La Multi Ani Fulguleti de n-d '06 (197)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Porumbitooo ce mi-ai facut??? Nu vreau sa-ti spun cum inghiteam in sec uitandu-ma la tortul facut de tine, cum salivam cand taiai feliile alea si mai asezai iar lumanarica aia, asteptam cu sufletul la gura sa vad cum scoti o felie de tort sa vad cu ce-i inauntru si tu nik, ai oprit filmarea, felia n-ai aratat-o pai se poate??? Te rog frumos reteta. Cu ce era tortul. Asa tare mi-as dori sa fac si io Sarei un tort in casa de ziua ei si nu cumparat. Hai zi ca-i cu vanilie....hmmm ce bun!

Desiree, iaca inca una adik tu. Credeam ca sunt sarita ca si io ma simt "valoroasa" si stau bine rau la capitolul incredere...dar totusi ma gandesc ca 3 -4 ani afara de pe piata, cam pe bara, nici bine nu vin, toate evolueaza, se schimba dar reluam cand va fi cazul, nu?

Ramsan, si cu tine seman din alt punct de vedere. Sunt omul care ma simt minunat acasa. Mi-e urat sa plec ca nush ce. Si cand eram singuri doar io si sotul nu ne plictiseam zile-n sir, acu ca e si Garga nici atat. Iubesc sa fiu in casa, acasa, cu familia mea, cu sotul meu, cu fetita mea. Cand plec undeva nici n-ajung si vreau sa revin cat mai repede. Noi suntem indragostiti de casa noastra. Ii spunem "casi mica". Ar tb sa ne mutam la spatiu mai mare dar ne e asa greu.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Asizico, super tare Denis Jerry, tare de tot. Tu esti tare draguta blondina.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui asiza

Party Helloween

Infricosator de dulce!!

Anateo ai 2 copii mari si frumosi, sa-ti traiasca! Peisajele alea unde sunt? Seba parca a avut aceasi problema ca si Dani? testicule necoborate? s-a rezolvat?

Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel

I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Anateo, ma bucur ca e bine Seba. Ce-mi plac pozele in care apar amandoi! Fac prostioare impreuna? Ca ai mei se incing la nazbatii si tare mi-e drag cand ii vad, chiar daca le mai fac instructaj uneori :).
Unde ati fost in septembrie?

Asiza, de milioane Jerry :). Toti copiii arata superb. Uau, Denis stie sa coloreze! Victorila stie sa mazgaleasca :).

Angi_m tare scumpa Iulia! Si ce par lung are! Se vede ca ati avut o petrecere pe cinste!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

Asiza - frumos rau Denis ... f fain, toti copii erau frumusei -la noi nu s-a facut nik acu de helloween.

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Pot sa va spun astazi ca va iubesc ? Daca nu, pot sa va spun maine ? Dar poimaine ? Pentru ca va voi iubi in fiecare zi din viata mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Oana e un dulce Denis, iar tu esti o super tipa modelina trasa prin inel, iar blondul ti se aseaza f bine. Ce frumos e la cresa la Denis
El a colorat singurel toate animalutele alea? Noi tot la mazgaleala suntem....
Anateo felicitari pentru primul kk normal al lui Seba. Si noi avem mari probleme cu imbracatul si schimbatul scutecului, si asta se intampla de cateva zile, de cand ne-am mutat... nu vrea sa mai stea, fuge, se rostogoleste, se lupta cu mine (ca nici eu nu o mie de ani rabdare sa il imbrac)... of of

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Am avut o zi groaznica la job... si ca sa ma calmez am luat ultimele pagini la puricat si atat de bine ma simt acum... m-am desfatat cu Mario, Dani, Oana, Denis, Seba....
Musai sa pun si eu poze de la Halloween... sper sa gasesc timp...
Luca e mai bine, ieri si azi a cerut la WC... numai number 2.... oricum nu m-am asteptat ... e tare incantat sa stea pe WC. Oare s-a prins el ca peste cateva luni mergem la gradi????
Fug ca iarasi tipa lumea in jurul meu..
Pupici

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

ma bucur ca va place "costumul lui Mario" nu a vrut si pace sa stea imbracat, el asa sta toata ziua, doar cand iesim afara doreste imbracat.In casa se dezbraca singur, nu a facut exceptie nici de ziua lui.
Denis e un dulcic, si Oana nu mai comentez esti super tare.
Kikineata tortul cremsnit dar reteta moldoveneasca.Da crema gen budinca de vanilie, un pic diferita.

Am uitat s-a zic ce cadouri am primit.Bunicii inca la inc.lunii nea trimis motocicleta electrica, nana i-a adus niste hainite smechere, si matusica lui, o carte super misto cu toate povestile copilariei cu multe desene si cateva jucarii de plus haioase.Tati i-a luat o masinuta si mamai a facut tortul

Stela mamica de voinici Radu(11.06.2008)+Mario Gabriel(31.10.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Anamaria de Mayaione

.. vaz ca Mamaana e responsabila cu aducerea la zi. Altfel, ce mai fac fetele? Tudor?

Dbunny, frumoase poze de la Timisoara. Iti sta tare bine tunsa.. Dia, superba cum ne-am obisnuit. Si pruncutii idem.

Sanatate Oanei.

Laura, cum mai e Dani?

Dianav, ce s-a intamplat? Multa sanatate.

Frumoase poze dela aniversarea lui Mario. Sa va traiasca!

Victorila, tot asa flacaule, tot asa. Idem pt Luca.

Aka, sanatate Cristinei. Cand nu merge la gradinita cu cine sta?

Asiza.. delicioase poze ai mai pus.

Anateo ce dragalasi sunt fratiorii la masa, fiecare cu bolul de salata... si concentrati cu plastilina.

de M (6) si G (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Fetelor, dragelor, m-ati facut sa , desi nu-mi sta in caracter ...multzam de aprecieri...si, stati linistite ca la desenele alea n-a prea stat Denis in contur cu creionul, a fost ajutat si de educatoare sa iasa cat de cat cum trebuie...dar progrese incep sa se vada, ce sa zic...

Porumbito, excelent costumul lui Mario de ziua lui ...baiat cu personalitate, ce mai...Super pozele, chiar nu va vazusem cam de multisor!
Ramsan, nu'sh daca ti-am zis, dar tare ma bucur ca mai scrii pe aici...
Yagmur, cere Luca la WC???? Woow, ce tare, cum ai facut???

Va pup

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis 1+
Slideshow

Life is short...buy pink shoes!

Mergi la inceput