Durerea unei pierderi de sarcina (77)
Raspunsuri - Pagina 20
Delphinas spune:
ingeras26a daca instinctul matern iti spune ca bb e bine, atunci fii increzatoare in el si incearca pe cat posibil sa nu te mai stresezi. eu mi-am ascultat instinctul cand la 6s mi s-a spus ca ar oprita din evolutie. am dus sarcina pana la 9s...incepuse deja sa se formeze...dar nu a fost sa fie.
daca zici ca esti la tutu...am citit numai de bine despre el. ai incredere in el. stai in pat, respecta tratamentu dat de el si cu Bunul Dumnezeu si cu Maicuta Domnului si toti Sfintii inainte cu incredere.
felicitari pt bb. sarcina usoara si bb sanatos si la termen.
poze, Just Me
ambitioasa
happymum spune:
felicitari pentru BB.
nu te stresa ca transmiti bebelusului si nu-i face bine. stai in pat si odihnestete. stii ce inseamna sa stai in pat FARA SA FACI ABSOLUT NIMIC? ei bine, asta sa faci.
eu cand eram draviduta, doctorita m-a certat odata ca i-am spus ca am sters praful prin casa si mi-a zis sa nu ma MISC din pat deloc.\odihna si tratamentul si un doc bun si responsabil, DD si ruga, te vor ajuta sa fii bine.
te pup si sa dea DD sa auzim minune de vesti.
viitoare
sper
ingeras26a spune:
Va multumesc din suflet!
Cu Dumnezeu inainte!
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
s_alinutza spune:
Ingeras26, nici eu nu ma pricep sa-ti dau sfaturi medicale, eu zic sa alegi din tot ceea ce simti acum numai bucuria de a fi
si gandul la
si cu multa incredere in DD o sa vezi ca o sa fie bine. Daca medicii nu s-au alarmat si nu te-au internat, probabil o fi sangerarea de fixare a sarcinii si cu odihna si fara eforturi va trece. Eu tin pumnii si ma
sa fie bine 
Sanatate multa tie si tuturor fetelor! 

alinaalex spune:
Ingeras,Doamne ce veste buna! felicitari! io te citesc de multa vreme, si de la mamici aspirante din nou, acolo am fost o vreme colege... sper din tot sufletul sa fie bine, stiu ce este in sufletul tau pt. exact prin asta am trecut acum 3 saptamani...
dar la mine nu a fost sa fie, am pierdut sarcina la 6 sapt. din pacate si parca am presimtit asta
mi-am dorit cu disperare al doilea copil, parca mi-a fost si frica sa ma bucur cand am vazut testul pozitiv, am facut si un eco si sarcina era intrauterina, ca mi-era frica de extra, avand in vedere faptul ca trompele mi-au fost operate laparoscopic inainte de prima sarcina... n-am apucat sa ma bucur decat 5 zile...la mine a inceput cu scurgeri maro, apoi rosu, imediat am luat utrogestan si nu m-am miscat din pat pana a doua zi la amiaza, cand am sangerat tot mai puternic si m-am dus la urgente...la spital deja nu se mai vedea sarcina la eco, deci s-a eliminat, am ramas in spital si m-a chiuretat dr. sa nu ramana ce va resturi, dar apoi am fost bine...
sper sa nu te sperie mesajul meu, nu e acelasi lucru, daca tu zici ca nu mai sangerezi, e de bine, stai in pat linistita, sau, ma rog, atata cat poti sa fi de linistita si cu DD inainte!
am citit la fetele de la odisee mai multe cazuri asemanatoare cu al tau.
te pup si aveti grija de voi! 
iti tin pumnii
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre
ingeras26a spune:
Imi pare rau din tot sufletul de pierderile voastre si stiti bine acest lucru...
Alina, nu ma sperii, pentru ca nu am mai sangerat deloc de ieri de la pranz, dei totul pare a fi ok. Acum o sa vedem la eco marti. Sper sa aud inimioara si sa ma linistesc.
Pup tare,
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
ellenii spune:
ingeras26a, cred ca cel mai important e ce simti tu. La mine a fost diferit. De cand am vazut rezultatul pozitiv, am inceput sa plang. Mi-era teama, desi imi doream copilul. Si la cateva zile am inceput sa sangerez si sa am dureri din ce in ce mai mari. Am trecut printr-un calvar si nu puteam crede ca mi se intampla mie. Nu s-a oprit nicio clipa sangerarea, desi speram asta si imi doream din tot sufletu. Dar a trecut... Traiesc cu credinta ca data viitoare va fi cu happy end.
Roaga-te la Bunul Dumnezeu sa te protejeze si sa treci cu bine de incercarea asta.
ingeras26a spune:
Se pare totusi ca instinctul m-a inselat...nu a fost sa fie nici de data asta.
Am pierdut sarcina ieri si m-a si chiuretat.
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
Delphinas spune:
ingeras26a imi pare rau pt pierderea ta.
sunt alaturi de tine

poze, Just Me
ambitioasa
s_alinutza spune:
Ingeras26 imi pare tare rau ![]()
Cu speranta asta mergem si noi inainte....ca data viitoare va fi bine
Sa ai grija de tine!