La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (197)
Raspunsuri - Pagina 18
kikineata spune:
Poze noi cu mandra mea.
http://picasaweb.google.com/kikineata/2Ani#
Ma duc sa citesc cat e de citit.
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
kikineata spune:
Adinazot, pai glumesti cu mine cu din-astea?? Unde mi-e clatita, ca sa nu zic clatitele? Cine-a mancat portia mea???
| Citat: |
| citat din mesajul lui adinazot Neata fetelor! Poftiti la o cafea si o clatita cu branza de aseara,buna tare! MAMAANA,scumpe foc fetele! Adina si Alessia Maria(30.10.2006) |
Yagmur spune:
Neata....
Salut si eu sarbatoritele: Karina, Anamaria si Iulia
Eu tot pe fuga mai apuc sa citesc, de cele mai multe ori nici nu apuc sa termin..... or sa treaca si zilele astea aglomerate....
Si acum
halloween
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
dianocica spune:
am vb cu dr lui d si mi a zis ca s a modificat schema de vaccinare obligatorie si ca nu mai facem nici un rapel, urmatorul vaccin e la 4 ani. n-am apucat sa vb mult, asta a fost tangential. stiti mai multe?
Parent like there's no tomorrow!
kikineata spune:
Dianocica, tocmai am vaccinat-o pe Garga cu a doua doza de Prevenar. Si io am intrebat dr de schema noua si a zis ca nu s-a schimbat si mai facem un optional peste cateva luni si la obligatoriu intre 2 ani jum -3. Macar de s-ar pune si astia de acord. Pana atunci cred ca ne informam noi. Era un subiect la Parintii intreaba exact titlul cu schema de vaccinare parca.
| citat din mesajul lui dianocica am vb cu dr lui d si mi a zis ca s a modificat schema de vaccinare obligatorie si ca nu mai facem nici un rapel, urmatorul vaccin e la 4 ani. n-am apucat sa vb mult, asta a fost tangential. stiti mai multe? Parent like there's no tomorrow! |
roxanica2006 spune:
yagmur, da' tu in ce ai fost costumata??In diva sexi...care este, sau mai bine : care esti! Super Luchita tigrisorul si cuminte pare in fotografii. Iar poza aia in care dansezi, mama, ce dezlantzuire!!!Numa' ai grija maica sa nu te ia vantul ca tare pripirie mi-esti! Auzi, da' parca am vazut costumul lui Luchita de anul trecut de halloween, imbracat de un alt baietel sau m-am inselat??
Kikineata, Sara cea ochioasa frumoasa asa cum o stim, ma innebunesti cu tinutele voastre, pentru alea roz as putea ucide!Iar tu parca tot mai slaba, ai reinceput cura dupa sarmalele lu' Mitica??
Asiza, l-am vazut si pe Denis, ce bine s-a acomodat la gradi, cum stia el toate miscarile, batem din palme, le rotim, le..nu stiu ce, super atmosfera de acolo, foarte emotionant pt sufletul tau de mama! Mama slabanoaga
ma ucideti cu zile mai, cand va vad!!
Teutz,Luciaroooo, ce-i cu voi, fetelor?? Sa nu-mi spuneti ca n-ati supravietuit primelor zile de servciu.
Angi, am vazut-o pe Iulia, cat de frumoasa e, sa-ti traiasca printesa!
Ruxandra, cum esti??
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
acs spune:
Yagmur, ce frumos e Tigrila! I se potriveste personajul si culoarea costumului!
Kikineata, Garga frumoasa si eleganta ca de obicei!
Mamaana, simpatice foc fetele! I-ar prinde bine si lui Victor sa le vada, poate nu le-ar mai impinge pe fete cand le iau in brate.
Saryta, ai trei iedute frumoase foc! E asa scumpa Antonia mancand frigarui!
Dianocica, nu stiu nimic nou de vaccinuri, dar pe 14 merg cu Victor la control si intreb. Ce mai face d?
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
roxanica2006 spune:
acs, da cred ca nu Antonia mananca frigarui, ci Sara
da...maine am examenul 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
ruxandra_sb spune:
Repede ca vin cu unul, plec cu altul..
Deci azi furam in excursie, cu G, la oftalmolog. Cu autobuzul, apoi perpedes.. adica percarutz. Bun mai este caruciorul asta.. stat G linistit in el cand ajunseram la cabinet pan ce ne-a venit randul.. in brate nu mi-ar fi stat. Cred ca se simtea in siguranta.. si putea sa-i cerceteze linistit pe ceilalti. Ne-a controlat dna dr cu un aparat special, care-i masoara dioptriile si altele. G trebuia sa urmareasca niste luminitze la o chestie care bazaia si concomintent ii apareau ochisorii pe un ecran. Pan ce s-a prins dumnealui ca e mai interesant pe ecran si se uita dincolo in loc de colo. Da ne-a salvat o vaca miscatoare si a putut sa ne masoare dna dr. I-a pus si niste picaturi si-am mai stat putin, apoi iar ne-a masurat. Am facut si un test cu musculitza.. pus ochelari pe nas lui G.. care-i dadea jos, iar incercat.. iar dat jos. Pana nu si-a pus si mami ochelari n-a fost chip
. Si altele cu niste luminitze.. (cred ca sa verifice daca fixeaza si urmareste), apoi controlat si fundul de ochi. Controlul a durat in jur de 40 minute, inclusiv pauze. G a fost tare cooperant. Este adevarat nu a stat decat in brate la mami cand ne testa dna dr, care este o simpatica. Ce nu i-a placut.. cand i-a pus picaturile. Rezultatul: deocamdata suntem ok, dioptrii ok, nu se vad semne de strabism si se pare ca vede si in spatiu. Urmatorul control: dupa 3 ani.
| citat din mesajul lui mamaana hai sa va mai povestesc de ele |
Dragele de ele. Si ce mortale sunt cu change diapers..
Roxanica, naspa..

Bafta maine la test. Tinem pumnii stransi.

de M (6) si G (1)
acs spune:
| citat din mesajul lui roxanica2006 acs, da cred ca nu Antonia mananca frigarui, ci Sara da...maine am examenul ![]() |
Ups! Asa mi s-a parut! De fapt parca amandoua erau cu frigaruile in mana, dar Antonia era murdara pe la botic. Ma duc sa ma uit din nou ca-mi plac tare :).
Succes la examen!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni