Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (135)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

www.youtube.com/watch?v=wePMYM4av6Q" target="_blank">neata,zuze buburuze

pt clopoteii bolnaviri. vad ca si matei s-a trezit tusind. sper sa se fi inecat doar ,mucisorii inca misuna pe-acolo.

ma duc sa caut ceva de gatit azi ,as face un pilaf cu pui ,sa vedem

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Sondaj - aniversare 1 an clopotei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna dimineata,
intru si eu u pic acum aici ca mai tarziu nu apuc.

Ma bucur ca sunt bebelusii nostri ok!

lauraI super dragut premergatorul! Eu i-am luat 'geanta postasului'.

AncaSoare si eu ma mai raportez uneori la capraru si sunt ok cu doua mese solide pe zi pt bebe de curand, ca daca icerc sa ii inghesui trei, nu mananca nici una bine. Asa la ca 5 ore mananca mai cu pofta. El mai bea lapte noaptea, asa ca avem 5 mese, dar am scos-o pe a sasea- una din gustari. Eu in gustare ii pun banana, mar, br de vaci plus uneori un pic de iaurt si /sau un pic de cereale bio milupa( 3 cereale sau 7 cereale). Iaurt manaca mult la masa de pranz cu carne. Am descoperit Milli iurt-extra pe care il adora.Acela 'simplu si bun ' tot de la ei era prea fad, nah, avea mai putine grasimi.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Neata Ereena, ia sa completez si eu chestionarul!

Mergi la inceput

Bifat!

Aweya se prezinta foarte bine baiatul tau! al meu cam tot aceleasi achizitii motrice are. ce piscina ai luat pt bile? as comanda si eu.

Mergi la inceput

Ereena nu si voi cu raceala please!

fetelor va urez un weekend frumos si cu copii sanatosi si veseli!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Buburuza doarme (azi noapte a dormit shnur - doar o mica foiala pe la 1:00) si profit sa "dau" un ochi pe-aici.

Sunt bucuroasa ca s-a promulgat legea; nu pt mine (eu, numa mai intorc in CIC), pt prietena mea.

Chiar, Helene, ai intrebat-o pe Lavinia Sandru cu e dak ne-am intoarce in CIC? Asa, din curiozitate; ei spun ca din media veniturilor pe 12 luni ANTERIOARE nasterii, deci nu vad de ce s-ar lua in calcul si cele 6 luni (in cazul meu) de cand m-am intors; mai ales ca eu n-am fost in CIC deloc.
Asta asa, ca sa nu mor proasta

LalaD, subscriu la parerea fetelor: pt noi esti dr si nu ne trebuie vre-o "hartie" care sa dovedeasca asta.

LauraI, si Adelei tot premergator d'ala i-am luat dar cel "clasic" (ala alb cu picioare albastre). printzesa!

Florina, ingrizitoare boala; cel mai greu este pt sotie, ca stie. Off, D-zeu sa-i ajute sa fie bine!

Na, ca s-a trezit bulina.

Sanatate multe la puiutzii bolnaviori; dak mai apuc, mai intru pe seara.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata,

vin si eu la .. ce bine e sa dormi pana mai tarziu si sa ai si copil cuminte care face nani toata noaptea! Da Doamne s-o tina.

florina ce tristete ma rog pentru sotul pretietenei tale sa sa face bine

alina vazui pozele trucate pe situl acela, interesant. m-am distrat si eu cu el. hai nu mai fii supi! cat despre temperatura .. 37,7 e o stare subfebrila. eva are mai mereu 37,5 ..

ven panadol ii dau bine 5 ml (8-10 kg) iar nurofen asa mi-a spus doc sa-i dau 4 ml .. o fi bine, n-o fi?

roxanici i-am dat mail, sa vedem ce spune. oricum, de discriminare! eu inteleg media veniturilor pe ultimele 12 luni inainte de nasterea copilului.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

ginette,elle, la toate emisiunile de stiri aseara precizau ca mamicile care s-au intors la munca nu vor mai putea beneficia de legea asta.

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

capitol nou http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=128819

MATEI

Primul 5.10.2008
Al doilea 22.10.2008

MATEI LA 9 LUNI
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Bifat!

Aweya se prezinta foarte bine baiatul tau! al meu cam tot aceleasi achizitii motrice are. ce piscina ai luat pt bile? as comanda si eu.

Ema piscina nu am luat inca, astept sa-mi vina bilele si apoi... mi-a placut cea pe care a comandat-o stoisor, dar nu mai stiu site-ul.

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput