Puiuti de Randunici 2008!! (125)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Gecko, Elena e Midasnu! A scris ieri vreo 2 mesaje ( sau alaltaieri)...

Liana, imi pare rau ca ati avut o noapte greuta si ca Teo mica a facut febra. Speram sa fie de la dintusi si nu raceala. frumoasa mica sa treaca buba.

Pucca, bravo pentru iaurtel!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Le mai dati suculet, ceai sau apica la puisori? Cat?

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui clauclau

Gecko, Elena e Midasnu! A scris ieri vreo 2 mesaje ( sau alaltaieri)...

ai dreptate, si doar i-am vazut mesajele ei dar nici cum nu m-am prins.

apropo, frumos cotrobaie Rebecca prin sertare. Te vad eu daca o sa mai spui "are mama fata, are" pe cand o sa le goleasca pe toate. Si apropo, nu te-ai uitat la tigrusorul ala dupa oglinda ta?

pucca, felicitari de iaurtelul cu fructe...sa dai aici reteta magica ce vine cu pofta de mancare...ca vad ca "E E E, ce bun piureul e!!!" de la mimo nu mai are succes...isi incrunteaza Patrick sprancenele parca ar spune: "Auzi cucoana, tu chiar crezi ce canti?"

Mergi la inceput

He, he Gecko, sa sti ca era frumos ca al meu! Avea tot ce ii trebuie..., da' acum am si eu ! ( mi-a luat omu' si oglinda de rezerva, sa am ) Dar sper sa nu mai fie cazul... . Oricum in fiecare dimineata ma uit pe geam la masinuta mea sa vad daca are ambele oglinzi!
Rebecutza cand ajunge in bucatarie cu masinuta ei se duce glont la dulapul cu pungi! Sa vedem mai tarziu ce va fi...

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

eeee, nu-mi place ati fumat mult azi-noapte
mimo ce supermegaextra tre sa se fi distrat fi-ta!..ce mi-ar fi placut sa fie asa binevoitori si ai mei, dar eu intru in categoria 'tinut din scurt, program intotdeauna'..multam ptr floare..sa sti ca nu e chia asa greu, cand ii vezi moaca,trece orice
geckosper sa nu ne calcati pe urme cu hlizelile la ore mici..
am vazut-o pe rebe umblareatza!ti-a scos toate cele din sertare, bravo, a facut fata treaba!
pucca eu nu i-am dat niciodata ceai,nu mi se pare 'util'! nici suc, poate mai incolo!..cu apa, ne luptam..nu stiu cat ar trebui, tre sa intreb pediatra si eu..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Daaa, buna intrebarea cu lichidele. Rebecca nu bea nici suc, nici ceai, nici apa! Doar san cand o vad maraita si apoi ii trece. Am incercat cu ceai dar nu-i place , il scuipa imediat, la fel si apa...Trebuie sa vorbesc si eu cu pediatra de lichide...

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Si eu ma tot gandesc cu lichidele cum e, caci ei acum papa mancarica si banuiesc ca li se face si lor sete. Zic si eu!

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

ma uitam zilele astea pe pozele unor prieteni ce tocmai au devenit parinti, pai ce pisoi au ei acolo si ce mutrite stie face, si degetele mici, mici, mici de iti e frica sa le atingi...oare cand a trecut timpul asta? cand eram gravida mi s-a parut ca nu mai trec veci ultimele luni de sarcina...iar acum nu stiu cand au trecut 6+ luni si mi se pare ca dintotdeauna a ras, a luat jucariile in mana, a facut bulbuci... sunt topita...si cand te gandesti ca suntem tot mai aproape de perioada in care vor bate cu piciorul in podea de nervi si se vor arunca pe jos la supermarket ca vor cine stie ce jucarie si isi vor negocia momentele de buna purtare...ai dreptate ursule, si eu mai vreau bb dar totusi nu chiar 4...as vrea totusi sa mai am vreme sa ma epilez odata inainte de a expira cu totul.

apropo, am sot acasa...e asa de ciudat ca nici nu stiu ce sa fac cu el si ma cam impiedic de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

Pucca felicitari pt iaurtel.. la noi laptele tot nu merge.
Despre lichide.. eu ii dau in fiecare zi sucul de la un mar si de un morcov (ce ramane fierb eventual la pireu) si ii dau apa dupa mesle de cerale si legume ... cam cat vrea sa bea. In unele zile bea si cam 100 ml.

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008

Mergi la inceput

Gecko, identic si la mine. Exact asa simt si eu..., cand vad poze cu Rebe mica, mica si firava , nu-mi vine sa cred. Acum o vad ditamai bebele cu personalitate puternica, cu ambitii si incapatanari , cu rasfat si moft cat cuprinde, vrea toata ziulica s-o tin numai in picioare, inebuneste de nervi si tipa daca o pun pe spate sau in fund si cate si mai cate... Unde este bebele neputincios din urma cu cateva luni?? Care statea numai pe spate si nu misca..., trebuia sa o intorc cand pe o parte, cand pe alta! Doamne, ce trece timpul! Neaparat sa mai faci copii, este fantastic sentimentul si vrei sa-ti zic ceva?? La al doilea copil totul este si mai intens pentru ca sti ce fericire si ce minune apare iar in viata ta!
Si cu randunoiul la fel si la mine, daca sta mai mult pe-acasa parca ma incurca, imi strica programul... M-am invatat asa, deh am si eu am tabieturile mele...insa seara as inebuni fara omu' meu acasa!

POZE

POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput