Durerea unei pierderi de sarcina (77)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

ingeras,offffffffffff,imi pare rau,eu ma asteptam la vesti bune.Eu ma tot gindesc si zic ca e bine cum gindesc,doctorii dau utrogestan asa ptr.linistirea mamei,si tutnaru a zis cindva asta,o avea importanta progesteronul,dar iata ca noi am primit si degeaba..Ba,inca ma gindesc ca eu aveam destul si mi-a facut pe inverselea..adica a eliminat sarcina,se mai poate si asa..
tu aveai si ceva inflamatii in antecedente?un pui de anexita cindva??
eu ma gindesc sa imi schimb nick-name,poate e mai cu bafta,nu stiu...dar sint si la rugaciune colectiva ptr,copil si nu stiu cum s-o face acolo,si am impresia ca nu se poate din regulament.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Ingerash , nu ma asteptam , am citit ca aveai pui in burtica si chiar daca iti facea probleme nici nu ma gandeam ca se va intampla asa . IMI PARE RAU ... SUNT ALATURI DE TINE.

SI INCA O VESTE TRISTA , MA SCUZATI , NU AM STIUT UNDE SA SCRIU :

a murit Anca Parghel , o femeie mai curajoasa nu am vazut , ma inclin in fata dumneaei ... nu mai sunt cuvinte ... cancer ovarian ... Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca .

:((((((((((((((((((((((

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
http://diana74.webs.com/cuvintedefolos.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Nu aveam nici o infectie, nici anexita, nici nimic...doar ca eu am ramas greu datorita faptului ca nu mai am decat o trompa...insa iar nu a fost sa fie, off.
Luna in care am ramas am facut polidin si intentionez sa fac iar, dupa primul ciclu, cand Tutunaru mi-a spus ca pot sa incerc sa raman iar insarcinata.
Sper sa se prinda repede si sa nu mai trec prin ce am trecut acum. Sa duc sarcina la capat si sa am bebe sanatos.

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Ce sa mai zic si eu ...

Sa vad daca am ramas luna asta , sunt ziua 22 , nu am cum sa vad pe teste de sarcina de pe acuma.
Iau utrogestan , la indicatiile doctorei , e de bine, temperatura bazala 37 cu ceva ... , dar numai Dumnezeu stie cand voi ramane gravida , stiu deja asta , vom trai si vom vedea.

Ingerash26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Ingeras, imi pare tare rau ca ti s-a intamplat din nou!

Mie mi-a facut pregnyl, cand era suspectata oprirea sarcinii din evolutie. Si abia apoi am aflat cu Pregnyl nu se face daca exista chisturi pe ovare, de care eu nu duc lipsa.

La ce este bun polidinul, ca mie nu mi s-a spus nimic de el?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

Indicatii terapeutice Polidin: Scop profilactic: pentru stimularea rezistentei antiinfectioase nespecifice.
Tratament adjuvant în:
infectii acute si cronice ale cailor respiratorii superioare si inferioare, infectii genito-urinare(anexite, metrite, prostatite), boli infectioase virale(gripa), arsuri de diverse grade ce afecteaza suprafete mari cutanate, pregatire preoperatorie.

Se recomanda,în special în anotimpurile reci, cu o frecventa mai mare a infectiilor acute respiratorii, copiilor si persoanelor in varsta, precum si bolnavilor cu afectiuni cronice ce duc la scaderea rezistentei imunitare a organismului. Este util sa se administreze cure repetate de Polidin.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Polidinul este bun, mi-a spus o dr, pentru ca este pt imunitate si ajuta organismul sa primeasca corpuri straine in el - cum este d ex sarcina. Acesta este motivul pt care, probabil, sunt destul de multe femei care raman insarcinate dupa tratamentul cu polidin.
Ea mi-a spus ca nu l-ar scrie pe reteta, dar il recomanda "pe gura".

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Ingerash26 , multumesc ca ai scris despre polidin ... acea idee ca
1. intareste imunitatea -> iau vitamine si ce trebuie , dar consider ca de nota 10 nu sunt cu imunitatea, deci voi face sigur polidin luna decembrie , daca va veni CM
2. ai spus si ca ajuta la acceptarea corpurilor straine -> un motiv in plus sa fac polidin , cred ca chiar ma voi tine de cura aceasta 3 luni la rand,
stiu cum sa fac , am mai faut dar doar cate o luna mai demult : deci din ziua 1 pana in ziua 5 cate 2 polidine , imi face mama, se pricepe

ma bucur ca mi-ai dat aceasta idee foarte buna, multumesc mult

Doamne ajuta si mie si voua !

va pup

p.s. ma simt foarte linistita , Ingerash70 , am fost Vineri iar la Biserica Mihai Voda si deja de cand citesc Canonul , ma simt mult mai bine sufleteste ; iar ieri in Biserica , in lumina aceea de semiintuneric , in fata Icoanei Sf. Marii cu pruncul, am fost emotionata ca de obicei si multumesc lui Dumnezeu ca suntem binecuvantati cu aceste Biserici minunate si cu minunile din ele.

cat am stat cativa ani in strainatate ... am simtit dorul cel mare si mi-am dat seama cat suntem de binecuvantati la noi acasa , pentru sufletul nostru , sunt multe locuri frumoase pe pamant , sau macar interesante ... dar pentru sufletul meu acasa e numai aici si ma bucur ca sunt aici si ii am pe toti aproape, acolo in Cer si pe Pamant

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

ingeras26a si delphinas, va multumesc mult pentru raspuns. Eu auzisem de polidin. Am facut cand eram mica. Dar habar nu aveam ca poate ajuta si o femeie care isi doreste o sarcina. De cand am intrat pe forum, am aflat o multime de lucruri noi.
pentru voi toate

Cred ca am sa urmez si eu sugestia voastra si ma voi injecta un picut!

unducthable, tratamentul se incepe in ziua 1 a CM?

Mergi la inceput

Ellenii,

deci stiu de efectul foarte bun al olidinului de cativa ani buni , si am mai facut si eu inainte, dar nu m-am tinut mai multe luni de o cura sa zic asa , dar nici nu am fost racita, anexita sau altele

acuma, insa, pentru ca am citit ce a scris Ingeras26 si i-am multumit ca m-a luminat si mai tare in convingerea mea , sunt hotarata sa fac polidinul am zis eu 3 luni de zile.
Deci am vazut in mai mlte locuri pe internet acest tip de tratament si am zis ca nu strica sa fac la fel .

Din ziua 1 cumperi 10 fiole de polidin si sa iti faca cineva timp de 5 zile , ziua 1 - ziua 5 , sa iti faca injectia cu 2 polidine o data .

racesc cam repede si cred ca voi impusca mai multi iepuri

ti-am zis ce am facut si sigur voi face exact asa chiar din luna asta , in cazul in care nu raman gravida ; nu are ce sa faca rau in nici un caz , sa dea Dumnezeu sa fie aceasta calea prin care se va schimba ceva si sa vina bebe la tine si la mine si la toate fetele, normal

va pup si multa sanatate , diana
p.s. daca mai aveti intrebari puteti sa ma intrebati , daca stiu sa raspund corect , sigur va voi indruma cu ce stiu , cum am facut de fiecare data

Mergi la inceput