Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (135)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

am o intrebare... cum noi luam paracetamol cand suntem raciti dar fara sa avem febra ,am vazut ca pe cutia de panadol ,pe langa febra e trecuta si raceala si gripa,nu i pot da panadol doar pt ca i racita fara sa faca febra?nu vad cum i pot trece mucii fara a lua nimik,doar cu pic de nas ,ser fiziologic si aspirat nasucu,ma gandesc ca poate i trebuie ceva ?nu?
lala d sau fetele mai experimentate si testate ......
si inca ceva, Elle de ce 3 ml ,nu conform varstei si greutatii le dam panadolul si nurofenul??sau schema e cea clasica dar trebuie adaptata,nu?

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

da si mie mi se pare aiurea .. eu ii dau 4 ml de nurofen si 5 ml de panadol.

de ce nu incerci colargol ptr mucisori?? fetele spun ca face minuni.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

cred dar nu am de unde sa il cumparrrrrrr
tu nu ai idee de treaba cu panadolul ,chiar daca nu are febra?

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

am o intrebare... cum noi luam paracetamol cand suntem raciti dar fara sa avem febra ,am vazut ca pe cutia de panadol ,pe langa febra e trecuta si raceala si gripa,nu i pot da panadol doar pt ca i racita fara sa faca febra?nu vad cum i pot trece mucii fara a lua nimik,doar cu pic de nas ,ser fiziologic si aspirat nasucu,ma gandesc ca poate i trebuie ceva ?nu?
lala d sau fetele mai experimentate si testate ......
si inca ceva, Elle de ce 3 ml ,nu conform varstei si greutatii le dam panadolul si nurofenul??sau schema e cea clasica dar trebuie adaptata,nu?

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

da si mie mi se pare aiurea .. eu ii dau 4 ml de nurofen si 5 ml de panadol.

de ce nu incerci colargol ptr mucisori?? fetele spun ca face minuni.

Eva creste mare
Eva

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

sincer, eu i-am dat evei cand mi-a stranutat si mi-a tusit chiar daca nu facea febra. ii dadeam de 2 ori pe zi 5 ml.

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

i dau si eu ,defapt si de dim iam dat ,dar am zis sa si intreb

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

sincer, eu i-am dat evei cand mi-a stranutat si mi-a tusit chiar daca nu facea febra. ii dadeam de 2 ori pe zi 5 ml.

Eva creste mare
Eva

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

lalita esti ocupata cu piticii asai??
sper sa nu ma certi ,iam dat si acum ,acum un minutfara varsaturi,am scapat ieftin numai cu proteste

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

dar ce se intampla dak la data intrarii mele in activitate a intrat in CIC sotul meu? se ia 85% din venitul meu sau al lui?

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

dar ce se intampla dak la data intrarii mele in activitate a intrat in CIC sotul meu? se ia 85% din venitul meu sau al lui?

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

al sotului!

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Buna!Am fost la dr sa-l vedem pe bebe din burtica.E bine,se dezvolta normal.Din pacate colul meu a inceput sa se deschida.Trebuie sa port o centura speciala pt sustinerea burtii si sa nu fac efort.Albert e din nou mucos si a reinceput sa tuseasca.Simt ca o iau rau.Noaptea trecuta a fost un adevarat cosmar.S-a trezit de vreo 20 de ori urland.Adormea numai in brate.I-am luat temperatura si are 38.I-am dat paracetamol si de 5 minute doarme.Am vazut ca voi le dati Stodal pt tuse.Mie mi-au zis ca e pt copiii mai mari pt ca are alcool.Oare sa-i dau si eu?Puteti verifica daca si al vostru contine alcool?Sanatate tuturor puiutilor bolnaviori!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 17+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Dana of ai grija de puiucu din burtica, incearca pe cat posibil sa nu-i mai ridici in brate pe cei mici.Sotu tau nu s-ar putea ocupa mai mult de ei avand in vedere situatia ta?

Cat despre stodal, pe al meu am vazut ca scrie la excipienti ca, contine alcool etilic 96%

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Hai ca daca l-am sunat pe tati am scris surorii mele/nasei lui B mail sa va spun si voua ca plesnesc!
Benji s-a ridicat singur in picioare in tarc!
L-am asezat acolo sa se joace nitel si mi-am pus ceva la cuptor pt pranz. Il aud eu cum face brrrr, brrrr si scot capul dupa colt in living unde e tarcul: dl B, baiat mare era in picioare se tinea cu manutele de marginea tarcului si mi-a tras un zambet. Am ramas intai blocata nu am lipsit decat 1-2 min si el hopa in picioare! I-am facut poza, l-am sunat pe tati...am dat sfoara in tara. Azi dimineata a facut si 5 pasi sustinut putin de mine la subbrat. Si e ceva fiindca pana acuma se lasa cu trunchiul in fata f mult fara sa traga picioarele dupa el.... Oh, plesnesc. Stiu ca ai vostrii clopotei fac asta multi din ei de mult dar la noi e premiera. Acuma alearga prin casa cu premergatorul si striga mandru da! un fel de "Yes! I did it!"-vorba vine! YES!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Bravo bb Benji, gata mami ai baiat mare!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 9 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina023

Stancutz delicioasa ciocolata!!!

Mai fetele, eu sunt ingrijorata pentru balerina mea. A slabit 600 g in cateva zile (are acum 72 cm si 7.800 g). Si problema este ca nu mai mananca asa de bine. Lapte bea numai cate 120-130 ml seara si la fel si dimineata. Ce ma fac? Ce ma sfatuiti? Si nu inteleg de ce nu doarme noapte linistita. Oare sa o doara ceva? Ooofff...parca as fi la primul copil.

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Alina , Anita are exact dimensiunile Sarei. Doua don'shoare care tin la silueta .... Ca sa recuperam greutatea pierduta cu operatia si cu toate problemele de sanatate de acum 2 luni , noua ne-a recomandat dr. Peritol , 2 ml. pe zi , seara cu 1/2 de ora inainte de ultima masa , timp de 14 zile.A functionat...a luat 700 g in 2 saptamani. Intreab-o si tu pe Marcu daca poti sa-i dai...eu zic ca nu ar avea de ce sa nu se poata.
Pup Anita mica si pe mamika ei

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput