Clopotei de ianuarie - februarie 2008 (135)
Raspunsuri - Pagina 13
ceska777 spune:
Hai ca daca l-am sunat pe tati am scris surorii mele/nasei lui B mail sa va spun si voua ca plesnesc!
Benji s-a ridicat singur in picioare in tarc!
L-am asezat acolo sa se joace nitel si mi-am pus ceva la cuptor pt pranz. Il aud eu cum face brrrr, brrrr si scot capul dupa colt in living unde e tarcul: dl B, baiat mare era in picioare se tinea cu manutele de marginea tarcului si mi-a tras un zambet. Am ramas intai blocata nu am lipsit decat 1-2 min si el hopa in picioare! I-am facut poza, l-am sunat pe tati...am dat sfoara in tara. Azi dimineata a facut si 5 pasi sustinut putin de mine la subbrat. Si e ceva fiindca pana acuma se lasa cu trunchiul in fata f mult fara sa traga picioarele dupa el.... Oh, plesnesc. Stiu ca ai vostrii clopotei fac asta multi din ei de mult dar la noi e premiera. Acuma alearga prin casa cu premergatorul si striga mandru da! un fel de "Yes! I did it!"-vorba vine! YES!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
EliaElia spune:
Din ce am citit pana acum, am vazut ca Emma de Eliza a fost putin bolnavioara. E bine ca a trecut, pana la urma era tot de la urechiusa? Eu sa stii ca sunt la a 3-a pediatra deja
. Daca nu iti e deranjul prea mare, gen hartogaraie, ai putea sa mergi la altcineva. Eu la a 2-a pediatra am fost o singura data, s-a nimerit sa fie si vaccinul de 4 luni, si dupa ce nu s-a ridicat de la masa cand i-a facut asistenta vaccinul si incepuse Laura sa planga, mi-a aruncat un "potoliti-va doamna copilul". Nu m-a mai prins a 2-a oara.E bine ca o ai pe nasa Emmei pediatra, chiar si la distanta.Am mai vazut discutia despre vitamina C. Eu nu i-am dat inca nici un fel de supliment, patrunjel ii dau inca de asta vara, brocoli, probabil mai ia si din portocale si mere cate ceva. Am vazut la un moment dat ca LalaD vroia sa-i dea suc de usturoi, am retinut ideea dar inca n-am pus-o in practica.
Camelia si
Laura (06.02.2008)
ceska777 spune:
Era sa mi se faca scrum pestele. In extaz am uitat de el!
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
danonique spune:
Buna!Am fost la dr sa-l vedem pe bebe din burtica.E bine,se dezvolta normal.Din pacate colul meu a inceput sa se deschida.
Trebuie sa port o centura speciala pt sustinerea burtii si sa nu fac efort.Albert e din nou mucos si a reinceput sa tuseasca.Simt ca o iau rau.Noaptea trecuta a fost un adevarat cosmar.S-a trezit de vreo 20 de ori urland.Adormea numai in brate.I-am luat temperatura si are 38.I-am dat paracetamol si de 5 minute doarme.Am vazut ca voi le dati Stodal pt tuse.Mie mi-au zis ca e pt copiii mai mari pt ca are alcool.Oare sa-i dau si eu?Puteti verifica daca si al vostru contine alcool?Sanatate tuturor puiutilor bolnaviori!
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si
17+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
Ellenuta spune:
a fost tata si a luat analizele, nu au venit rezultatele la aslo si exudate. toate sunt in limite normale
, in afara de fier .. care e un pic sub limita.
i-am facut Hemograma completa, VSH, ASLO, calcemie, fier.
luni iau si rezultatul la pipilica, dar, cred ca nu o sa-i iasa nimic.
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
EliaElia spune:
Bravo, Benji! Ce mai conteaza un peste cand e vorba de asa o realizare?!Camelia si
Laura (06.02.2008)
ginnette spune:
A luat Dan rezultatele de la Cantacuzino (i-am repetat pt ultima oara sumarul + urocultura): Uro e negativa si in sumar sunt toate "absente" si doar rare leucocite! Uraaaaaa 
Gata, eu zic c-am scapat - asta este a 4-a oara (i-am repetat o data la 3 saptamani, de la 8 luni juma'te de cand am descoperit balaurul).
Acum, doar dak face febra peste 38.5, mai mult de trei zile la rand, repet analizele.
Doamne, ca tare nasol e balaurul asta!
Acum, ca m-am "laudat", o intrebare: vit C v-a recomandat-o dr?
Mie nu mi-a zis nimik nici de vit C nici de Fe; singurul Ca, o sa-i mai dau l a12 luni (5ml/zi timp de 10 zile)
Roxana si Adela - 09.12.2007
!
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
alina023 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 Hai ca daca l-am sunat pe tati am scris surorii mele/nasei lui B mail sa va spun si voua ca plesnesc! Benji s-a ridicat singur in picioare in tarc! L-am asezat acolo sa se joace nitel si mi-am pus ceva la cuptor pt pranz. Il aud eu cum face brrrr, brrrr si scot capul dupa colt in living unde e tarcul: dl B, baiat mare era in picioare se tinea cu manutele de marginea tarcului si mi-a tras un zambet. Am ramas intai blocata nu am lipsit decat 1-2 min si el hopa in picioare! I-am facut poza, l-am sunat pe tati...am dat sfoara in tara. Azi dimineata a facut si 5 pasi sustinut putin de mine la subbrat. Si e ceva fiindca pana acuma se lasa cu trunchiul in fata f mult fara sa traga picioarele dupa el.... Oh, plesnesc. Stiu ca ai vostrii clopotei fac asta multi din ei de mult dar la noi e premiera. Acuma alearga prin casa cu premergatorul si striga mandru da! un fel de "Yes! I did it!"-vorba vine! YES! LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI! Ceska, mamica de Benjamin mic si scump - 10 LUNI (23.12.2007) Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
Bravo Benji!!!!

Te cred ca esti foarte incantata, mamico! Ai si de ce! Felicitari!!

Alina, mami de Ana Antonia
(06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan

poze Ana mica

Povestea nasterii Anei
Ellenuta spune:
dana uff .. pai cum ne-a fost noua vorba? nu era vorba sa nu ii mai iei in brate pe pitici, adica sa nu ii transporti in brate? ai grija de tine si de samburel (tot cu putsa a ramas, nu?). imi pare rau ca pe alberticul il prinde iar raceala. asta e sezonul .. sanatate multa!
pe mami si gascha de pitici
ceska
FELICITARI!!! baiat mare e domnul benji!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
EliaElia spune:
Bravo si pentru Eva si Adela!Mie nu mi-a recomandat dr. decat Vigantol, 2 pic, asta dupa ce i-a vf. fontanela. Fier mi-a zis ca arata bine , unghiute roz, nu e palida. Calciu nu, vit. C nu. Eu as vrea, daca nu e prea complicat, sa ii ia ceva sange din deget sa vedem cu stam cu fierul. O sa intreb sapt. viitoare cand mergem la control.Camelia si
Laura (06.02.2008)