Puiuti de Randunici 2008!! (125)
Raspunsuri - Pagina 10
luny spune:
ca si clau, ma gandeam ca ar fi o minune sa alaptez 6 luni, ar fi suficient sa reusesc atat...intre timp..'timpul trece,leafa merge!'
..si tare bine a descris Clau sentimentul pe care-l am cand se cuibareste la pieptul meu! eu nu am avut niciun stres cu laptele, ca il pierd..si nici ca nu se satura, ca nu-i ajunge, chiar daca cerea la juma de ora..mi-as fi dat seama..mi-e clar deja ca ma mosteneste, e costeliv, papa cat ii trebuie, si arde mult, fiind hiperactiv, cred eu..sanatos sa fie si nu-mi pasa cat mananca..ma mai oftic eu, dar imi trece repede cand il vad cat e de vivace si fericit!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
tuchita spune:
copii sunt culcati, spalati, hraniti, aerosolizati...in sufragerie e curat si mi s-au terminat tigarile!
sa ma mai laud?
Vreau doar sa aflu de la Mimo cum a fost concertul Queen?
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
bubu05 spune:
La mine n-a mers netul...apoi forumul...
Bravo Tuchi! am vazut ce era in sufragerie...nici nu vreau s ama gandesc...pe Vlad nu l-am mai lasat cu jucarii in sufragerie, dar tot aduce si vesnic sunt jucarii peste tot...munca in zadar...eu le strang, el le pune la loc...
La mine nici unul nu s-a culcat inca...Stef a avut chef de hlizeala si joaca cu tati si am intarziat putin baita...acum se mai foieste si n-a adormit...Vlad a fost pedepsit azi si n-a avut voie la desene/tv si ii tot da tarcoale...dar a rezistat eroic ![]()
Clau, Luny, imi imaginez cat e de minunat, cateodata tanjesc si eu
...azi, la pranz, s-a frichinit si nu putea sa adoarma si l-am luat in brate si l-am leganat si i-am soptit si el si-a bagat caputul in sanul meu si a inchis ochii si era asa de dulceeee si l-am tinut o gramada in brate dupa ce adormise
. F.f.rar se intampla asta...si Vlad la fel a fost, f. independent, nu prea vroia in brate...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
Nicoleta spune:
Salut.
Ce harnicute la ciripeala!
Mimo, iti trimit niste aer fresh de Brasov, da baiu e... tu ce-mi trimiti?? ![]()
Tuchi, sa vezi si la mine in casa cum e... dar asa ramane pana in week-end!
Azi am avut o migrena de zile mari, asa de rau aratam ca Stefan mi-a spus ca el crede ca sunt pe moarte
. A trecut dupa un Nurofen forte si aerosoli cu Fluimucil (ar trebui sa fac 10 zile, de 3 ori pe zi, dar sotul inca nu a aparut, Matei e rau de dinti... nici dus nu am facut... ooof!)
In rest, Mimo, Stefan inca nu a schiat, mi-a fost mila de el ca este mai firav asa... dar in iarna asta nu mai scapa! L-am inscris deja! Ciuda mi-e ca nu s-a mai dus la Lexis, ca anul trecut, la engleza... ca ar fi vrut si i-a placut... dar nu a avut cine il duce si cand a avut, nu mai erau locuri...Ooooof!
Cat despre alaptat, nici eu nu visam la inceput la 6 luni de alaptare exclusiva!! Si stiti ca eu m-am stresat, ca aveam o experienta urata la activ (Stefan dupa completare a renuntat instant la san!!), mai stiti ca m-am chinuit sa il alaptez cand refuza treaz sanul... 2 luni si o saptamana l-am alaptat 90% in somn, il adormeam in brate si abia apoi sugea... Nici acum nu suntem foarte LOZ, dar macar suge din dreptul si treaz, si adormit, din stangul mai putin treaz... suge cam la 2-2,5-3 ore ziua, si asta numai la noi acasa, in dormitor la el, cu semiintuneric, liniste... Noaptea depinde... uneori trage numai de sete, cam de 3 ori pe noapte, alteori de 2 ori zdravan... Doamne-ajuta sa pot alapta pana la 2 ani! Asta imi doresc.
Va pup. Eu nu sunt o duamna...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
Nicoleta spune:
A, despre trezit... el se trezeste la 6.30. O data chiar la 5.30... de ma chiauneste!!! Dar lasa ca vine ea primavara (Ursu!!) si dau astia ora la loc!!
Nicoleta spune:
As mai presta o data pentru chilotii aia... dar stiu ca e un mit :D.
bubu05 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nicoleta As mai presta o data pentru chilotii aia... dar stiu ca e un mit :D. Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008) |

Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic
Bubu mare
Nicoleta spune:
Bubu, stiu acum de ce la mine in casa nu e luna... fiindca dupa ce adorm astia mici eu stau sa astept sotul, sa pot face un dus... si in timpul asta de fapt STAU. Lasa ca ii vin ele doua nurori ca doua flori si ma ajuta
!
ursuleata spune:
Nu am facut nicio fasole, intrebam asa, ca asta urmeaza pe lista. rade-te mimo, rade-te:)))
Asa e nicoleta, sa vina primavara sa vezi ce-o sa mai dorm!!!!!
Tuchi, sufrageria arata bine avand in vedere ca ai 2 copii
mici.
Eu l-am avut pe relu racit si azi m-a luat si pe mine un pic, am bagat nurofen si osciloccocinum si vad ca ma simt mai bine,,,,,,eu care nu ma imbolnavesc niciodata:))))). acum prepar legumele ca maine ma epilez si sa fie gata!!!
Clau
am notat tot s dupa ce o sa ii introduc ce mai am de introdus o sa fac ca tine! Mai am fasolea asta minunata, conopida si nu mai stiu.
Ma bag la o baie firbinte
, singurica ca el a facut deja.
maine parca vad ca ma trezesc tot la 6.
Dar mi s-a parut asa lunga ziua, chiar ca cine se scoala de dimineata ,sapa groapa altuia:))))), sau cum era, ca nu mai stiu:))).
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
tuchita spune:
Ursulet, mai vrei 4 copii?
sa se trezeasca toti la 6?
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)