Puiuti de Randunici 2008!! (125)
Raspunsuri - Pagina 9
clauclau spune:
Mimo, exact asa este!
Ea suge toata noaptea, adica la fiecare trezire..., suge cateva minute si se mai culca o jumate de ora- o ora! Deci dimineata nu stiu ce mai am eu in sani..., dar nici biberon nu vrea deloc! Numai seara il accepta!
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
bubu05 spune:
Da, Tuchi, si eu cred ca mananca bine Seb!
Stef papa asa:
7- 180- 200 ml lapte simplu
10- un castronel din ala cu varf
, azi a fost fara varf
- fructe cu branza de vaci din 250 ml lapte si o lingura de cereale
14- tot un castronel din ala de legume cu carnita/ou+unt si o cupa de lapte + 60 ml lapte la juma de ora, cand se culca
18- 100 ml apa cu 5 linguri de cereale cu lapte
21- 180- 200 ml lapte simplu
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
tuchita spune:
si apropos de rabdare, priviti ce e la mine in sufragerie
Ilinca a rasturnat toti sacii cu jucarii ca sa se joace cu Sebi!Acum da cu piciorul in ele si cauta un pantof galben de papusa, un fel de ac in carul cu fan
Vreo gospodina sa ma ajute?
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
adrianadana spune:
Tuchi eu zic sa le lasi asa sa nu se mai chinuie Ilinca si maine sa le rastoarne. Tu parca ziceai ca pe la 7 luni i-ai dat lui Seb coaja de paine... eu i-am dat azi o bucata de covrig si i-a placut la nebunie. Era prea tare ca sa rupa din ea dar o mofloia si se punea pe plans cand incercam sa i-o iau
Adriana, mamica unei minuni - Daria Maria - 2 aprilie 2008
gudinde spune:
Tuchi,
Multumim de tratatie si la cat mai multe lunisoare.
Gogoasa aia cu ciocolata am gasit-o delicioasa. Noroc ca am fost ieri la dentist si astazi nu am avut restrictii.![]()
Pt domnul sot nu pot decat ...![]()
Si sper ca dupa experienta acumulata se va gandi mai serios la un Casco.
In rest, pupici tuturor.
Bubule esti fenomenala.
tuchita spune:
Bai, nu dati in domnul sot cu pietre, ca cica e plecat la facut bani! Si mi-a facut o favoare ca nu a plecat saptamana trecuta cand aveam examenul!
mai nasol de el ca si eu plec spatmana viiytoare 3 zile la congres la Sibiu....mama ce dixtractie bag! 

Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix Ce frumos, ce de ati mai ciripit Am ras tare la faza cu fasolea, Ursulicada sa te pupe mama Bubudaca a citit, mai rade si acum Eu am venit de la plimbare f f f f f binedispusa Pai dadeam eu baiatul marait in leagan, si el protesta si vroia sa linga lantul leaganului si el nu-l lasam si el maraia ![]() si vine langa noi o mamica cu o fetita dragalasa foc M-a socat ca avea plovaras tricotat visiniu si ghetute aceeasi culoare, de lac Si mamica se uita la noi si la un moment dat intra in vorba...dar cat are, dar ce frumusel, dar de ce plange ...eu zic politicos " hai mami sa mergem ca te-ai facut de ras, rade fetita de tine ...![]() si apoi zice si numele meu de fata Bueyyyy , era o fosta colega de generala , voi va dati seama ? Eu n-am recunoscut-o dar ea m-a recunoscut dupa .... inflexiunea vocii Si fetita ei avea 1 an jumate si mai avea o fetita de 18 ani neneeee, ce de nebuni pe lumea asta ..lasam la o parte faptul ca ea arata muuuuuulllllllt mai bine, f subtirica si moderna...si nu venea de la spalat vase ca mine De maine tin regim si ma pieptan inainte sa ies cu copilul in parc e la cuptor , piureul lui musiu e la fiert si eu ma lupt cu niste stafide in ciocolata Ce ma bucur ca m-am intalnit..pe vremea aia locuiam la Bucur Obor,eram vecine cu Stela si cu Kya Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
esti geniala!!
la concluzia ce-ai tras-o in urma intalnirii, parca mi-ai citit gandurile!

LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Da Tuchi, lasa-le asa ca maine o sa vrea iar sa le rastoarne!
Ohooooo, scoti parleala saptamana viitoare! 
POZE
POVESTEA NASTERII
clauclau spune:
Bubule, eu nici in vise nu ma gandeam ca o sa alaptez si la 8 luni!
Ma gandeam ca pana pe la 6 luni este suficient..., dar ea este fericita tare cu tzitzi ei si eu inca nu vreau sa tai legatura asta. E asa minunat cand suntem doar noi doua si ea suge linistita , iar acum isi tine sanul cu ambele maini ca pe biberon si se joaca cu el dupa ce se satura, se rasfata cu el si se dezmiarda, e o mare fericire! 
Acum sper sa trecem iarna asta cu tzitzi si apoi gata, la primavara finish!![]()
Desi cum ai zis si tu si eu..., nu stiu cat mananca dar fata arata bine si este pufoasa...ceva, ceva papa ea de acolo!
POZE
POVESTEA NASTERII
luny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clauclau Oauuuu Tuchi, ce curaj pe tine , eu n-as fi putut! Mie mi se pare ca Seb mananca foarte bine, dar asta in comparatie cu rebecca. Ea mananca asa: - 7 dimineata san - 10-11 , 130 - 150 fructe si la o jumatate de ora san. - 14-15, 150-190 legume cu carnita/ou si iarasi san dupa o jumatate de ora. - 18-18.30, 130 de cereale - 21-21.30, 150 lapte praf si apoi san. Nestiind niciodata cantitatea de lapte pe care o ia de la san, imi da impresia mereu ca manaca putin. Adica imi inchipui ca-si ia de la san ceva de genul 50 ml! Am si eu pasarelele mele...![]() POZE POVESTEA NASTERII mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )! |
eu zic ca papa exceptional!..la moi sunt cca 100 ml(nici eu nu stiu in grame) legume sau fructe, in zilele bune!!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

Bubudaca a citit, mai rade si acum 
si apoi zice si numele meu de fata
..lasam la o parte faptul ca ea arata muuuuuulllllllt mai bine, f subtirica si moderna...si nu venea de la spalat vase ca mine
e la cuptor , piureul lui musiu e la fiert si eu ma lupt cu niste stafide in ciocolata
ca m-am intalnit..pe vremea aia locuiam la Bucur Obor,eram vecine cu Stela si cu Kya
Vlad Alexandru (18.02.2008)