Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 16
ginnette spune:
Un week-end minunat, va doresc!
all the 'little bells'!
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ven spune:
Ramona, Monica, referitor la vitamina C, va contrazic. Dupa cum spune si Roli, din experienta si la sfatul doctorului, in sezonul rece copilul are nevoie de mult mai multa Vitamina C, care ajuta organismul sa faca fata racelilor/virozelor. Poti sa-i dai cate fructe si legume vrei (apropos, in afara de patrunjel verde, care, sa fim seriosi, cat ii poti da unui bebe pe zi?), ca tot nu e destul.
Legumele i le dam fierte, o mare cantitate din vitamine se duce.
Fructe de padure si capsuni nu va pupa nici Mathias pana dupa 1 an, ca se pare ca si el e cu teren atopic, ca si frate-su. Cat despre lamaie in mancare......eu nu i-as da sub nici o forma. E muuuult prea acida pt. stomacelul lor in formare.
Si Mathias ia vit C picaturi toata iarna, iar frate-su pastila de Vit C din aia pt. copii.
But again.....face fiecare cum doreste.
Aici exprimam doar PARERI si impartasim cum facem fiecare. Nu inseamna ca cineva detine adevarul absolut.
INSA, luati-o ca pe o simpla constatare, la al doilea copil esti mai.....cum sa ma exprim,......in tema. AI trecut odata prin toate astea. Ai avut principii si teorii citite din carti, pe care ti-ai jurat ca le vei pune in practica cu copilul tau, dar REALITATEA ti le-a demontat adeseori.
Nici eu nu as fi zis inainte de primul copil ca o sa-l 'indop' cu vitamine si stimulatoare ale poftei de mancare. Dar cu Markus a trebuit s-o fac.
Si exemplele ar putea continua, dar s-a trezit Mathias ![]()
va pupacesc!
grati.ela spune:
Dana, stodalul se da cu lgt de plastic, fara sa fi luat in ziua aceea alim ce contzin cioco si menta...eu am mers mereu pe ambroxol...mai eficient.

tuturor celor care s-au gandit la noi...Dudu este atipic...noaptea nu face febra ci numai ziua...la 23.30 avea 36.8 si i-am dat nurofen...la 5 dim avea 37.1 nu i-am mai dat nimic...la 7.45 avea 37.4 dat nurofen...la 15.10 38.1 dat iar nurofen...rar tuseste sau stranuta...inca are afte si tre sa merg la farma sa prepare solutie cu glicerina stamicina 200mii unitati, vitB, 4 tetracicline si sa-i dau la 4-5 ore...
Ioana sa ai parte numai de bine! La multi ani!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Ven spune:
Ah, si apropos de Fier, am mai zis, cred. Mathias in august in spital avea hemoglobina 10,2. Ceea ce e la limita de jos la bebei. De atunci ia zilnic 10 pic de Ferrum Hausmann pe zi. Dr. zice ca dupa 6 luni toti bebelusii devin mai mult sau mai putin anemici. Chiar daca papa carne in fiecare zi.
monicaa spune:
Am lipsit un pic si s-au strans atatea vesti bune!!!
Elenutza, Ginette va bucur enorm ca au iesit analizele bune la buburuze!!
Ceska eu sigur ardeam pestele ala!! Cred ca il sunam si pe Bush sa-i zic ce si cum!
Felicitari lui Benji si la mai mare!!!
LalaD distractie maxima!! Din ce ai povestit eu zic ca Andrei nu ii va face probleme bunicii. Si felicitari pentru scapatul de sita. Noi suntem in saptamana de teste finale...pana acum nici o reactie adversa
...papa totul cu bucatele. Anuntz saptamana viitoare rezultatele finale. Si multumesc de ideea cu pachetelul Clarei. Cred ca asa voi face.
Ven
cred ca la al doilea copil esti deja trecuta prin multe si ai experienta. Dar vorba ta..fiecare cu parerea lui.
Cu fierul sunt de acord; si eu i-am dat Clarei dar am si vazut negru pe alb, ca sa spun asa, ca ii trebuie. Cu vitaminele in general eu nu sunt de acord sau mai corect sunt extrem de prudenta. Exista atatea studii care arata ca surplusurile fac mai mult rau decat bine pe termen lung incat prefer sa le evit.
(experienta bate cartea stiu..dar ce sa fac si eu..trebuie cumva sa o capat si eu pe a mea..experienta adica
)
So..si dupa cum va spuneam nu mai scap de copilul asta la masa. Tocmai am impartit un pic de ciorba de lobada.
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
stoisor spune:
multumesc multumesc
| Citat: |
| citat din mesajul lui aweya Stoisor parca tu vroiai bile, nu? In caz ca nu ai primit mail de la firma respectiva, sa stii ca le au din nou pe stoc ![]() Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008) |
Sara Ioana 15.02.2008**************************
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
LaLa_20 spune:
Eu cred ca o sa ma duc pe balcon sa mananc...
si eu tocmai am impartit o pizza cu Bianca...
.Defapt ea a primit doar o bucatica de ananas si ceva coaja de pe margine...si eu am papat restul...![]()
Evident ca dumnealui e la calculator de dimineata,de cum s-a trezit,se joaca,bea bere si se injura cu un "prieten".Noi nici nu existam.
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
alina023 spune:
Fetele, spuneti-mi si mie va rog ce as putea sa-i mai dau Anei sa pape? Este pe regim alimentar de joia trecuta. Papa morcov, dovlecel, albitura, pui fiert, orez, mere copate si banane. Ce altceva sa-i mai fac dar in asa fel incat sa nu risc sa-i dau iar stomacelul peste cap?
Ooofff..aceleasi probleme le am si cu Luca atunci cand are cate o enterocolita. Numai ca la Luca nu era problema greutatii mici. Ana e slabuta dar nici nu papa daca nu-i place mancarea.
fetele!
Elle si Ginette, ma bucur ca au iesit analizele bune! 
Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan 
poze Ana mica 
Povestea nasterii Anei 
NataliaS spune:
Elle si Ginette - ma bucur mult pentru rezultatele bune ale analizelor!
Ceska - felicitari lui Benji cel voinic si tie, mami fericita!
Dana - mai cerclaj nu-ti poate face????????????? ca macar nu te mai tintuieste la pat...cu 2 copii mici si tintuita la pat suna...greu de tot...Felicitari pentru samburelul mic si dezvoltat corespunzator
Monicaa - bucura-te de Clara ca face asa si nu ca a mea .....
care azi a papat o banana cu cereale dimineata si vreu 50g de legume cu carne la pranz...+tzitzi ca altceva nu vrea nici in ruptul capului...avem si dintisorul 6 - adica un colt din el, celalalt mai sparge inca gingiutza...
Mai, cand va aud pe voi plangandu-va ca nu mananca puii nu mi se pare foarte grav..., privesc rational lucrurile si stiu ca atat cat le trebuie mananca ei, dar cand o vad pe asta 2-3 zile la rand ca mananca dezastruos...parca teoria nu mai functioneaza asa de bine si ma cam apuca pandaliile de nervi...nu fructe, nu iaurt, nu branzica, nu nimic...doar cat sa nu moara de foame...
Am fost cu Ana la doctorita nostra care a venit din concediu - Thanks God - si se pare ca tuseste de la muci, n-are nimic la plamani sau gat...Stef mi-a zis ca e f bine la 8500 g si 74 cm, motric e f f bine, i-a ascultat inca o data inimioara (i-am zis ca m-a speriat dr la care am fost cand a fost ea plecata) si n-are nici un suflu sistolic
...iar de mancatul, de fapt nemancatul asta am uitat sa intreb...
Eu plec azi la Oradea asa ca ma relaxez in WE - cred ca merg in Ungaria la cumparaturi - Yupiiiiiiii
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
Ellenuta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lala_D Elle daca sumarul de urina e ok atunci si urocultura va fi sterila. Vsh-ul e ok ? Ma gandesc ca ar trebui sa fie un pic ridicat, la fel si leucocitele dat fiind infectia din gat . Sa te uiti acasa si la eozinofile , aste indica parazitii intestinali si sunt muuult mai sigure decat examenul copro. O zi excelenta ! Lala. Fratele mai mare! Baby Andrei ! (27.12.2007) Poze |
lala sumarul si urocultura ies luni .. abia astept sa vad.
da, vsh-ul este 80mm/h!! clar infectie in organism .. si normal (cum scrie in foaie) 3-13mm/h iar leucocitele 17,9 iar in foaie normal - 4.0 / 10.0
eozinofile 1% ..
fier 21. (37.-180.) asta e mic .. poate vb cu doc sa vedem daca ii dau fier.
si trombocitele i-au iesit mari 577 (normal 150/450)
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare
Eva