Puiuti de Randunici 2008!! (125)
Raspunsuri - Pagina 17
cami33 spune:
mimo si pe mine m-ai uitat

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
adrianadana spune:
Luny apa si sucul il bea dupa masa de legume (ora 12) si cereale (ora 16) iar lapte astazi nu a vrut nici pana la ora 10 in conditiile in care bause in somn la ora 5 cam 150 ml
Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
clauclau spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mimonix
Stii ceva, hai ca te cam intinzi la cascaval ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
Nu ma bag nici eu la lauda de randunoi!!!
Daca ati sti cum ne zice el nou, randunicilor!!!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
cami33 spune:
Ce dulce e Rebe
. Si ce cotrobaie prin sertare
. Tocmai vorbeam cu cuscra ca trebuie sa luam sigurante pt dulapuri...
Foarte tare cum a adormit Mufy
. Bubu n-ar putea adormi asa din cauza de urlete, ca nu-i place in scaunel decat cand papa.
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
Olgutzika spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mimonix
Stii ceva, hai ca te cam intinzi la cascaval ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
Am incercat si io, nah
!Mimo, am fost la Belgrad si confirm ca orasul este absolut superb!! Am fost acolo imediat dupa razboi, si am vazut cum poate arata un oras plin de ruinele bombardamentelor. Abia isi refacusera, saracii, podurile de peste Dunare. Dar atat de calzi sunt oamenii aia...rar am vazut! Si vorbeau foarte foarte bine engleza, majoritatea lor ( imi aduc aminte ca o chelnerita nu a inteles ca Ioana ii cerea sarea, si cand s-a prins ce vroia, a scos un " Aaaaa!! Sooooolt!!!" cu un super accent british
). Si ne cruceam ca aveau doua monede in paralel, dinarul si marca germana, de plateam in marci si primeam rest in dinari, sau in ambele monede Am multe amintiri de la Belgrad, pozele sunt pe hartie din pacate...
Edit: Acum nu ca ruinele ar fi ceva frumos
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
adrianadana spune:
Despre randunoi ce sa zic .. al munceste foarte mult si de multe ori munca fizica. Ajunge seara destul de tarziu dar de cand ajunge pana se culca Dari nu se dezlipeste de ea (asta desi si-a dorit f mult baiat). De doua saptamani avem oameni la constructia casei si munceste toata ziua cu ei. Si de doua zile nu vorbesc cu el pt ca dupa ce a plecat de la casa a mai rezolvat o problema si a ajuns abia la 9. Cred ca sunt cea mai rea nevasta
. Dar el imi spune mereu casunt cea mai buna mama si nevasta
. Si chiar nu sunt

nici pe departe.
cami33 spune:
Bubu meu doarme de 2 ore
. Si eu vreu in paaaaarc
. Azi e soare si cald, deci minim 4 ore, da, duamna mimo???![]()
pozici
adrianadana spune:
Si pt ca m-a lovit romantismul... va amintiti
http://www.youtube.com/watch?v=GXgGf-1eIFw&feature=related
Ca sa vedeti ca va citesc de mult...........
lianam spune:
baaaaaaaai ce tare e mufa cum doarme
...in vecii vecilor n-am sa vad la copchila mea asa ceva ![]()
cami, olgutzika si toate mamicile care alaptati 

...si "recolta bogata"
...e bine asa?
Liana, mami de Teo
mimonix spune:
Pt Cami va intra din nou in scenaaa, Clif Richard 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze