La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (197)
Raspunsuri - Pagina 17
iulia-stefy spune:
Salutare!
Eu mai greu cu scrisul ca-s cam necajita. Dar.....mai scriu, nu ma pot lasa de drog....
Donia, Teutz, Adina, Ruxandra, multumim. Eu ma mir ca a avut rabdare sa stea, ca ma gandeam ca dupa primele 2.... n-o mai prind. De curiozitate le-am numarat si erau` vreo 19 clame....
Stefy, acum "te-ge" masa cu un servetel umed si zice "Ce-fy te-ge", iar zilele trecute dupa ce a scris cu pixul pe perete, turna ceai din biberon pe un servetel umede si stergea de zor iar fraza era aceeasi: "Ce-fy te-ge". E "cuminte" rau.....
vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Anamaria de Mayaione!
Iulia de Angim!
Karina de Mirona!
vacanta la mare
Poze din Copou
saryta spune:
Salutare ... avem si noi cateva poze de duminica de la padure si cateva cu noua tunsoare.
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
Pot sa va spun astazi ca va iubesc ? Daca nu, pot sa va spun maine ? Dar poimaine ? Pentru ca va voi iubi in fiecare zi din viata mea.
iulia-stefy spune:
Am vazut poze cu fulguleti dragalasi.... Mario, Iulia, Denis...., pui de anateo si saryta.
Cam atat pentru azi ca a ajuns Stefy la mine cu stersul si.... trebuie sa inchid.
vacanta la mare
Poze din Copou
adinazot spune:
ASIZA,doamne cat e de scump Denis,si cum ziceau si fetele,arati fff bine!
SARITA,scumpa foc cu noua freza!
mamaana spune:
multumesc de intrebari ruxandra_sb
fetele sunt bine, merg la daycare si le e tare bine acolo, au inceput sa spuna propozitii: "tati baibai tudo masina", si ce ma bucura cel mai mult e ca au inceput sa se joace impreuna, nu una langa cealalta
ca sa le iau la schimbat tre sa le zic in engleza (change diapers), altfel nu ma baga in seama; seara la baie le zic in ro, dar se bat care sa vina prima, asa ca acum doua seri le-am facut baie pt prima data in cada mare
tudor si el cu scoala, karate, tenis... cara rucsacul in spate aproape 1h pe zi, si nu e de loc usor, s-a inaltat si in acelasi timp a mai slabit - creste doar se face teenager maine-poimaine![]()
mamaana spune:
hai sa va mai povestesc de ele
seara daca sunt obosite, vor in brate: eu ma asez pe canapea si vin cate una sa stea la mine in brate; cand cealalta se apropie ceacare e la mine se ridica si ii face loc; s-a repetat faza asta in mai multe seri, ele lasandu-se una pe cealalta la mine in brate de cel putin 10 ori
adinazot spune:
Neata fetelor!
Poftiti la o cafea si o clatita cu branza de aseara,buna tare!
MAMAANA,scumpe foc fetele!
ramsan spune:
Neata dragele minunatele!
Asiza si eu ma bucur ca m-ati reprimit cu bratele deschise
Ce magie ai facut de ai slabit atat de mult? E vreo magie?
Teutz ce ai patit?
Mamaana sunt super daca se respecta de pe acum. Asa da educatie model!
Yagmur la cat mai multe realizari cu si despre wc!
Adinazot, nu vei crede cand iti spun ca si eu doream sa fac clatite aseara dar m-a prins miezul noptii asezand lucrurile prin casa, ca abia ne-am mutat si acusica e petrecerea copilului si ma prind invitatii cu casa vraiste. Ti-am spus ca clatitele sunt delicioase mai ales cand la face sotul. A propos de asta, stiti voi ce dragutz a fost sotul meu cand mi-a propus sa ma ajute si el cu ceva, sa faca el pentru ziua lui Rares niste clatite (ca este singurul dulce la care se pricepe sigur) 
Iulia-stefy si tu nu te bucuri ca ai fetita harnica si sterge peretii cu ceai?
Si Rares cand ma vede cu sprayul pentru mobila vrea si el sa stearga praful si eu il las ca doar cine ma va ajuta la treaba daca nu baiatul meu?
Porumbitoooo!!! Baga repede reteta aia de trot cremsnit ca mi se umfla ceva de pofta. Salivez numai la gandul ca e super gustoasa! Te rog te rog!
Am o groaza de treaba de facut, si nu imi ajunge timpul! Nu as vrea sa ma prinda ziua de 8 cu casa vraiste! Si in plus trebuie sa ma organizez exemplar ca sa pot face si ceva delicios pentru marele eveniment (anul asta petrecem cu copii).
Hai
ca imi sistematizez ingredientele pentru bunatatile ce urmeaza a fi gatite!
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)
ramsan spune:
Ce cadouri grozave a primit Mario! Bravo bravo! Motocicleta mare? Cum arata?
Noua ne-a facut o surpriza nana lui Rares (adika sora mea) si a venit tocmai de la Constanta cu masina incarcata de cadouri pentru copil: masuta cu doua scaune de la Ikea, sevalet cu tabla (de aia neagra pentru creta), set de culori, o gramada de hainute, tenisi, plusuri, ce mai, ne-a lasat masca atunci cand am vazut-o plina de cadouri. Rares este cel mai incantat de tablita, si isi aseaza tacticos scaunelul in fata ei ca sa scrie comod 
Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)