Puiuti de Randunici 2008!! (125)
Raspunsuri - Pagina 12
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita Mimo, n-am decat niste kenturi groase si imputite primite spaga{ nu dati cu bota, plizzzz!) si nu le pot fuma! Si vreau si eu o mama care sa ma lase la Queen! ![]() ![]() Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |
Da-mi-le mie, ca eu fumez kent!!!tu ce bagi?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
tuchita spune:
Si nu puteam pleca dupa tigari si sa laa AMANDOI copiii dormind, da? ca nu sunt chiar asa denaturata!
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
Numa de-alea fine si mentolate, de duamna![]()
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
ursuleata spune:
Sa va zic cum sta treaba, Relu cand vine de la munca ma suna si ma intreaba daca vreau ceva si eu ii zic aia, aia, aia,,,,si intotdeauna tigari, chiar daca am. Ce sa zic, fumez mai mult decat fumam inainte sa ma las. Si acum suntem in tratative amandoi, sa ne lasam. Eu nu fumez deloc cat e bebe treaz ca nu am cum,,,dar cand are somnul de 3 ore fumez juma' de pachet, zici ca-s nebuna! Dar daca am putut o data o sa reusesc eu si a 2-a oara!![]()
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
| citat din mesajul lui tuchita Numa de-alea fine si mentolate, de duamna Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008) |

eu fumez d'astea de santieristi

IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
mimonix spune:
Tuchi sunt si mandra de tine dar si dezamagita ![]()
Mandra ca ai invatat sa te porti frumos cu pacientii si uite ca rezultatele se vad 
Dezamagita ca n-ai tu atata "sange in tine" sa lasi amandoi copiii dormind si sa pleci sa cumperi tigari 
Ursuleatam-am mai gandit
La ce bun sa ma fac slaba si frumoasa daca sunt batrana ?
Si am atacat o tarta cu crema ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
ursuleata spune:
Mimo, ti-am respins cv-ul ca nu se potriveste. Tu esti si frumoasa si slaba. Ma ierti??
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Fata,Mimo, asa o sa fac si eu ca tine la 40 de ani??? cred ca atunci o sa-l fac pe ultimul!!! Treci si te culca!!!! numai prostii zici, iar ai baut??? zii drept
IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
ursuleata spune:
Ma duc sa trag tigara si poate pana atunci citesti statusul meu

IAR POZE
tiker
Mami de ursulet
mimonix spune:
| citat din mesajul lui ursuleata Mimo, ti-am respins cv-ul ca nu se potriveste. Tu esti si frumoasa si slaba. Ma ierti?? ![]() www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=22" target="_blank">Votati-ma IAR POZE tiker Mami de ursulet |
Ma tu ai lucrat in HR? Ca asa baga si aia motive " din burta "..daca n-ai lucrat, te recomand eu undeva, ca esti buna

Tuchi M-am mai gandit ...ia un strepsils mentolat, un tic tac, un tantuum verde ce ai prin casa..si baga un kent in acelai timp...asa iese o mentolata fina
Si nu lasi nici copiii singuri Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze