Puiuti de Randunici 2008!! (125)
Raspunsuri - Pagina 14
gecko spune:
'neata stol...aveti cafeul
si tot restul lichidelor ce le doriti ca vad ca s-a diversificat mult de tot crenguta...
si pentru ca iar au garat rusii la mine pe peron si pentru ca e vremea cafelei si a povestilor de dimineata, va bag din invataturile de pe tampoanele Libra cu care imi fac eu educatie stand pe buda:
stiati ca....
- merele, si nu cafeina, sunt mult mai eficiente in a va trezi dimineata?
- o pisica are 32 de muschi in fiecare ureche
- clinophobia este frica de paturi
- Venus este singura planeta care se roteste in sensul acelor de ceasornic
- palmele si talpile contin cele mai multe glande sudoripare din tot corpul
- lamaile contin mai mult zahar decat capsunile
- maimutoiii (adica maimutele de sex barbatesc
) chelesc la fel ca si barbatii
gecko spune:
si din ciclul..."ce mai fac puiutii nostri, lumina ochilor, sensul vietii etc"
s-a schimbat ceasul, s-a dat cu o ora inainte caci aici vine vara, asa ca as intelege sa se culce cu o ora mai tarziu adica nu la 8 ci la 9, dar NUUUUU, el acum se culca la 11, bun si asa zic eu ca Doamne feri sa ma puna sa ii cant si sa ii dansez toata noaptea. La 4 dimineata hihihi si hahaha si tzocatzocatzoca sugem degetelul (multam Doamne ca nu a auzit de la clau ca un pitic se poate trezi din ora in ora peste noapte). Ma execut, il mut in patul matrimonial si ii dau sa pape. Suge ce suge si adoarme si adorm si eu. Cu ultima picatura de energie si vointa in cea mai perfecta liniste il basculez in patutul lui. Cand sa dau sa il invelesc deschide ochii si incepe sa vorbeasca. Il ignor cu gandul ca dupa inca doua chiuituri va adormi. Mai striga de doua ori bucuros, se ineaca cu propria saliva, incepe sa tuseasca, sar din pat si sare si sotul, il ridic siiiii....
...vomita pe pilota, lenjeria de pat si capatul patului. Noi (adultii) stresati, agitati, usor ingrijorati, el e tot o fericire, tzopaie in mainele mele, rade cu gura pana la urechi fericit ca si la aceasta ora mica isi vede taticul. Schimb din lucrurile borate, imi frec mintea cu ce sa inlocuiesc pilota, il asez iar in patut si ii spun ca e vreme de dormit, sting lumina, inca doua chiuituri si somn de voie. La 8 iar tzocatzocatzoca, il bag iar langa noi, papa laptic, povesteste cu Isus de pe lantisorul de la gatul meu, mai mangaie de doua ori pe Tigger de pe bluza mea de pijama si dormim toti 3 pana la 10
.
Acum de dimineata sau amiaza i-am dat vreo 40 ml de cereale facute cu lapte AR/HA, s-a bagat iar la culcare si astept sa vad cat tine minunea.
Laptele AR/HA l-am luat si eu ca sa ma simt utila, nu cred ca va avea mare efect in primul rand ca el nu bea formula sub nici o forma, apoi ca in mancare pun foarte putin si el mananca foarte putin si nu in ultimul rand pentru ca nu cred ca de asta varsa ci pentru ca e prea tolomac. Gingia de sus e super inflamata si banui ca pregateste ceva si el saliveaza ca un caine (daca il pun in fund in cateva minute e ud pana la buric) si pur si simplu nu stie sa faca doua lucruri deodata: sa isi inghita saliva si sa vorbeasca...si atunci se ineaca, tuseste si pana nu varsa nu se lasa. In alte dati varsa pentru ca are marea inspiratia sa faca intoarcerile pe burta cu degetul in gura, si bine0nteles ca se spijina pe mana cu pricina si rezultatul este un deget si mai adanc infins in gura, gadilat de lueta si bleahhh
...ca la nebuni e aici.
gecko spune:
cu alaptatul, pentru noi a fost cam singura optiune, am vrut nu am vrut a trebuit sa o facem pentru ca pe langa beneficiile alea medicale bla bla bla pentru noi era problema financiara. Din start am stiut ca cel mai economic pentru noi va fi sa alaptez si atunci am tras cat am putut ca sa fac lucrul asta. Am avut si norocul cu cursul ala de alaptare si chiar am crezut-o pe consultanta aia in lactatie cand a spus ca daca vrei poti. In plus mi-a fost mult mai usor pentru ca am stiut la ce sa ma astept, nu am intrat in panica atunci cand bursucul statea cu orele la san, nu mi-am pus problema daca e lapte prea putin sau de proasta calitate
.Ah da si sa nu uit ca si Patrick m-a ajutat tare mult, a fost suficient de viguros sa suga cum trebuie, si neamtul meu a bagat la cap ca musai trebuie sa ma ajute in alea 6 saptamani de lauzie, iar moasele de la spital au fost de nota 10.
Intre timp nu a mai existat motivatia financiara dar a ramas placerea. Gand la gand cu clau...doar ca sunt sigura ca ne vom trage noi ponoasele un pic mai tarziu, pe cat de fericite suntem acum vazandu-i cum se arunca pe san pe atat de cu nervii prastie vom fi atunci cand vom vrea sa ii intarcam.
gecko spune:
si bag si al 4 lea mesaj dar sa nu credeti ca vreau chilotii de duamna, eu aspir in schimb la prelata ca sa pot acoperi cumva rusii astia.
de abia astept saptamanile ce urmeaza in primul rand ca am barbatel acasa in timpul zilei (cam leguminoasa o sa fie dar cui ii pasa) asa ca mai rezolvam si noi din treburile administrative, mai facem achizitii in casa ca ne vin neamurile in decembrie si sa avem unde le culca. Iar vestea cea mare este ca i se arata lui Patrick de crestinare in decembrie. Cred ca in 14 decembrie o vom face chiar daca sotul lucreaza de la 12 la miezul noptii. O facem la liturghia de la ora 10 si numai bine ca pot participa si bunicii. Pentru prajitura de dupa initial sotul a zis sa facem ceva acasa dar eu nu sunt in dispozitie de pregatit iar pe socrella nu o pot pune la bucatarie cum a coborat din avion (in 12 seara aterizeaza) asa ca poate rezervam la un restaurant Italian si petrecem la o imbucatura de carbonarra.
buna dimineata randunele si puiuti de randunele...sa aveti o zi frumoasa
clauclau spune:
Neata, neata,
Nicoleta, la tine a fost mai grea alaptarea, stiu cand povesteai pe aici cat te chinui ca nu suge decat in somn, insa tu ai avut o vointa imensa sa alaptezi in continuare si vrei chiar 2 ani. Esti de admirat mai mult decat noi!
La mine totul a decurs asa de usor si de firesc, inca din maternitate a supt frumos, nu am avut nici-o problema cu sanii, nu am facut ragade ( traiasca garmastanul), iar Rebecca suge oriunde ii dau eu! E mereu fericita cand vede sanul, indiferent ca e la ea in dormitor sau in sufragerie pe canapea sau pe scaunul de la birou sau afara . Asta vara sugea peste tot, la munte, la mare, la tara, in parc... La noi este usoara alaptarea...iar de sentimentul minunat care se creeaza intre noi n-are sens sa mai scriu ca devin plictisitoare.
Gecko, inteleg ca ai avut o noapte interesanta, hai ca nu mai zic nimic de Rebecca sa nu auda bursucul ca se poate si mai bine de atat! Si felicitari pentru planurile cu crestinarea, vad ca te gandesti foarte bine la toate. 
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
mihutza11 spune:

multumesc fetele de urari!
mama mia cat am de recuperat..
Miha am reusit si am citit si eu povestea! f frumoasa!
Blanka bine ati venit acasa!
subscriu si eu la papat legume/carnita cu succes, iar fructe/branza-cam asa si asa.. cerealele - locul I in ordinea preferintelor(facand abstractie de san)..
Elena ma bucur sa te revad pe aici!
tari bancurile!
MImo super faza cu colega!
.. bre' ma uitasi cu alaptatul!
.. dar te iert ca mi-a placut raportul de la concert!
Tuchi peisaj de poveste in sufragerie ![]()
Gecko pe aia cu merele o stiam, mai ales ca eu sunt nebautoare de cafea si cand eram in sesiune in studentie rontzaiam mere, iar fetele bagau cafele/nesuri..
de cateva zile Andra e o vorbareata de numa.. plus ca are jucarii noi si e fermecata mai ales de laptopul ei.. am facut si filmulet si cateva poze, dar inca nu am apucat sa le pun.. sper sa reusesc maine..numai sa ma lase gargarita-mamico-dependenta..
fug la
! mi se inchid ochii! 
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
pucca spune:
Neatza randunici!
Ieri am avut succes cu iaurtelul cu banana si cereale! A papat Bianca jumatate de pahar si chiar i-a placut. Multumesc pentru pont!
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
lianam spune:
neatza...
....multam de cafea geko
....sa nu credeti ca am dormit aseara....am vazut ca ursu a dat strigare
...ursu "poci" sa trimit si eu cv
? cand oi avea tu 40 de ani, eu cam ies la pensie, si imi trebuie si mie un banut in plus de creme de reuma(n)tism, bai de namol....mmmm, frumos ce povestisi tu de concert mimo
..si are dreptate teo: in afara ca e obosita de la drum, la ce sa se duca la scoala azi, vineri, ca maine sa stea acasa
!? e bulversanta treaba, asa ca inteleapta decizi a luat fata sa se refaca pentru luni, si ...
pentru mamica ei!
sa va zic si de ce nu am buhuit aseara? ca am fost la control, si apoi cand am ajuns acasa, pe la 18,30, teo era cam fierbintica....a facut febra, a plaaaans
...intr-un final a adormit, dar nu a durat ca s-a trezit urland si asa am tinut-o toata noaptea pana dimineata; i-am administrat vreo 2 supozitoare (nu deodata
) si acum vad ca nu mai are febra, a papat lapte binisor, sa vedem restul, ca zilele trecute nici fructe, nici legumele nu prea le-a vrut....tuseste usor si f rar...sper sa nu ia raceala de la mine, si sa fi fost febra de la dintii astia care sapa asa greu
...v-am "spurcat" cu bioparoxu, ha
? vezi mimo ce succes are byagonu' meu
...am inceput si eu sa ma spray-ez
(asa s-o scrie
?)
gata, send ca scriu de 2 ore...
Liana, mami de Teo
gecko spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihutza11 Elena ma bucur sa te revad pe aici! ![]() |
oare cine e Elena???????????
somn usor mihutza!!!
clauclau spune:
Mimo, tare frumos ai povestit de concert, imi inchipui ca si randunoiul si Teo sunt buni povestitori de ne-ai creionat asa frumos de parca am fi fost noi acolo! Oricum, ai un mare talent la scris, mie-mi place mult sa "te citesc".
Mihutza, noapte buna si asteptam poze noi cu gargarita dependenta de mami!
Aseara am lasat buburuza mica putin cu tacso, faceam cate ceva prin bucatarie si ea era asa de suparata si boscorodea intruna indiferent ca o tinea in brate si-i arata una alta prin casa, ea voia la maicasa! Si la un moment dat striga suparata: ma-ma-mea! Asa ca m-am infiintat drepti la ea si i-a venit inimioara la loc ca n-a pierdut-o pe mama ei!
Cateva pozici noi de aici
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!