Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 21
ramonab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ellenuta a fost tata si a luat analizele, nu au venit rezultatele la aslo si exudate. toate sunt in limite normale , in afara de fier .. care e un pic sub limita. i-am facut Hemograma completa, VSH, ASLO, calcemie, fier. luni iau si rezultatul la pipilica, dar, cred ca nu o sa-i iasa nimic. Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |

Tinem pumni si pt celelalte analiz sa iasa bine.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 9 LUNI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
ramonab spune:
| citat din mesajul lui ginnette A luat Dan rezultatele de la Cantacuzino (i-am repetat pt ultima oara sumarul + urocultura): Uro e negativa si in sumar sunt toate "absente" si doar rare leucocite! Uraaaaaa ![]() Gata, eu zic c-am scapat - asta este a 4-a oara (i-am repetat o data la 3 saptamani, de la 8 luni juma'te de cand am descoperit balaurul). Acum, doar dak face febra peste 38.5, mai mult de trei zile la rand, repet analizele. Doamne, ca tare nasol e balaurul asta! Acum, ca m-am "laudat", o intrebare: vit C v-a recomandat-o dr? Mie nu mi-a zis nimik nici de vit C nici de Fe; singurul Ca, o sa-i mai dau l a12 luni (5ml/zi timp de 10 zile) Roxana si Adela - 09.12.2007 !Ingerasul nostru Albume Fetze de buburuza www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
Roxi chiar ca ura
alta bebelusa curajoasa! un pup de la Razvanel.RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008RAZVANICI LA 9 LUNI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Ioanact spune:
Am pus si eu poze si un site credeam ca va placut.
Cu mine nu vb nimeni?
De cand am scris measjul (17:16)nimeni nu a zis nimic, macar un "buna"
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
ancasoare spune:
Ioanact, uite iti spun eu BUNA! Desi poze n-am vazut ca n-am dispozitia necesara...
Sunt trista, sotul prietenei mele azi s-a operat de cancer la rinichi... i-au extirpat un rinichi si au gasit afectat de metastaza si ficatul... f putin, de dimensiunea unui ban

Nici nu stiam ce sa-i mai zic la telefon
e speriata, incearca sa il protejeze si pe sot si pe fiica ei carora nu le-a spus ca medicul a mai gasit metastaza pe ficat...
revin...
Ven spune:
UFFF, Anca, groaznic.....am oroare de boala asta, am vazut si vegheat cum se sting de cancer bunica si unchiul sotului meu.....n-am cuvinte! Ulcer am facut in cele 3 luni in care s-a stins treptat bunica lui, cea mai dulce si de treaba femeie din lume.....multa sanatate si putere prietenei tale si familiei ei!
Mai vroiam sa zic ca:
- Stodalul e sirop de tuse HOMEOPAT pt. copii. Deci banuiesc ca alcoolul continut este in cantitati infime. BTW, Sinupretul l-ati gustat careva? Are muuuuuult mai mult alcool decat Stodalul
- LalaD, da mama, ce zici? Nu te apuci de inca o faculta cand iesi din CIC? Ca de dr. incompetenti CU SCOALA e plina lumea
Aaa, ce zici?
- ah, vroiam sa mai zic ca noua eozinofilele ne ies mari la toti din familie. Markus pt. ca e cu teren atopic, eu ca de cand ma stiu fac urticarie, iar sotul.....habar n-am de ce, decat ca e ffff sensibil la chestii ce tin de piele, adica se irita foarte usor.
Si cand zic mari, zic peste 6, uneori 8, chiar si 10 ![]()
Ioanact spune:
anacasoare imi pare sincer rau , pt prietena ta.
sa treaca cu bine, ii doresc multa sanatate prietenei tale , precum si familiei. Cu ajutorul lui Dumnezeu va trece si peste asta.
ALBUM
www.youtube.com/watch?v=Ng9t0dh34Jk" target="_blank"> IOANA la munte
Alte POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7343d1d875f54f6d52bad3" target="_blank"> MONTAJUL IOANEI
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
Laura Ioana spune:
Elle
Roxana
ce ma bucur ca rezultatele analizelor sunt bune! Sa dea Domnul asa sa ramana!
Anca
ce tragedie! Doamne fereste, chiar ca nici nu stii ce poti sa le spui pt a-i incuraja! Multa sanatate!
Dana
ai mare, mare grija! Eu cred ca trebuie sa stai la pat, nu-i de gluma cu colul deschis! Am o prietena care a pierdut 2 sarcini la 21 de saptamani, tot din cauza colului deschis
Neaparat sa gasesti pe cineva care sa faca treaba toata in locul tau! Eu asa zic, sper sa nu te superi, dar nu ai voie sa mai faci nimic!
Elle
o sa mai pun pozici, sper sa am timp. Am primit comanda de pe Laredoute.fr, adica o mare cutioaie plina cu jucarii si hainute pt Thea (i-am luat sa-i dau de mos Nicolae, de Craciun, ziua ei etc ptc nu vom mai putea comanda ieftinaciunile lor, se deschide LR.ro
cu preturi romanesti, normal!). Si i-am luat www.laredoute.fr/vente-trotteur-parlant-2-en-1-vtech.aspx?productid=324154100&documentid=419508&single=false&categoryid=45546720" target="_blank">premergatorul asta
Vreau sa va spun ca-i super fain, are niste culori, de-ti vine sa-l papi (asta-i kdo pt 10 luni
). L-am primit alaltaieri seara si ieri Thea deja exersa statul in picioruse fara a se mai tzine de nimic
Cred ca a stimulat-o cumva, vede ca se poate misca mai bine, exerseaza la greu
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
ADRIANKA spune:
| citat din mesajul lui Ioanact Am pus si eu poze si un site credeam ca va placut. Cu mine nu vb nimeni? De cand am scris measjul (17:16)nimeni nu a zis nimic, macar un "buna" |
Alina, tu nu te supara asa de tare cand nu ti se raspunde, sunt sigura ca fetele au vazut pozele si site-ul respectiv, dar pentru ele, ca noua lege, poate ca au omis sa-ti raspunda...Dar, dupa mine, cand cineva se plange ca nu i s-a raspuns, inseamna ca de asta e interesat mai mult, nu de discutia in sine...Te pup, si sper sa nu te superi pe mine

Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)
www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi
ADRIANKA spune:
ops, am sters o parte din mesaj din greseala, am vrut sa zic ca discutia a ajuns intr-un punct de interes pentru fete, ca noua lege......
Adriana, mami de Yiannis Alexandros (28.12.2007)
www.flickr.com/photos/30939036@N03" target="_blank">poze cu noi
Ven spune:
ADRIANKA, 

![]()
Ellenuts, stai ca acu' imi pica fisa cu cantitatile alea de Nurofen si Panadol. La mine pe cutii scrie asa: Nurofen - 2,5 ml la varsta lui, iar Panadol - 4 ml. Intreb, nu dau cu paru', tu de ce ii dai mai mult? Asa a zis dr. aia Marcu, sau cum o cheama? Sunt chiar curioasa, sincer....
Cum e Eva acum? A scazut febra dupa primele 2 doze de antibiotic?
Pup fata frumoasa sa se faca bine de tot, si pup si Dudu mic de Grati, din acelasi motiv!