Puiuti de Randunici 2008!! (125)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Cami, ! Plimbare placuta!

Adriana, da' de ce ti-a trebuit, dom'le, asa mult timp sa si scrii ?

Liana, multumim, sa fie ! Cum era poezia din Capra cu trei iezi? "Trei iezi cucuieti, Usa mamei descuieti! Ca mama v-aduce voua;: Frunze-n buze, Lapte-n tate, Drob de sare In spinare, Malaies in calcaies, Smoc de flori Pe subsuori" Aia cu smocul mi-a dat fiori

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Camiam inteles sa traiti! 4 ore Plimbareala placuta
Adrianace dulce ai fost...pe vremea aia si eu tot dupa canapea stateam (mai mult ) Chilian e adanc in sufletul meu
Papapapapa, ca ma cearta Cami

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianadana

Si pt ca m-a lovit romantismul... va amintiti
http://www.youtube.com/watch?v=GXgGf-1eIFw&feature=related
Ca sa vedeti ca va citesc de mult...........

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008

adriana si eu stateam pitita cand se asculta 10 pe crenguta. ce drag imi e sa ascult melodia acum...imi amintesc de noi la inceputurile emigrarii...hmmm, ne-am descurcat binisor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

olgutzika, bine ca ti-a dat doar fiori si nu senzatii olfactive ...ar trebui schimbat versul, in loc de "smoc" la subtiori, sa fie gilette la subtiori ......

gata, ne gatim, ne aranjam si iesim la promenada ....si avem mall langa noi acum, daaaa ?....da' nu mergem ca sigur e imbulzeala, ca asa-s romanii "educati" ....va asteptam la patinaj

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

olga eu nu intentionez sa alaptez atata...
sincer, am o chestie..nu mi-ar placea sa traga de mine cand va sti sa vorbeasca si sa mearga in picioare, sa tipe pe strada 'mamaaaa, tzatzaaa, acuma vleaaau!!' am o verisoara care asa pateste cu fi-su la 2 ani si ceva, si nu-l poate dezvata.Am vazut niste scene..m-am zbarlit, nu alta, o dadea in isterie copilul ala, ea fiind cu musafiri,lume multa, si-a scos si pustiul o molfoaia din picioare....si cred ca e cu atat mai greu cu cat creste...eu consider ca pana la 8 luni e superok, pana la un an e arhisuficient!

una mica pentru randunoi nostri!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

una mica pentru randunoi nostri!!

hush, hush luny sa nu te auda stapanul, ca is cu smocul la subtioara si as arata mai degraba ca o tufa miscatoare decat o cadana dansatoare. dar noroc cu cantecul caprei ca mi-ati dat idee la ce sa folosesc sotul...ii pun bursucul in brate si ma aranjez si eu un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianadana spune:

Acum am mustrari de constiinta. Duminica incerc sa las copilul la mama si sa ma petrec cu sotul

Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Salutari.Hop si eu...mai senina ca am reintrat in normal si nu ma mai chinui sa fac treburi cu manusi,iar Tea sa ma traga de ele si sa-mi traga o unghie chiar pe gaurik din deget...Tacso aseara a fost de nota 9.50,ca i-a facut baitza sa nu stau eu cu mainile in apa..Si se hlizea Tea la el de nu mai putea.E mort dupa el si bineinteles ca a devenit sentiment reciproc...cred ca se vad in oglinda uitandu-se unul la altul.
A mancat Tea azi mar cu branza-portia din 250ml lapte + jum.din portia ramasa de ieri...I-a dat socrela si cred ca i-a placut incat a stat chitic pana la final-230g cu aproximatie...
Mai,ai vostri fac kk in timpul mesei?Tea m-a omorat:cum este asezata in scaun,incepe screamatul si o tine asa pan la final,daca exista,si apoi nu se mai suporta..
Mey,voi ma omorati cu zile cu dixtractia voastra nocturna!!Numa ursu e de vina...dar v-a pacalit,ce numai vulpea s-o pacaleasca,ca ea era odihnita...
mimo.parca ma si vedeam la concertul ultramegaparasuper
demential..Si inca un snop pt ca esti o mama model.Eu am fost tinuta din scurt si Doamne fere sa vad vreun spectacol in timpul cursurilor..Si cu ce m-am ales??Ca tine vreau si eu sa fiu cand va fi Tea donsoara.
Raluca-grecoaica,super poze din Delta!Mercic.Si bv ca ai
reusit sa pui.Nu mai ai?
liana,ce nasol de tiza
Am vazut o Rebe scumpa,cu masina ei de teren imprejmuit care tot stationeaza pe la sertare ca poate gaseste bobo pe acolo...
pucca,eu ii mai dau cu lta dupa masa apa-1-2lte,dar se stramba tare,in schimb prefera si chiar deschide gura cand ii dau cateva lte din ceaiul meu pt lactatie..Deci ceai ii mai dau si vrea,dar cu lta ca din bibe nu mai stie sa traga..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

http://dob.ro/Articole/Smart%20News/1743/Cel-mai-smart-horoscop

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

buna fete dragi! eu sunt cam intoarsa...azi noapte am dormit fix 15 min pe ora...asa am petrecut de la ora 1 la ora 6, apoi a dormit teo pana la 7.30 si s-a trezit, a tras de nasul meu, de gura, de par, de tot ce s-a putut trage!!! pana m-a trezit de tot...a mai tras un pui de somn de numa' juma ' de ora si acum iar e fresh si eu varza!

cat despre randunoi, eu nu dansez din buric pt el, ca m-a ofticat aseara rau si am zbierat la el! a venit de la munca, s-a dus la sala, cu acordul meu, logic:))) , apoi a venit zen acasa, unde a gasit una bucata mami chiauna, una bucata teo dependent de mama-sa, cica "angoasa de despartire" ii zice, v-am vazut si pe voi ca va plangeti...numai ca al meu se angoaseaza numai cand ma intorc cu spatele!!! crede ca apare alta mama, poate...
da' sa revin la domnu'!!! vine zen si ma intreaba de ce am botic...i zic ca nu merge netul, ca face figuri si ca nu pot sa ma "joc" cu niste povesti audio si-mi da replica "aaaa, pai si ce? nu ai stat toata ziua iar, pe forum, cu randunelele tale??" ....am scos o drujba imaginara, ca aia din emoticon, l-am facut bucati verbal, l-am bagat in valiza si nu numai:)) (mental) si m-am dus sa ma imbaiez cu puiul...si apoi noaptea descrisa mai sus...timp in care el dormea bine merci, ca mama cea randunita pana la exces baga la greu suzeta in pliscul puiului, ca sa poata dormi el...

si uite asa, am o stare de kko, amplificata si de alte motive forumistice, nu mai am chef de DC, de nimic, abia imi tarai f....l prin casa si-i promit ca o sa-l plimb si pe afara, carand un carucior de 100 de kg pe scarile de la intrarea in bloc (Doamne ajuta sa fie numai alea!!!"....
intrasem cu chef de "despartire" temporara de DC, dar citind postarile voastre am lacrimat putin, de oboseala, de stres sau pur si simplu de nostalgie si am zis ca mai limitez doar putin accesul, nu-l suprim:)

va pup si in masura in care voi reusi sa ma (re)gasesc printre mormanele de haine, jucarii, vase si legume/fructe care ma asteapta sa ne distram ca intre bune prietene, voi mai trage o privire, voi mai arunca 1-2 cuvinte...
pana atunci, incerc sa-mi ridic colturile gurii care atarna in jos, dand aspect de "botic"...

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput