Copiluti de mai-iunie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ma bag si eu la cafea. A adormit juniorul, am dereticat nitel prin casa si bag un ochi pe aici.
Am savurat victoria lui Obama si urmaresc toate stirile si ma minunez.

Danelutza, linkul catre pozele pisikutzului mic este pe contul comun de mail.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mama da ce activitate ametiotoare pe-aici... nu ca eu as fi mai vorbareata acum, plec in berceni sa duc lapte la copii si ma intorc sa ma pregatesc de mici, meci si dezmatz...

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Cum mai este Filip cu gradinita? Se mai jeleste dimineata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Vai nu vorbiti de activitati tumultoase ca asa m-a palit o stare de somn profund ... sa mor de inteleg de ce
Azi Delia mi-a servit pe stomacul gol niste cuvinte dexice de m-a trezit spontan ...pe aleea de la gradinita erau urme de pasi in ciment ...ea se uite si-mi zice ca " shineva a calcat aici"...io somnoroasa bangui ceva acolo , la care ea imi zice " sunt niste indicii de papuci"
M-a pufnit rasul spontan si-mi venea sa-i pup gurita aia mica ca a fost atata de comica ...oricum interesant cuvant a folosit

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Gabitza recunosc cu rusine ca nu cunosc parola de la cont

NewMami am rasfoit cu interes pozele lunii octombrie, dar n-am reusit sa gasesc si o feliuta de la tortul de ziua ta . Oricum imi place ca va distrati, sinteti multi parinti si copilasi, iar sotului tau ii sta foarte bine cu palarie

Laura interesanta conversatia cu Delia. Si eu o pupicesc pe Isabella cind spune cuvinte noi si intortocheate.

Androix io zic sa arunci si la mine niste mici, ca dupa aia iar o sa scirtiie canapeaua

Oana lu'Alex unde-ai disparut, nu mai spui nimic ?

Ufff, dispar ca am o durere de bostan, cred ca am dormit prea mult linga gizulita mea

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

BEY!!! Sa mai zica cineva ca aschia sare departe! Bravo, Delia Sherlock!

Filip? Nu numai ca nu mai plange dimineata, dar nici nu ne mai baga in seama. Cel putin luni nici pa nu ne-a zis. Ieri cik s-a oferit din proprie initiativa s-o pupe pe ma-sa mare la plecare si pe urma i-a intors spatele cik se duce la copii.
In schimb ieri educatoarea, chiar aia buna, s-a declarat depasita de problema lui cu trosnitul si impinsul celorlalti copii. Pai dsca ea e depasita, ca e cadru didactic, si inca unul caruia eu ii apreciez calitatile, eu ca mama nu cred ca am metode mai bune. Ii spun si ii spun si ii spun de ma plictisesc eu. Chiar nu mai stiu nici eu ce sa fac, pentru ca in parc nu face asa, cu Georgia mai face dar cu alti copii nu, decat la gradi.

Si mai am o chestie. Nu stiu daca la voi se intampla asa dar deja incepe sa ma calce pe nervi nepotismo-bisnitarismo-cersetoreala. Mi-a zis soacra-mea inca de vineri dar am zis ca ma lamuresc luni la gradi. Cand ma duc luni toate panourile de pluta unde de obicei se expun anunturi si lucrarile copiilor, de la toate grupele de pe tot holul, erau pline de un anunt cum ca pe 11 nov. e marea sedinta foto! In schimbul sumei derizorii de 20 de lei platita de fiecare parinte, fiecare copil va beneficia de incredibilul si inegalabilul si indispensabilul BRELOC CU POZA LUI pardon! doua bucati! Pai sa fac ceva pe brelocurile lor, nu-mi trebe, frate! Am poze cu copiii mei sa-mi pun si-n cap! Am aparat foto semiprofesionist si unul neprofesionist care face poze chiar mai misto decat primul! Am imprimanta foto care printeaza 10/15 pe hartie fotografica! Nu am nevoie de breloc cu poza lu fi-miu! SI tare ma indoiesc ca alti parinti ar avea nevoie. Si iar ma dau cu capul de pereti ca-s proasta, in loc sa ma duc si sa ma cert prefer sa nu duc copilul pe 11. Pentru ca nu vreau sa vina ogind de-acolo ca lui nu i-a facut poza.

Vacanta in Maroc cu POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Androix intreb si eu ca proasta, dar ce nevoie au copiii de breloc cu poza, sa se recunoasca singuri ?!

editez: unde ati disparut toate ?

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

Eu sunt aici, Costi a plecat sa se tunda si m-a lasat cu amandoi nazdravanii.

Mergi la inceput

Nu e pentru ei, la modul serios vorbind. E pentru parinti sau pentru bunici care se impauneaza cu odraslele. Si ei exact asta speculeaza. Tocmai mi-a venit ideea ca poate o gaseste pe soacra-mea platitul, sa-l pun pe Mihai s-o avertizeze ca daca plateste poate sa se bucure vesnic de brelocurile alea

Vacanta in Maroc cu POZE

Mergi la inceput

Andrei mi-an cerut "gogoc" (gogosi) dar n-am nici un chef in seara asta. Gandul lui era de fapt sa linga iar gogosile de zahar Pentru ca daca a vazut ca nu capata gogosi mi-a zis sa-i pun niste zahar pudra in farfurie. Pe care a facut ce a facut si l-a rasturnat pe covor in suftagerie

Mergi la inceput