Durerea unei pierderi de sarcina (77)
Raspunsuri - Pagina 18
laurraa spune:
nu am putut sa ma abtin sa nu spun ceva (Dzeu sa ma ierte)....ariana, nu e frumos si Dzeu sa te ierte pentru jignirea adusa...chiar m-am racit cand am citit afirmatia ta....nu te judec, Doamne fereste.....fiecare cu parerea lui.Si inafara de asta intr-o durere daca unui om ii face ceva bine, orice crede el, respecta-i acel "BINE"
Diana are dreptate......nu poti numi asa ceva in felul in care a facut-o ariana.
Scuze de interventie
14 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB
laurraa spune:
nu am putut sa ma abtin sa nu spun ceva (Dzeu sa ma ierte)....ariana, nu e frumos si Dzeu sa te ierte pentru jignirea adusa...chiar m-am racit cand am citit afirmatia ta....nu te judec, Doamne fereste.....fiecare cu parerea lui.Si inafara de asta intr-o durere daca unui om ii face ceva bine, orice crede el, respecta-i acel "BINE"
Diana are dreptate......nu poti numi asa ceva in felul in care a facut-o tu,ariana.
Scuze de interventie
14 +
Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB
ellenii spune:
Eu propun sa trecem peste aceasta discutie. Fiecare e liber sa creada in ce vrea, atata timp cat aceasta libertate nu ingradeste libertatea altuia. Ar fi mai potrivit sa ne respectam parerile, (pentru ca nu gandim la unison precum o turma) si sa nu impartim in stanga si in dreapta sfaturi ce nu ne sunt cerute. Sunt de ajuns cred, pentru fiecare, problemele cu care se confrunta in viata reala. La ce mai folosesc si astea din spatiul virtual? nu stiu...
Asa ca, dragele mele, Make peace, not war!
!
ellenii spune:
La gineco, am descoperit, pe langa puzderia de chistulete de pe ovarul drept si un chist care s-a luat la intrecere cu ovarul si l-a si depasit in dimensiuni.
Are vreo 4 cm si ceva.
Doctoreasa mi-a spus sa continui tratamentul cu duphastone si alte treburi naturiste (coacaz negru si altele, pe care nu le retin) si sa nu ma feresc. Si mi-a mai spus ca riscurile cele mai mari cu aceste chisturi mari le reprezinta nasterile premature si pierderea sarcinilor.
ingeras70 spune:
am deschis acum netul si am vazut ca am fost motiv de ispita.Imi cer iertare daca am deranjat cumva,pe cineva si imi cer iertare in primul rind lui Dumnezeu.Chiar eram necajita de glumele din jur si intrebarile cind fac copii si vorbele colegelor cum ca ele(nemaritate )gata,acum fac copii si eu?asa ca taman discutii pe contra imi lipseau..
pentru chisturi,ellenii si oricum f.bun genital cititi la cervugid,poate reusiti sa scapati de probleme.ibuprofen mai e bun pentru inflamatii.
diana,ai terminat de 4 ori acolo..?Eu miine,cu ajutor de sus ajung a 4 oara in 40 zile.
pentru anexite,ceaiuri de traista ciobanului si urzica.
pentru anemii,dupa singerari,catina,miere cu polen si infuzie din patrunjel(cu radacina,chiar)
va[pup si
pentru toate
unducthable spune:
Ingeras70
pai sa vezi cat de slaba sunt : lipsita de virtute ... poate prind putere sufleteasca si voi implini si eu ceea ce de la inceput am zis ca e minunat sa fac ...
deci nici nu m-am tinut sa citesc zilnic Canonul , imagineaza-ti ... am fost numai Duminica si atunci nu m-am putut concentra , ca sa citesc in fata Icoanei Rugaciunea , Vinerea cand este ziua ideala , din cauza traficului ...
, Vineri tre sa ma duc cum am mai zis , deci uite ca nu m-am dus pana acum, explicatiile nu isi au rostul , ca am cu duiumul dar nu am NICI O SCUZA , asa ca sanatoasa sa fiu ... ca pacatele curg ... la mine
eu totusi nu ma las
ma bucur pentru tine ca ai reusit si reusesti , e minunat , sunt sigura ca sufleteste te simti mult mai sanatoasa, mult mai bine si Cerul rade pentru tine 
Elleni , in legatura cu chisturile , bu ma prea procep ca nu am si nu am citit ... dar stiu ca dufastonul e f bun la multe , pe mine chiar m-a ajutat in martie sa raman gravida , pacat ca nu l-am continuat ca in loc sa moara puiul ... acuma era mare la mama in burtica ...
Dar legat si de chisturi am mare incredere in coacaz negru si extract de zmeura , chiar si eu iau , imi place sa previn. Si ca sa termin cu ceva frumos si real : am o pruietena care ultima oara plangea ca are pe ovare ciorchine de chisturi ... de nu stiam ce sa ii zic , nu i-a venit din cauza asta de 100 de zile nu ii venise menstruatia.
A fost nevoie de o ovulatie spontana si acuma prietena mea , a nascut o fetitza MINUNATA , MINUNEA LUI DUMNEZEU si uite asa cum era ea "in pom ", acuma e mamica .
fug repede acuma ca am un examen de pregatit , la job cu trecereea la alta treapta ... stiti voi
va puuuuuup si numai bine, diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
http://diana74.webs.com/cuvintedefolos.htm
ingeras70 spune:
bafta muuuuuuuuuuuuuuuuulta la servici,diana!ma bucur ca ai posibilitatea sa avansezi.

uite,apropo de duphaston,eu am luat in sarcina si se pare ca nu mi-a facut bine,caci eu aveam destul progesteron,ma luau caldurile dupa tratament,etc si tot s-a dus puiul.cine mai stie cite sunt prin om?
alta,am citit despre tiroida si ma gindesc asa cam cu groaza la chestia asta..de unde iau endocrinolog serios??se duce sarcina de la o tiroida care merge mai prost?/pai asta poate merge bine acum si aiurea miine-poimine?na,ce facem in cazul asta?
unducthable spune:
la mine a fost tragic si simplu in acelasi timp : DOCTORUL A OMIS SA IMI DEA UTROGESTAN pentru ca asa cerea situatia mea. Atat . In rest nu am sangerat , nu m-a dururt nimic , se prinsese bine si a murit in evolutie din lipsa de ...
acu gata , ce sa mai spun ... a fost
va pup , numai bine
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
http://diana74.webs.com/cuvintedefolos.htm
happymum spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ingeras70 bafta muuuuuuuuuuuuuuuuulta la servici,diana!ma bucur ca ai posibilitatea sa avansezi. ![]() ![]() uite,apropo de duphaston,eu am luat in sarcina si se pare ca nu mi-a facut bine,caci eu aveam destul progesteron,ma luau caldurile dupa tratament,etc si tot s-a dus puiul.cine mai stie cite sunt prin om? alta,am citit despre tiroida si ma gindesc asa cam cu groaza la chestia asta..de unde iau endocrinolog serios??se duce sarcina de la o tiroida care merge mai prost?/pai asta poate merge bine acum si aiurea miine-poimine?na,ce facem in cazul asta? |
buna draga ingeras.
in legatura cu tiroida, eu nu am asa ceva, dar... cumatra mea are si chiar a patit-o rau tare ca i-au iesit ochii din cap acum cativa ani. cu tratament si-a revenit dar a ramas cu o mica diferenta la unul din ochi. si, anul acesta in iulie a adus pe lume o frumusete de fata, la 7 luni e adevarat, sarcina cu problemute, dar dumnezeu a ajutat-o si uite ca are copilasul pe care si l-a dorit.
si inca ceva, in spital, acum 3 saptamani am avut o fata in salon de 34 de ani si avea si ea probleme cu tiroida. avea o fetita de 8 anisori si era insarcinata in 5 luni. tot asa, cu tratament, i-a fost mai bine si uite ca si ei i-a dat DD copilasi. ce am retinut de la ea este ca s-a tratat numai la bucuresti. si unul din doctorii care veneau la vizita chiar i-a spus ca bine a facut ca numai acolo gasesti doc buni in domeniul asta.
sper ca exemplele acestea te vor face mai optimista.
sanatate multa.
viitoare
sper
ariana2005 spune:
fetelor,..imi pare rau daca v-ati suparat,..nu asta a fost intentia mea..fiecare crede in ce vrea..eu oricum va doresc sa fiti sanatoase, fericite, iar visele voastre sa vi se implineasca..