Durerea unei pierderi de sarcina (77)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Si tie iti doresc la fel, mai ales ca si tu ai trecut printr-o mare durere. Nu pot sa-mi imaginez cum e, mai ales ca eu in ziua in care mi s-a confirmat la echograf sarcina mi s-a spus ca e posibil sa o pierd. Ar fi trebuit sa fiu in 9 saptamani si embrionul arata de 4 saptamani si cateva zile. Nici nu am avut timp sa vizez, sa ma bucur, am suferit de cum am aflat ca sunt insarcinata. De asta cred ca mi-ar fi fost infinit mai greu sa pierd un copilas cand ar fi fost aproape de nastere... Multa sanatate si tie si sa strangi cat mai repede in brate bebelusul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Ariana:fetelor,..imi pare rau daca v-ati suparat,..nu asta a fost intentia mea..fiecare crede in ce vrea..eu oricum va doresc sa fiti sanatoase, fericite, iar visele voastre sa vi se implineasca..

Asta ziceam si eu ... cum s-ar spune ... tocmai asta era ideea ..., oare de ce am simtit nevoia sa mai spun si eu acelasi lucru .. de ce oare ? never mind ...

referitor la urare, acelasi lucru iti doresc si eu tie , sanatate si tot ce e mai bun

numai bine,

p.s. deja stiu din pacate ca fiecare fata care vine aici a pierdut un inger si nu numai , am invatat anul acesta ca daca nu invat in viata sa traiesc cu bucurie si necaz , fara Dumnezeu langa mine, ma voi imbolnavi , pentru ca voi avea copil, dar asta nu inseamna ca nu voi mai avea necazuri si asta e valabil pentru toti oamenii ; sa ne dea Dumnezeu putere , uneori nu am nici sa ajung la Biserica ...

am mai invatat ca fara iubirea sotului , a familiei si a prietenelor minunate care le am , ar fii trist si greu totul ; a fost un an foarte greu, cel mai greu , dar poate anumite necazuri de acum imi dau putere sa fac fatza mai tarziu altor probleme in viata , la alta varsta
diana

o seara placuta si la revedere

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
http://diana74.webs.com/cuvintedefolos.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

un articol, zic eu interesant, despre www.topsanatate.ro/articol/avortul-spontan-cum-poate-fi-prevenit-27598.html" target="_blank">avortul spontan

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Of,of, bine ca s-au mai linistit apele pe aici ...
Eu incep sa ma plictisesc pe-acasa, mai am saptamana asta concediu medical, luni merg iar la medic, si daca totul e ok pe-acolo o sa ma reintorc la servici....desi nici de birou nu mi-e prea dor. Ieri m-au sunat colegele de servici si m-au pus pe speaker, ceea ce nu mi-a prea picat bine pentru ca nu e placut sa vb la "microfon" si sa raspunzi la intrebari delicate, ca la conferinta de presa Asta e , stiu ca toata lumea e curioasa ce am patit, ce simt, ce ma doare sau nu....
In fine, cu multa nerabdare astept ziua de luni, sa vad ce mai spune medicul, saptamana trecuta spunea ca daca si dupa ce revine CM o sa trebuiasca sa-l urmarim cateva luni sa vedem cum se regleaza si abia dupa aia discutam despre o alta tentativa de conceptie. Am citit si pe net ca dupa sarcina molara se recomanda un repaus de 1 an pana la urmatoarea conceptie....mi se pare tare mult

Va doresc multa sanatate si o zi numai cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Delphinas am citit articolul, eu nu prea ma incadrez acolo cu sarcina mea molara, insa pana la urma oricum s-ar produce pierderea sarcinii (ca e spontana, sau se opreste copilasul din evolutie si trebuie sa intervina medicul ca sa-l ia de acolo) important e sa gasesti ulterior puterea sa te refaci fizic si sufleteste, si sa o iei de la capat, chiar daca nimeni si nimic nu poate garanta ca o sa fie bine. Trebuie multa incredere in Dumnezeu, multe si mult optimism Bunica mea a fost la preotul din sat de acolo dupa ce am pierdut eu sarcina si i-a citit din Evanghelie si a spus ca el nu vede acolo in Cartea Sfanta ca n-o sa am copii, si crede ca o sa fie bine data viitoare. Eu cred foarte mult in Dumnezeu si sper sa fie bine, si la anu sa fiu iar

Am prins un pic de curaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

eu am venit acum de la Bucuresti,obosita uhuuuu.diana,ca tu stii,a dat Domnul si am terminat actiunea de 4 ori,am mai luat niste ulei sfintit din mai multe locuri pe unde am fost si sa mai vedem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Dumnezeu sa te ajute !

ma retrag si eu ... am niste probleme ... si in plus , sa rezolv niste datorii legate de suflet

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
http://diana74.webs.com/cuvintedefolos.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna fetele,

Am mare nevoie de ajutorul vostru. Imi doresc enorm al doilea bebelus si separe ca Dumnezeu mi-a ascultat ruga si sunt insarcinata.
Dupa 7 teste pozitive, mi-am facut beta hcg-ul in ziua 32, 33, 34 si valorile au fost 119.9, 180.2 si 255.8, adica super ok.
In ziua 37, adica ieri, am inceput sa sangerez - sange deschis la culoare initial, apoi rosu, iar aseara maro (ce mai ramasese pe peretii vaginului probabil). Ca sa va faceti o idee, am umplut un tampon zilnic, din acela subtire. Astazi am sangerat iar, pe la pranz, sange rosu, cand m-am ridicat din pat. De ieri stau in pat, nu am voie sa ies din casa.
Am fost ieri la ecografie pt ca, normal, am intrat in panica(avand si antecedente o sa rcina gemelara - una intrauterina, oprita din evolutie si cealalta extrauterina, cu spart trompa, deci am istoric... - nu mai am decat o trompa). La eco s-a vizualizat (5 sapt si 1 zi) sacul embrionar in uter (deci am scapat de primul hop, dupa cum a spus Dr. Tutunaru, caci sunt pacienta dansului), nu este extrauterina. saculetzul avea ieri 6.1 mm. El mi-a spus ca poate fi sangerare de implantare, poate fi un hematom, poate fi iminenta de avort, nu se stie...
Sunt pe tratament cu acid folic, utrogestan si Pregnyl 1/4 zile, Magne B6 si cu sperante cat casa.
A mai fost cineva in situatia mea? Spuneti-mi ca am sanse ca sarcina sa decurga ok, chiar daca trebuie sa stau in pat 8 luni...
Stiti pe cineva care a sangerat in sarcina mica si a dus sarcina pana la capat bine? va rog, am nevoie de ajutorul vostru.
Trebuie sa ma duc iar la eco martea viitoare, cand ar trebui sa se auda si inimioara. Pana atunci insa, nu vreti sa stiti prin ce trec.
De ieri de la pranz nu am mai sangerat deloc, azi dimi la pipi mi s-a luat pe hartie un pic de sange uscat, ca un cheag, de cativa mm grosime, dar cred ca era sange uscat de ieri, nu am eliminat nimic, pentru ca nu am avut deloc dureri sau ceva si stiu cum este cand pierzi sarcina si cum se elimina.
Pana vad ca ii bate inimioara (sper sapt viitoare, la 6 sapt si 1 zi, cand am urmatoarea eco, nu pot sa stau linistita). In sufletul meu simt ca bebe este ok, deci nu pot decat sa sper pana atunci. A mai trecut cineva prin asa ceva?

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras70 spune:

ingeras,la mine,intr-o situatie asemanatoare,n-a fost bine.Dar a fost la mine,nu inseamna ca si la altii se poate intimpla la fel.Acum,dupa experienta din trecut eu as face o internare,vezi cum te intelegi cu medicul,sa stai sub observatie un pic,la pat,fara miscari,mai trateaza si ce mai e si de tratat...
am citi numele lui Tutunaru.Am inteles ca omul e responsabil,totusi.
Fa si tu rugaciune la Maica Domnului si la Sf.Stelian.
Spune-ne si noua cum evolueaza situatia.Curaj!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonagabri spune:

Angeras26a,stai linistita si nu te mai agita ,acum ati trebuie multa liniste ,si nu mai fi stresata poate sa ati dauneze ,ancearca sa te linistesti ca va fi totul bine ,Bunul Dumnezeu tia ascultat ruga si tia dariut un bebe ,asa ca tot ce ati pot spune e sa stai linistita ,sa fi cumintica ,si sa stai an patut ai grija de tine si sa ati dea DOMNUL DUMNEZEU o sarcina usoara si dupa 8 luni sa ne povestesti si tu nasterea lu bebita al tau ,multa bafta si felicitarile mele ,iar despre sangerari nu stiu ce sa ati spun nu sant an masura dar dupa cum tiam spus stai linistita ca va fi totul bine pupici tuturor

Mergi la inceput