Puiuti de Randunici 2008!! (125)
Raspunsuri - Pagina 11
mimonix spune:
Am revenit cu raportul de seara...copilul a refuzat legumele la ora 18, la ora 19 la fel...nu i-am dat nimic de mancare si nici el n-a cerut...din cand in cand mai arata putina curiozitate pentru castronul de pe masa si eu ii mai dadeam o lingurita
Bai se stramba intr-un fel, zici ca-i kk
La ora 20 s-a reunit familia si cand s-a asezat lumea la masa , i-am adus si lui scaunul si castronul binecunoscut si a mancat tot...se uita cand la unu' cand la altul, deschidea gura imediat...a inghitit tot si era destul de mult...dar la ora 20
dupa 5 ore de greva 
Oamenii mei foarte obositi (erau pe drum de la 10 dimineata
) dar foarte multumiti...cica Serbia arata super bine, un peisaj de vis pe defileul Dunarii, nicio problema la vama, niciun radar, super mancare, lumea relaxata, f curat ...concertul de vis...intr-o sala gen polivalenta dar mai mare, f frumos amenajata, sonorizare ultrasuperextramega, cum arata la tv salile alea de baschet la americani ...toti spectatorii stiau toate melodiile, toate versurile, Paul Rogers cica a cantat bine ...la un moment dat a fost Bohemian rhapsody cu proiectia lui fredy pe un ecran mare , inregistrare , pana la solo de ghitara si de acolo au preluat ei live...juma de sala plangea si canta cu ei...apoi ghitaristul a iesit in public (era o scena cu prelungire in mijlocul publicului) si a zis ca va canta (voce) o piesa invatata de la cel mai bun prieten al lui : love of my life
solo de tobe demential, tobosaul a prestat o piesa cu batul de la toba la contrabas ...a fost dementa, delir, a meritat
Floarea e pentru ei, ca noi nu suntem in stare sa organizam, se pare
Apoi au fost la niste terasele pe malul dunarii, un fel de vaporase, pontoane, barcute...de-a lungul dunarii...o minune! Si apoi au venit acasa, la copilul urlator, nevasta/mama stresata si o varza cu carne traditionala...Teo nu vrea sa mearga maine la scoala ca e obosita
Gata
Am povestit tot...sper sa va fi interesat ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
cami33 spune:
mimo superextramega raportul
. Mi-au dat lacrimile ca n-am fost si eu acolo
. Eu am fost si sunt fan Queen si am purtat doliu dupa Fredie
Stii ce-mi place ffff mult la tine? Ca ti-ai lasat copilu' sa chiuleasca de la scoala pentru un concert
. Sper sa pot fi si eu asa peste cativa ani
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
mimonix spune:
Din pacate Caminu pot sa ma laud ca asa am fost eu, desteapta, intotdeauna la faza cu chiulul copilului...dar important e ca m-am trezit la timp si sunt foarte multumita ca pot sa controlez situatia in felul asta ...adica, cel putin asa sper
ca eu controlez ceva 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ursuleata spune:
Mimo, super misto, vrea si eu la queennnnn!!!
Asta e, am ratat si de data asta:) daca nu m-a dus si pe mine tata. Tata ma ducea la Palatul copiilor, ca era peste drum.
Tuchi, eu ma gandeam asa: cand o sa fie relu patron:)) o sa fac inca 3 copii si o sa imi angajez si 3 femei care sa ma ajute. Si eu o sa stau doar cu copiii. Intre timp ei vor merge la gradi, scoala etc, nu or sa se trezeasca numai la 6. Si eu voi sta acasa pt ca mie nu-mi place sa muncesc, de fapt imi place dar sa nu am program cum am acum, de la 8-17. urasc asta, dar cum am zis, cand o sa ma fac mare o sa stau acasa
. Dupa 4 copii cred ca o sa fiu f f f mare
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Ariellll, liana!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
mimonix spune:
Tuchiam avut o strangere de inima cand am citit ca nu mai ai tigari
Sper ca ai rezolvat problema intre timp
si te-ai relaxat, ca maine o iei de la capat
Poza cu sufrageria e sugestiva...am si eu o poza cu camera Teodorei cu care o tot amenint de fiecare data "daca nu strangi imediat, pun poza pe forum "
Si tot o pun eu odata si odata
Sper sa-ti fi priit raportul despre concert 
Nicoletadai aer proaspat, dau buna dispozitie...deal?
Un troc asa, de la NEduamna la Neduamna
Si mie imi place sa stau ...problema mea e ca stau stresata gandindu-ma cate am de facut
Spun asta ca sa intelegi cat ma chinui sa stau
Asa sa faci cu Stefan, iarna asta la partie cu el
Si zici ca nu esti pe moarte? 
Ursulica EU nu ma imbolnavesc niciodata, daa? Asta e din ciclul " ce-i rau nu piere" sau "au si virusii mandria lor"
La mine, adica
Si nu inteleg de ce insisti sa-i dai baiatului ceva ce nu va mai manca niciodata
Fasole adica ![]()
Luny, Bubu, Claucand va aud cum povestiti despre alaptat am un mare sentiment de vinovatie...nu stiu sa explic , am mai spus aici, mie mi-a lipsit in ambele dati sentimentul asta descris de voi....poate e egoism, nu stiu...va admir din tot sufletul, mie mi se pare ffffff greu 
Florile sunt si pentru restul mamicilor care alapteaza inca (Gecko, Nicoleta, Vio,Stela...sper ca n-am uitat pe nimeni)
Ralucaastept faza zilei de maine "cu masina "
A luat blonda spaga sau s-a jenat? Pot sa ghicesc ? ![]()
Adrianatot nu sunt suparata ![]()
Unde e schimbul de noapte? Bai, acu' vine cu prezenta , sase
La posturi, repede..repedeeee
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
poze
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata cand o sa fie relu patron:)) o sa fac inca 3 copii si o sa imi angajez si 3 femei care sa ma ajute. www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma IAR POZE tiker Mami de ursulet |
Brrr, ai grija...femeile tre sa fie grase si batrane

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ursuleata spune:
Mimo, ai uitat-o pe Sovi, hi hi![]()
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mimonix
Brrr, ai grija...femeile tre sa fie grase si batrane ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |

pai pana se face relu patronnnnn, ai zis ca te faci slaba si frumoasa, asa deci, credeai ca ma pacalesti

IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
tuchita spune:
Mimo, n-am decat niste kenturi groase si imputite primite spaga{ nu dati cu bota, plizzzz!) si nu le pot fuma!
Si vreau si eu o mama care sa ma lase la Queen!

Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)