Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (135)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mey, dar e asa de simpatica (tre' s-o mai laud un pic, nu?)...sta in picoruse si se tzine de ceva apoi ia manutele si se uita la mine in timp ce-si batzaie fundicul si burtica inainte inapoi Off, imi vine sa o mananc
Daaaar mi se pare ca s-ar teme de mine, adica tresare si vrea s-o ia din loc daca-i zic ceva dupa o perioada de liniste, arunca ce are in manuta, la fel, cand incep sa-i vorbesc Ma gandesc ca-i spun de prea multe ori "nu-i voie!" si poate prea aspru uneori Cred ca tre' sa-mi revizuiesc comportamentul ca nu vreau sa-i fie frica de mine

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna ADRIANKA nu m-am suparat. Vreau sa va intreb prin Carrefour (CT) se gaseste un premergator multifunctional muzical? Ex ca acesta :http://www.crazytoys.ro/jucarii/Jucarii-interactive-24/Fisher-Price-91/4130/Premergator-muzical-multifunctional-cu-activitati.html.

ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

...am revenit...

Multumesc pt vorbele de incurajare, incerc sa o incurajez si eu la randul meu pe ea... eun om atat de bun si bland si au o familie asa de frumoasa... pacat, mare pacat! sa fie bine dupa operatie!

Si eu ii dau vitamina C, se stramba la ele dar ii dau repede un pic de apa. Ii dau din cand in cand, nu tot timpul. Cred c-o sa mai reiau o saptamana caci face niste figuri la fructe... de fapt de vreo 3 zile nu vrea sa manance nimic la ora 10.
Sincer nici n-am mai insistat ca nu vreau sa intre in refuz total, l-am lasat asa. Nu va spun cum haleste la 13.30 piureul de legume
O parte din fructe, toata portia nu am cum, le amestec in iaurt sau in cerealele cu lapte (daca ati mai pomenit).
Am citit in Mama si copilul ca la varsta asta la ora 10 nu se da nimic, cica "cel mult" fructe... poate ii trebe cupilului numai 4 mese in loc de 5?
Da' atunci fructe cand ii dau?

Si se trezeste noaptea plangand... de 5-6 ori... de ce oare?

I-am facut broccoli si a papat... i-am pus si o felie de mozzarella de la mine citire cand l-am bagat la cuptor
acum nu stiu daca am facut bine dar lui Stefan i-a placut.

Mergi la inceput

Anca, chiar nu stiu ce-i cu copiii astia si plansul lor prin somn, ca si Thea ma termina: acum se trezeste plangand si ziua Mai inainte m-am dus la ea si abia am linistit-o ca plangea; i-am dat un pic de apa si a vrut
Ai facut broccoli la cuptor? Cum? Thea nu vrea legumele (de fapt face figuri si la fructe
Voi carnita o amestecati in legume, nu?
Alina, ai vazut ce premergator i-am luat Theei? Pe link-ul de la tine este unul la fel (alte culori), vezi ce diferenta de pret? Eu i l-am luat din Franta, am comandat pe Laredoute.fr. Dar trebuie sa comanzi repede de acolo, daca vrei, ca de pe 5 nov nu mai putem comanda acolo.

Sarcina 2007

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact
Ioana are 37,7, e considerata temperatura? Sa ii pun un supoziotr de Novolcamin?[/b][/blue]

Noua dr. nu a vrut sa ne faca vaccin la 37.5 , pt. ca a spus ca e in stare febrila.

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 9 luni

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4484590" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Irlandeza Thea are vesnic temperatura de la 37,5 si dr a spus ca asa-i corpul ei: mai cald. I-am facut vaccin si cu 37,6 si a fost ok. Asa ca eu ma panichez numai cand ajunge spre 38 si mai mult.

Sarcina 2007

Atat sunt de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Laura, frumos premergatorul. Aici la mothercare e 34 euro, dar pe galben in loc de roz. Ma gandeam sa-i iau si eu, ca e deja prea inalta pt. premergatorul clasic si merge cu picioarele indoite. Ieri a stat pt. prima data in picioare singurica, nesprijinita, doar cateva secunde. Si se ridica de pe burtica in genunchi si apoi in fund, dar nu vrea sa se tina de gratiile patutului sa se ridice in picioare. Dar se sprijina de canapea si se joaca in picioare. Si de ieri dimineata am simtit un coltisor mic in gingie. Se pare ca ne apare si noua un dintisor. Da' nu ma lasa sa bag mana in gurita la ea .

MARINELA

Poze de tot felul
P a t t y - la 9 luni

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_preview?work_id=4484590" target="_blank">Asa a inceput fericirea......

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Din pacate, mamele cu venituri mari care s-au intors deja la serviciu nu isi pot relua concediul si nu pot profita de beneficiile legii.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Da, asta e corect partial deoarece nu mai indeplinesc cele 12 luni pentru calculul cu 85 % SI REVIN IN CIC CU 600 LEI .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

inseamna ca pana la urma nu e vorba de cele 12 luni inainte de nasterea copilului, nu?? pai atunci nu e nicio sfariala nici pentru mamicile cu bebei de varsta alor nostri, nu? pai daca facem media pe ultimele 12 luni .. cat iese? si nici asa nu poti face ptr indemnizatia nu e impozabila.

eu nu mai inteleg nimic! i-am scris laviniei sandru si am intrebat-o.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Nu, cred ca au gandit-o asa :
- daca te-ai intors la job din cic de exemplu de 4 luni atunci tu ai venituri profesionale obtinute dupa nastere. Ai dreptul legal sa vi inapoi in cic dar calculul il vor face pe media celor 4 luni muncite plus media din cic ( ca ai continuitate) . Si cumva asta imi suna ca nu prea obtii decat aia 600 de lei

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

am o intrebare... cum noi luam paracetamol cand suntem raciti dar fara sa avem febra ,am vazut ca pe cutia de panadol ,pe langa febra e trecuta si raceala si gripa,nu i pot da panadol doar pt ca i racita fara sa faca febra?nu vad cum i pot trece mucii fara a lua nimik,doar cu pic de nas ,ser fiziologic si aspirat nasucu,ma gandesc ca poate i trebuie ceva ?nu?
lala d sau fetele mai experimentate si testate ......
si inca ceva, Elle de ce 3 ml ,nu conform varstei si greutatii le dam panadolul si nurofenul??sau schema e cea clasica dar trebuie adaptata,nu?

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Daca vrei tu ii poti da , o doza minima la 12 ore.
Mare efect insa nu are pentru muci .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Si cafeaua :

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!