumatie de ziua lui (e mortal!), cu Iulia la petrecerea de ziua ei (doamne, ce par si ce ochi are!), cu Seba si Teo la munte si nu numai (ce mult au crescut de cand nu i-am mai vazut!), cu Denis la petrecerea de Helloween (e demential costumat in Jerry! Si ce dragalasi sunt si ceilalti copii costumati in fel si chip!), cu iedutele Sarytei (ii sta foarte bine noua freza Antoniei!), cu Garga cu toate hainutele alea de ma baga in boala, cu tigrisorul Luca si cu sexoasa lui mamica! SUPER POZE, mi-au placut mult toate, toate!

Felicitari lui Victor si lui Luca pentru ca au inceput sa foloseasca si WC-ul!

Dbunny, da, am inceput serviciul cu o luna mai devreme.
Dianav
Ramsan, sa va fie de bine mutarea in casa noua! Ce dulce e Rares, cum se prezenta el pisicii!
Yagmur
Mamaana, dragele de ele! Cat sunt de scumpe!
Roxanica, bafta maine la test! Tin pumnii!
Ruxandra, ma bucur ca G e ok la ochisori. baiatul cooperant si rabdator!

Sanatate multa fulguletilor bolnaviori!

Hai ca ma duc la culcare, ca acusi se face 5.30 si suna afurisitul ala de ceas! Mai intru eu zilele astea, ca nu scapati asa usor de mine. La serviciu nu avem acces la internet, ca as mai fi aruncat un ochi pe forum si de acolo.
Va pup dulce pe toate si va urez noapte buna!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

salutare,

ramsan, super tare faza cu Rares prezentandu-se pisicii..sunt asa haiosi,cateodata!

aka, cum mai sunteti cu viroza? nu o mai trimiti deloc la gradi pe CRis?

anateo, bine ca sunteti ok acum!am vazut si pozele,sunteti mari de tot, de cand nu v-am mai vazut, e pacat ca stam asa de aproape si nu ne vedem da daca nu ne "pupam" la ore! cat despre alaptat, iatama-s, io, una din "laptarese",si mi-s mandra, inca alaptez si daca tot am ajuns pana aici o sa-l las pe el sa imi dea semne mai dese cand se intarca si atunci sa-l pot ajuta cumva!tu? inca il alaptezi pe seba? hai cu povesti!

kikineata, cu siguranta nu vom sta pe margine cand va fi timpul, suntem tinere, deci ne adaptam repede!io ma gandesc chiar sa imi schimb orientarea la 180 grade!te felicit ca ai simtit-o pe garga inca nepregatita de separare! si ca ai ascultat-o! ..ce asortata e garga in poze!

mamaana, cata compasiune si intelegere intre fetele tale!

roxanica,bafta la examen!

teutz,bine ca intri in concediu!

noi suntem relativ ok, mai nou e pasionat de cartulii interactive, care mai de care cu lipici, magneti, de culori, de litere si cifre, cu tematica...ne afundam in ele si nu mai iesim de acolo..ii place tare, ma asculta cu gura deschisa cand e ceva interesant pt el, ma pune sa repet, repeta dupa mine, are ambitie, vrea sa nimereasca, sa reuseasca..la magazin cand am fost sa-i luam un joc, rasfoiam cartile cautand ceva pt el sa-l atraga si am dat de o enciclopedie pt copii cu multe poze si explicatii,foarte atragator facuta, nu se mai dezlipea de ea...vechea lui pasiune, picamerele si excavatoarele le-a cam lasat pe margine, ne mai jucam, dar nu ca inainte..dupa faza cu cartile sunt curioasa ce urmeaza..abia astept, e asa frumos!

...ziua nu mai pot sta la calc cat e treaz, a gasit butonul de la intrerupator de unde imi poate stopa si calcul si frigiderul si imprimanta si telefonul pus la incarcat :)

mi-a pictat mobila din bucatarie si o margine de perete si chiuveta de la baie cu un ruj de al meu, era plin de sclipici pe fatza, dar fericit..nu a fost la fel de fericit cand a dat peste al doilea ruj si l-am oprit..nu ma gandeam neaparat la pereti ci cat de greu o sa-i scot sclipicul ala de pe fatza si de pe maini...

Alina,mami de Mihnea-Octavian,un anisor si un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Teutz mi-au dat lacrimile. Si eu la fel ma trezesc insa cand ajung acasa mai fac si alte lucruri, ca trebuie. Mitica saptamana asta a mancat dupa amiezele doar iaurt, asa ca aseara musai trebuia sa fac ceve felul 2 ca sa aiba azi. Nu se poate 7 zile pe saptamana doar iaurt si iar iaurt. I-am facut legume, un sos. Ti-am trimis un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Citat:
citat din mesajul lui Teutz
Vestea buna este ca pe 24 noiembrie, adica peste doua saptamani si un pic, intru in concediu de odihna pana pe#8230; 31 decembrie. Mama, ce m-am bucurat cand am aflat ieri ca am dreptul la concediu pe anul asta!

Ma bucur pt voi, da ce-as vrea si eu.
Poti sa-mi dai mai multe amanunte.. pe unde scrie? Sau este numai la voi, un caz special? Ca parca pe la noi este proportional cu perioada din an lucrata.. adica lucrez anul acesta 3 luni.. iau adica => [nr de zile concediu pe an/12 luni]*3 luni lucrate.

Hai Roxanica!

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput