Puiuti de Randunici 2008!! (125)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

asa a adoromit Mufa! era alimentat cu branza cu fructe, l-am alaptat, si l-am pus in scaun sa mananc si eu 2 sandvisuri..s-a marait, s-a batzait, s-a sucit, si-a cantat si, la un moment dat liniste...adormise, sucit asa, cu fata spre mine, analizand cum pap eu! el, care f rar adoarme singur!
http://good-times.webshots.com/photo/2980623020102928442nYXGgO

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Bueeeey, da' pe mine nu ma lauda nimeni ca alaptez ?!?! Ca ma mulg la serviciu de patru luni de zile, zi de zi, sa am ce ii lasa copilului pentru ziua urmatoare? Ca al meu plod nu a pus gura pe alt lapte decat din tzatzele ma-sii?!

Laudati-ma si pe mine, va roooooooooooog !

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

adriana poate tocmai sucul si apa, care mi se pare extrem de multa, sunt problema ptr care nu bea lapte!..din momet ce are mereu stomacelul plin de alte lichide, ar fi posibil, asa-i?..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

O noua metoda de fabricat branza...se pune la foc mic laptele, se adauga calciu, se intoarce spatele , se holbeaza ochii in laptop vreo ora si cand intorci capul in oala e numai branza ca zerul a secat Na, ca am avut si azi o contributie valoroasa la forum

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Bineeeeeeeeeeee, Olgutzaaaaaaaaaaa!! Adevarul e ca tu esti deja martir!
Depsre randunoi acasa, eu ce sa mai zic, 3 zile cu el p-aici?..ma boscorodeste intr-una ca stau la calculator, ca aia nu fac, ca aia o fac nu stiu cum!..nu prea am ce sa ii zic, ca el gateste, are grija de fete, rezolva trebi administrative, uof..sunt a naibi rau!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Bueeeey, da' pe mine nu ma lauda nimeni ca alaptez ?!?! Ca ma mulg la serviciu de patru luni de zile, zi de zi, sa am ce ii lasa copilului pentru ziua urmatoare? Ca al meu plod nu a pus gura pe alt lapte decat din tzatzele ma-sii?!

Laudati-ma si pe mine, va roooooooooooog !

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Pentru Olgutza si Mihutza

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mimo,

Luny, saru'mana, ma simt uneori ca o martira Si eu tot pana la doi ani intentionez sa alaptez! Tzatzele sa ma tina

Bai, ce ziceti voi acolo de randunoi? Sunt FUARTE buni, da?!?! Ne iubesc, ne ajuta, ne sprijina si cate si mai cate . Ia!!! Lauda de randunoi in cor, va rog, da?!?!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika
Bai, ce ziceti voi acolo de randunoi? Sunt FUARTE buni, da?!?! Ne iubesc, ne ajuta, ne sprijina si cate si mai cate . Ia!!! Lauda de randunoi in cor, va rog, da?!?!

Stii ceva, hai ca te cam intinzi la cascaval

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Luny, ce tare cum a adormit Muffa, e dulce foc!

Olgutza, ce sa zic, esti cea mai tare!!! Eu nu as fi putut face asta daca mergeam la servici, noooo, nici gand sa ma mulg pe la birou! Eu nu sunt asa de buna!!

Mimo, cred ca-i tare buna branza aia lasata o ora pe foc!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

ce dulcica e rebecuta si ce ochi frumosi are ...clau bag de seama ca s-a vorbit cu teo sa ne ajute la curatenie prin sertare (teo s-a bagat si la cel cu chiloti si sosete si la punga cu gunoi )...mai nou ma ajuta si la mutat scaunele, am sa pun poze ...si apropo de discutia de zilele trecute cu scaunelele de masa; si noi l-am luat sa se rabateze pe 3 poziti, sa se inalte/coboare etc...teo sta un pic in el, cu centurile nu o mai pot lega ca e de rau, si acum cand papa, eu sunt ca girofarul dupa gura ei cu lingurita, iar ea sta in picioare si se invarte de zor in el si topaie ...."dovada" mai tarziu un pic, dupa ce incarc pozele

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput