Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (135)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Elle si Roxana felicitari pentru analizele bune

Ceska felicitari pentru ridicatul in picioare al flacaului

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

D-ne ce de vesti bune,m a bucur ca au iesit analizele bune la d-re clopotele si ce sa vezi un clopotel care a facut-o pe mami fericita,BRAVO PUIU ,pai se putea sa ramai tu mai prejos ,mami grija la bucatarie sa nu se lase cu fum si uite o de la noi
cat despre Dana.....hmmm,trebuie dar trebuie sa vezi de bebelu din burtica,sa te gandesti ca el trebuie sa mai stea acolo mult si tu sa il protejesi mami,te rog ai grija de tine ,unde i tati,buni?nimeni prin zona?

Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE

Sunt toti prin preajma dar Albert se linistea numai la mine in brate.Oricum buni ma ajuta enorm.Voi incerca sa il alint numai pe pat sau pe jos si sa nu il mai ridic.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 17+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Fetelor am citit si eu sa fiu la zi dar la ce durere de cap am nu mai stiu ce clopotei am vazut
Bianca ma omorat azi noapte sa tot trezit plangand rau,iarasi ma prins iar oboseala
IOANACT
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI AZI
MULTA SANATATE LA TOTI CLOPOTEI BOLNAVIORI
Am fost si noi la controlul de 8 luni si Biencuta a luat numai scoruri bune,4 pt varsta de un an si 2 pt 8 luni.Ce ma cam surprins este faptul ca nu a pus in greutate decat 100gr intr-o luna,oare e nasoala treaba?
Are 8,400 si 71cm la aproape 8 luni(le face pe 4),se ridica singura in picioruse in patut dar ii este teama sa paseasca inca.Dintisorii inca nu avem si parca nu vad nici un semn ca ar iesi.Dr. mi-a zis sa incerc sa ii dau cate ceva mereu sa rontaie intre mese caci ea fiind foarte activa poate nu manaca deajuns ziua si se trezeste inca noaptea sa pape asa.Am incercat si variantaLALEI_Dsi tot mai vrea papa noaptea dupa ce papa exact cat a zis Lala pana sa doarmaCand am vazut cat a pus in greutate si cum stiu ca papa ea am ramas masca,totusi cred ca seamana cu mine ca eu sunt la fel.Si am fost sfatuita sa o trec in camera ei,asa ca incercam sa redecoram si dormitorul nostru cat mai repede sa o mut.Acum camera ei este terminata dar e plina de mobila ca nu aveam unde o pune pana renovam prin casa.
la toti clopotei si mamicutele
Poate imi aduc si eu aminte pe cine am vazut in actiune,ma refer la clopotei

Cristina deBianca Maria(4.03.2008)

"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris

Mergi la inceput

LALA .Cred ca ii voi da si eu lui Albert Stodal.La voi s-au vazut rezultate dupa administrarea lui?

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 17+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Elle daca sumarul de urina e ok atunci si urocultura va fi sterila.
Vsh-ul e ok ?
Ma gandesc ca ar trebui sa fie un pic ridicat, la fel si leucocitele dat fiind infectia din gat .
Sa te uiti acasa si la eozinofile , aste indica parazitii intestinali si sunt muuult mai sigure decat examenul copro.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danonique

LALA .Cred ca ii voi da si eu lui Albert Stodal.La voi s-au vazut rezultate dupa administrarea lui?

poze albert

Andrei nu mi-a tusit niciodata pana acum iar Bogdan intotdeauna a tusit foarte urat, bronsic, asa incat nu a luat Stodal singur ci in combinatii cu alte mucolitice si siropuri de tuse. Asa ca imi e greu sa iti spun daca a functionat la el.

La mine functioneaza foarte bine , imi calmeaza tusea imediat.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aurel_cris

Fetelor am citit si eu sa fiu la zi dar la ce durere de cap am nu mai stiu ce clopotei am vazut
Bianca ma omorat azi noapte sa tot trezit plangand rau,iarasi ma prins iar oboseala
IOANACT
LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI AZI
MULTA SANATATE LA TOTI CLOPOTEI BOLNAVIORI
Am fost si noi la controlul de 8 luni si Biencuta a luat numai scoruri bune,4 pt varsta de un an si 2 pt 8 luni.Ce ma cam surprins este faptul ca nu a pus in greutate decat 100gr intr-o luna,oare e nasoala treaba?
Are 8,400 si 71cm la aproape 8 luni(le face pe 4),se ridica singura in picioruse in patut dar ii este teama sa paseasca inca.Dintisorii inca nu avem si parca nu vad nici un semn ca ar iesi.Dr. mi-a zis sa incerc sa ii dau cate ceva mereu sa rontaie intre mese caci ea fiind foarte activa poate nu manaca deajuns ziua si se trezeste inca noaptea sa pape asa.Am incercat si variantaLALEI_Dsi tot mai vrea papa noaptea dupa ce papa exact cat a zis Lala pana sa doarmaCand am vazut cat a pus in greutate si cum stiu ca papa ea am ramas masca,totusi cred ca seamana cu mine ca eu sunt la fel.Si am fost sfatuita sa o trec in camera ei,asa ca incercam sa redecoram si dormitorul nostru cat mai repede sa o mut.Acum camera ei este terminata dar e plina de mobila ca nu aveam unde o pune pana renovam prin casa.
la toti clopotei si mamicutele
Poate imi aduc si eu aminte pe cine am vazut in actiune,ma refer la clopotei

Cristina deBianca Maria(4.03.2008)

"Bianca"http://community.webshots.com/user/aurel_cris
Felicitari,BIANCA!Si Albert se trezeste noaptea pt lapte si ceai.Acum dr suspecteaza o aciditate care l-ar deranja si care l-ar face sa se trezeasca.I-a dat un tratament dar nu prea vad nici o schimbare.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Cristina, Adela avea la 10 luni 9350 gr si dr mi-a spus ca e foarte bine; dar ea nu se trezeste noaptea sa manance (are alti 'pitici' ).
Dak ea se simte bine, eu zic sa nu-ti faci ganduri 'negre'.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

AurelCris "te urmaresc" din subiect in subiect.Poate cand o vei muta in camera ei va fi mai bine,vad ca multi puiuti mutati in camera lor au inceput sa doarma mai bine.

Alina ce nemernici dupa ce le dai o grama' de bani te astepti la servicii de calitate.

Maimutel de Errena scump foc seamna din ce in ce mai bine cu mami lui.

Cu intarziere La multi ani Alina! sa fii sanatoasa si fericita alaturi de ioana si cei dragi.

Gatta bine ai revenit!Am vazut pozele din parc facute de Nemary ce papusele frumoase aveti voi doua acolo.

Grati multa sanatate mamei tale si lui Tudoras.
Angi sanatate puiului mic!

Elle bine ca nu are vreun balaur Eva si scapati doar cu tratamentul pt rinofaringita.Multa sanatate puiului mic.

Shose ce faci nu ai mai intrat de mult.

Mitshu ce mare si frumos e bb C!Cred ca ne-ati furat palaria de cowboy.

Despre noi nu prea avem ce sa va spunem decat ca suntem cam mofturoase la papica nimic nu mai vrem nici fructe, nici legume, nici iaurtele, nimic....

Madalina de Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

Stoisor parca tu vroiai bile, nu? In caz ca nu ai primit mail de la firma respectiva, sa stii ca le au din nou pe stoc

Nicole-mamica de Mihai Alexandru (26.01.2008)

Mergi la inceput