Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 12
LaLa_20 spune:
Moni...

Multa sanatate la toti clopoteii bolnnaviori!
Ereena a fost un succes reteta ta de spanac...
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
VIDEO
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
monicaa spune:
Roli
scuze am uitat ca bubu mic nu poate servi fructe de padure & co. Dar brocoli e bun rau. Si mai contine si mult calciu. Doar ca e un pic pacatos ptr unii ca provoaca gaze.
Lala20 ce bine ca ai zis de spanac. Maine ii fac si eu Clarei.
Da chiar...LalaD pe unde e? Cine i-a dat bilet de voie?
Ca tot suntem la capitolul papa...o sa fie show cu Clara la cresa. Nu se mai poate manca de ea desi e satula si plina ochi. Nici nu stiu cum sa fac. Deci ea va bea laptele dimineata inainte sa plecam. Numai ca la gradi la 9:30 se ia mic dejun comun. O sa faca ca maimutza daca nu primeste si ea ceva. Azi dimineata i-am dat din cascavalul meu si un pic de paine ca altfel n-a fost chip sa mananc.
Si e prea mica sa ia mic dejunul cu ceilalti gen paine cu branzica sau sunca. Ei ce sa ii pregatesc? Ceva biscuitei? Bucatele de fructe?
Cu celelalte mese se pupa cu programul comun cat de cat. Ceva idei??
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
roli25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monicaa Roli Lala20 ce bine ca ai zis de spanac. Maine ii fac si eu Clarei. Da chiar...LalaD pe unde e? Cine i-a dat bilet de voie? Ca tot suntem la capitolul papa...o sa fie show cu Clara la cresa. Nu se mai poate manca de ea desi e satula si plina ochi. Nici nu stiu cum sa fac. Deci ea va bea laptele dimineata inainte sa plecam. Numai ca la gradi la 9:30 se ia mic dejun comun. O sa faca ca maimutza daca nu primeste si ea ceva. Azi dimineata i-am dat din cascavalul meu si un pic de paine ca altfel n-a fost chip sa mananc. Si e prea mica sa ia mic dejunul cu ceilalti gen paine cu branzica sau sunca. Ei ce sa ii pregatesc? Ceva biscuitei? Bucatele de fructe? Cu celelalte mese se pupa cu programul comun cat de cat. Ceva idei?? ![]() Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008) http://community.webshots.com/user/mangyalosi |
Brocoli ii dau si-i place muuult. De fapt toate legumele sunt o nebunie pt. dansul. Mai nou vad ca se stramba la iaurtul cu fructe de dupa amiaza.
La gradi nu au program separat (ma refer la meniu) pt picii astia sub 1 an?
Roli mamica de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
monicaa spune:
Roli asa si Clara. Legumele sunt toate ff bune. Daca e sa se strambe, atunci la fructe.
Pai la gradi desi e grupa pentru 0-3 ani Clara e singura sub 1 an.![]()
Si pana trece la mancare "normala" o sa ii duc eu papica si o va servi impreuna cu ceilalti. Pranzul pica bine ca timp, la fel si fructele cu cerealele de dupa-amiaza. Numai micul dejun va fi mai ciudat ca ceilalti vor papa painica cu ceva deasupra si laptic sau suc iar Clara nix
ca si-a baut laptele acasa. Vedem noi luni ca picam taman la masa (e prima zi si mergem mai tarziu).
Moni, mami de Clara Sophia (25.01.2008)
http://community.webshots.com/user/mangyalosi
stoisor spune:
de aia Elle io dau dar culmea ma tine de sticluta ca mai vrea,pana acum i ok,i dau o data 3 pic si inca o data 3 pic ,deci 6 pe zi
| citat din mesajul lui Ellenuta stoisor ce vitamina C ii dai sarei?? si mie mi-a spus doc sa-i dau evei .. de 2 ori i=am dat si de 2 ori mi-a vomitat imedat dupa ce i-am dat. nu ii place, neam! ce vitamina C sa-i dau?? EDIT: eu ii dau www.bizoo.ro/img/Vitamina-C-Natural-Picaturi/img180/sale/92213_1196163227.jpg&imgrefurl=http://www.bizoo.ro/firma/supliments/vanzare/23794/Vitamina-C-Natural-Picaturi&h=180&w=180&sz=4&hl=en&start=1&um=1&usg=b-sgJssDUaVenMwFeTLW9j8bFGk=&tbnid=no2-viIcoH6jUM:&tbnh=101&tbnw=101&prev=/images%3Fq%3Dpicaturi%2Bvitamina%2BC%26um%3D1%26hl%3Den%26sa%3DN" target="_blank">D-ASTEA Elena de Eva Maria (14.01.2008)Eva creste mare Eva |
Sara Ioana 15.02.2008**************************
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
Lala_D spune:
Ma ...nu poate sa lipseasca omu' juma de zi 

Maine ma duc la o nunta si trebuie sa fiu si eu cat de cat prezentabila
. E o premiera, va fi prima seara cand sta Andrei fara noi, sper sa se descurce buni ![]()
Eu sunt fericita ca am invins "sita" din gatul lui Andrei. Acum, de o saptamana mananca fara probleme mancare cu bucatele, cea de consistenta borcanelor de 12 luni se mesteca rapid in 10 minute e gata cu 250 de grame.
E un succes de vreme ce Bogdan a papat blenduit pana spre 2 ani
.
Ieri am fost in parc cu o fetita dragalasa si dulce : Sara si un cavaler frumos si cu temperament : Luca
Plus mamicile aferente Gatta si Micky mamica.
Timpul si programul au fost cam scurte dar poate ne nimerim si mai in forma de atat. Eu m-am reintalnit si cu o prietena din copilarie absolut intamplator , pe care nu o mai vazusem de ani de zile , sper sa ma ierte mamicile ca le-am parasit dupa o perioada ![]()
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
Monica si daca ii pregatesti Clarei "pachetel" cu cateva feliute , cubulete de morcov fiert sau "soldatei" cu painica si branzica de care serveste ea ?
Sa aiba si ea micul dejun acolo chiar daca papa acasa.
Sau fructe ?
Obisnuinta de a manca cu alti copilasi odata e foarte buna.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
stoisor spune:
reiau .....
a folosit cineva siropul Erdomed??cati ml pe zi ??
si cati ml de Stodal trebuie administrati pe zi?
avem probleme cu luatul siropurilor si cautam un sirop care se ia max 2 ml ,mai mult nu i pot da
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui stoisor reiau ..... a folosit cineva siropul Erdomed??cati ml pe zi ?? si cati ml de Stodal trebuie administrati pe zi? avem probleme cu luatul siropurilor si cautam un sirop care se ia max 2 ml ,mai mult nu i pot da Sara Ioana 15.02.2008************************** POZELE NOASTRE INGERUL MAMI CRESTE MARE ************************** |
Erdomed nu i-as da . Are un gust infect. Vomiti tu om mare de la el in plus nu este in categoria de varsta/greutate recomandata pentru el.
Stodal - are gust bun , nu se precizeaza cati ml se da la un bebe mic. Eu ii dadeam lui Bogdan 2,5 ml dimineata si 2,5 ml seara.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
stoisor spune:
pai vezi mai Lala ca nu pot trai fara tine,nu nu i-am dat si stiu ca e de la 15 kg in sus dar am vrut sa vad daca a dat vreo zuza la ind unui doc mai putini ml ca se mai practica ,chiar daca sare de grupa de varsta ,pt ca la noi e ff mare problema,deci o sa incerc cu Stodal ,ca e la limita 2,5 i accepta pana la urma,greu dar nu apuca sa isi inoade matele gaza mea,i dau rar ,i las timp o distrez dar degeaba ,i prea mult 5 ml ,asta este
petrecere frumoasa zuza mea draga si sa sti ca Andrei ti-a dat liber,parol,mia soptit mie o pasarica ca va fi un cavaler si nu o va dispera pe buni
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE