Durerea unei pierderi de sarcina (77)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

ingeras, nu vreau sa te supar..dar eu cred ca/ti pierzi vremea rugandu/te la niste oase..mai bine ia biblia si citeste/o si poate o sa/ti gasest alinarea..asta e parerea mea nu trebuie sa tii cont de ea,..eu doar ti/am dat un sfat..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

s alinutza, si eu cred la fel..toti sunt sigura ca sunt ingerasi si sunt fericiti acolo unde sunt,..desi si eu mi l-as fi dorit langa mine,..dar m-am consolat si chiar ma simt mult mai bine acum,..m-am rugat mult si asta m-a ajutat,..stie mai bine Dumezeu de ce a facut asta si incerc in fiecare zi sa traiesc si sa ma impac cu durerea asta..nu am mai scris de ceva vreme aici,..dar si eu am pierdut o sarcina la 38 de saptamani acum 3 luni..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Citat:
citat din mesajul lui ariana2005

ingeras, nu vreau sa te supar..dar eu cred ca/ti pierzi vremea rugandu/te la niste oase..mai bine ia biblia si citeste/o si poate o sa/ti gasest alinarea..asta e parerea mea nu trebuie sa tii cont de ea,..eu doar ti/am dat un sfat..

daca NU INTELEGI ... ("oase") te rog sa NU JIGNESTI ...

nu fa reply!!! ca f rar deschid sau scriu pe forum ; si nu da sfaturi daca nu ti se cer , asa e mai corect

Doamne ajuta si iarta !

diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/canonul.asp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

V-ati suparat scumpelor?de nu mai zice nimeni nimic....
Eu am fost azi din nou la medic, mi-au facut un test de sarcina care a iesit pozitiv si medicul e decis ca tre sa incep tratament cu Methotrexat. Azi am facut prima injectie, si mai urmeaza 4. M-am deprimat un pic, ca speram sa n-ajung chiar la citostaticu asta, da tot sper sa fie bine pe viitor, si la un moment dat sa am si eu puiutul meu.....

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

ma bucur ca esti un pic mai optimista acum alinutza. sa dea dumnezeu sa fie bine si sa ajungi sa reusesti sa strangi in bratica un BB scump, frumos si sanatos.

fetelor, nu va mai suparati, fiecare are dreptul sa isi spuna parerea, nu? si nu e nevoie sa fie toata lumea de acord, nu-i asa? haideti, sa fim linistite si sa nu ne certam. DD vede si daca se supara pe noi?

va trimit un milion de si tot atatea -icuri.

va urez o duminica frumoasa si linistita, si de Sfantu Andrei.

viitoare sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Alinutza, ce sa zic , doctorul stie mai bine , sa ai parte de vindecare rapida, totala.

Va urez fiecareia sa gaseasca linistea sufleteasca. Dumnezeu sa fie alaturi de noi mereu si Sf. Maria.

Fiecare are dreptul la parere , dar sa nu jigneasca o traditie si/ sau o credinta si/sau ceea ce face altcineva.

p.s. nu ma intereseaza ce fac altii , dar fara cometarii la ce facem noi ceilalti, fiecare in parte, fara sfaturi care de fapt nu sunt pareri sau sfaturi sunt pretexte prin care jignesc(nu sunt nascuta ieri ... as fii vrut eu ...) si asa ceva nu se face. Omul acela pune suflet in rugile lui si nu se cade sa vina cineva sa comenteze asa cum s-a facut mai sus.

Iar eu nu sunt suparata , am spus deja ce aveam de spus , nu am timp sa fiu suparata si avem prea multe de facut ... Uneori citesti asa ceva ... poate tii in tine , poate spui pe loc ce ai de spus .
Eu am spus.

La revedere si sanatate!
sunt grabita , am treaba cu viata , o viata frumoasa , ca una avem

Doamne ajuta !
diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
pagina mea: http://www.dianabostan.evonet.ro/canonul.asp

Mergi la inceput

Ce faceti de 1 Decembrie? Eu fac curat prin casa si ascult colinde Am fost dimineata la a 3-a injectie cu Methotrexat. A zis medicul sa ne oprim la 3 deocamdata, peste o saptamana merg la control, mai fac un test de sarcina si daca iasa negativ nu mai trebe sa fac injectii deocamdata. Incerc sa gandesc pozitiv si sper sa treaca toate cu bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellenii spune:

Delphinas iti multumnesc pentru raspunsul prompt.
S_alinutza sa dea DD sa iti fie bine si sa nu mai ai nevoie de intepaturi in plus!
Si eu tot cu curatenia ma ocup si astept ora 16.00. Tre sa merg la ginecolog. Sa vedem ce-o mai fi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

BUNA DRAGI PRIETENE,

o vizita scurta va fac si eu ca sa va urez LA MULTI ANI si multa sanatate tuturor.

Dumnezeu sa se uite la noi toate mereu.

viitoare sper

Mergi la inceput

elenii cum a fost la gine? Sper ca esti bine si vii cu vesti bune!

Chiar asa happymum, am si uitat sa zic La Multi Ani!

O seara frumoasa!

Mergi la inceput