Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (135)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns breaz spune:

salutare fetelor,

imi vine sa si rid de legea asta, intotdeauna legile in romania lasa loc de interpretare. eu personal inteleg asa lucrurile: daca te-ai intors la serviciu din cic poti reveni in cic iar indemnizatia iti va fi calculata tot ca medie a veniturilor din ultimele 12 luni dinaite de nasterea copilului. eu cred ca singura baza de calcul ramine media celor 12 luni dinainte de nastere. habar nu am daca am priceput bine da vom vedea ce o sa fie.

va pup

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Din pacate, mamele cu venituri mari care s-au intors deja la serviciu nu isi pot relua concediul si nu pot profita de beneficiile legii.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Da, asta e corect partial deoarece nu mai indeplinesc cele 12 luni pentru calculul cu 85 % SI REVIN IN CIC CU 600 LEI .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

inseamna ca pana la urma nu e vorba de cele 12 luni inainte de nasterea copilului, nu?? pai atunci nu e nicio sfariala nici pentru mamicile cu bebei de varsta alor nostri, nu? pai daca facem media pe ultimele 12 luni .. cat iese? si nici asa nu poti face ptr indemnizatia nu e impozabila.

eu nu mai inteleg nimic! i-am scris laviniei sandru si am intrebat-o.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Nu, cred ca au gandit-o asa :
- daca te-ai intors la job din cic de exemplu de 4 luni atunci tu ai venituri profesionale obtinute dupa nastere. Ai dreptul legal sa vi inapoi in cic dar calculul il vor face pe media celor 4 luni muncite plus media din cic ( ca ai continuitate) . Si cumva asta imi suna ca nu prea obtii decat aia 600 de lei

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput