Copiluti de mai-iunie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

'neatza!

Pisik, am vazut pozele cu bursucelul mic! Ce seamana cu Olivia, niste frumosi amandoi

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

Neatza !
Vin si eu la o cafelutza maare si ceva energizant.
Alexandru are o bronsita de toata "frumusetea" care a avoluat extrem de rapid. Tuseste pana se sufoca in miez de noapte, muci, varsaturi si altele. Am fost ieri la pediatra: antibiotic urgent, demucizatoare si expectorante. Azi noapte a dormit foarte bine, nu a tusit deloc, nu a vomat, a respirat bine. Sper sa mergem spre bine. Problema e ca a reinceput Catalin sa tuseasca productiv. Asistenta de la gradi a zis ca nu are rosu in gat, nu amigdale inflamate, nimic . Sa ii dau si lui Humex expectorant, poate a ramas de la bronsita aia asa. Asa ca suntem in "hora".
Pe mine ma doare capul continuu, dar ma tin tare ca trebuie sa pun baietii pe picioare.

Oana - si al meu zbiara si are crize de furie. Arunca la un moment dat cu tot ce ii intra in mana. Acum doar zbiara, apoi ii trece si imi spune usurat"Ce furios am fost, mami!"(dar cat il tine imi urla mie creierii, ma mir ca nu vin vecinii la usa).

Nelia - ce frumos a spus Agata......

Ma duc sa fac un ceai Raceala si Gripa preventiv, dar e si tare gustos. Catalin a baut aseara 2 cani de credeam ca scapa un mare pipi in pat. Am avut noroc si s-a trezit pe la 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Iuhu,

Si eu pe aici:)
Incep cu Nelia, ai niste copii absolut superbi.Mor de drag cand ma uit la pozele cu ei trei la un loc
Florentina, chiar ma gandeam la voi zilele trecute,am zis ca sigur ai multa treaba de nu mai zici nimic. Nu imi vine sa cred cand zici de Maya ca are atatea kg, era asa slabuta cand era mititica.
Oana,nici mie nu mi se pare ca arata dezastruos camera lui Alex dar tu stii cel mai bine si ai legat si de reactia lui.
Cu DD eu una nu m-am stresat prea tare in schimb mama a invatat-o Tatal Nostru si Inger, ingerasul meu,isi face si cruce si daca ea simte nevoia sa le spuna si sa isi faca cruce eu nu comentez. E inca mica pentru a intelege, ei i se pare firesc sa faca asta in fiecare seara, sau cel putin acasa la mama o facea, acum o zi da una ba daca eu nu ii amintesc.
Danelutza, ai fetita mare, mereu ii spun Teodorei despre Isabella.

Sa va zic ce traznai mai spune garga:
Ieri am dus-o la bunici la Chitila pentru ca era greva la gradinita. Inainte de pranz bunica si-a pus bigudiuri in par si s-a culcat asa. Cand s-a trezit Teodora si a vazut-o a inceput sa o intrebe ce sunt alea, de ce si le pune in par etc. Bunica i-a explicat ca isi face niste bucle si ca isi tapeaza parul dupa aceea. Pitica i-a zis sa le scoata din par si bunica s-a conformat, s-a du s la baie, le-a scos, si-a tapat parul, l-a aranjat sub ochiul critic al Teodorei. Cand a terminat a intrebat-o: si acum? Si bunica i-a raspuns:acum pot sa ies pe strada. Teodora: o sa rada lumea de tine

Si aseara cand a luat-o tati de acolo, bunica i-a dat bani pt gradinita ( si-au luat angajamentul ca platesc gradinita, foarte frumos din partea bunicilor), tatai a zis ca nu ii ia, ca poate cand om fi in vreo criza financiara si s-a tot contrat cu bunica. Si Teodora: nu e frumos sa refuzi tati!
Bunica: ce sa nu refuze? (crezand ca nu stie despre ce e vorba)
Teodora: banii!

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurasa spune:

In weekend am fost iar la tara. Plimbari la padure, vizite la strabunici, distractie la maxim (m-a uimit Alex care cum intra in casa tusea de nu mai stiam ce sa ii fac, iar afara era vesel si jucaus, nici urma de raceala)
Aici Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!

Am luat rezultatul analizelor... se pare ca e infectie cu E-Coli si culmea ca nu a iesit la doua analize de urocultura ci la una de secretie! I-a dat tratament cu Zinnat, abia astept sa vad daca problema e de ordin medical sau tine pur si simplu de vointa ei. In ultimul timp vine si imi spune foarte nonsalant ca a facut pipi pe ea si sa o schimb iar daca o cert imi spune ca e bolnava si de aia face.
Danelutza, la Maya e problema veche cu statul pe gresie in picioarele goale... stam non stop cu gura pe ea.. acum e mai usor ca fiind mai rece ii dau o pereche de ciorapi mai grosi si o protejez cat de cat, dar asta-vara numai eu stiu de cate ori am stat cu gura pe ea.
Vazusem niste ciorapei cu talpa de piele, duminica, la Liberty Center, dar nu i-am putut lua pentru ca era prea mare coada la casa!

Loreen, la noi e circ in fiecare dimineata. Patrick nu se trezeste niciodata mai tarziu de 6.00. Astazi la 5:30 statea in fata laptopului si dadea comenzi, "mami pune muuuuuu" (in traducere libera vaca lola), "mami pune tetabis" si tot asa. Iar eu ca sa mai fur cate 10 minute de somn execut!
Fii pe faza cu virusul, nu-l lasati sa treaca !

Oana, imi aduc aminte ca incercai sa il inscrii pe Alex la gradi catolica... ce ai facut pana la urma?
Pe Maya a invatat-o mama Inger, ingerasul meu, stie sa se si inchine, dar ca si Teodora, din instinct o face numai in prezenta ei, cu mine nu prea....

Clara
, nici mie nu imi vine sa cred cand o vad pe Maya cat s-a schimbat. Cred ca este si meritul mamei care ii indoapa ca pe curcani pe amandoi si care spune ca cel mai greu ii este cand nu mananca copiii, pentru ca ii da "asa o stare de agitatie..."!

Elisor
, am vazut ca ai intrebat mai tot timpul de mine! Multam frumos!Scrisesem mai de mult un e mail unde iti raspundeam la o intrebare legata de anii cand a lucrat Dan pe vas. Spuneai de o prietena de-a ta (nu este exclus sa se cunoasca cu Dan pt. ca in perioada cand au fost plecari masive, marea majoritate s-au facut prin doua agentii din Brasov)care este implinita mai mult pe plan profesional- am cunoscut multi colegi de-ai lui Dan care sunt in situatii asemanatoare, cei care au avut familie au pierdut-o iar cei care nu au avut nu se pot adapta la o viata de familie. Si Dan imi spune tot timpul ca am aparut la momentul potrivit in viata lui si ca daca nu ne cunoasteam in State el greu s-ar fi hotarat sa ramana in tara si sa isi intemeieze o familie.

Ma duc sa ma uit la poze, sa vad ce ati mai facut..... la citit am cam ramas in urma si acum nu am rabdare sa citesc pt ca ma asteapta treaba multa!

Va pup, sanatate multa la bolnaviori!

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisik 4ever spune:

ma bucur ca v-au placut pozicile, dragi mamici.

Olivia a reactonat mult mai bine decat ma asteptam. E foarte delicata cu el, ii face o multime de pupici si imediat ce incepe sa planga se repede sa vada ce are si ii da suzeta si il inveleste, si imi spune 'ma duc sa vad de ce plange bebele meu'

Ca sa fiu sincera si eu sunt mult mai detensionata acum decat am fost cu Olivia, cu toate ca am probleme mai mari din cauza prematuritatii cu el. Saptmana viitoare mergem la cantar si la vaccinuri, dar pustiul se comporta bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Aurasa, fff tari pozele in padure. Ce-mi place si mie sa ma catar. S-au simtit bine bag sama...

o seara buna la fete

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Haidi, poftiti la o cafeluta ca sa va treziti!

Hai ca nu-mi vine sa cred ca a castigat Obama! S-a dovedit ca sunt plina de prejudecati, eram convinsa ca americanii sunt mult prea rasisti ca sa aleaga un presedinte negru. Ori nu sunt, ori a fost el prea bun, ori McCain si Pallin prea prosti. Mi-a ven in cap ca romania are o mare problema: sa se faca si la noi campanii electorale asa de lungi! Cred ca le-ar fi muuuult mai greu sa se prefaca atata timp, sa ne minta si sa ne miluiasca marind salariile cu 50%...

Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineata...

Cuscra hai ca ma bag la o cafea ca am facut probleme la fizica pana la 12 noaptea si acuma trimit rezolvarile prin fax .

Io ma bucur ca pana si americanii care-s consecventi in conservatorism si inchistati in ale lor au trecut peste orice si au ales ce au crezut ca-i bun pentru ei mai ales in situata actuala.Sa dea al de sus sa se schimbe lumea asta plecand de la exemplul american.

La noi eu vad lucrurile altfel ... poate mi-ar placea sa fie o campanie prelungita ca sa priceapa tot mosu ca viitorul tarii suntem noi tinerii si ca traiesc si-si iau pensiile pe spinarea noastra nu pe puiul ala nenorocit care-l primesc moca de 2 ori pe an si ca nepotii lor si copii nostrii au si ei dreptul la civilizatie.
As vrea sa le mareasca salariile la profesori cu cat vor ei desi sincer vazand ce se petrece la scoala nu merita majorarea asta . Copii pleaca mai confuzi de la ore decat vin, au lamuriri de cerut si li se raspunde in doi peri sau sunt lasati cu mediile mici din varii motive pentru ca apoi sa se ajunga la meditatii de unde ei optin venituri neimpozabile si nedeclarate si uite asa creste economia subterana ...iar dupa majorarea lor va intra Romania in faliment .
Ei stau la scoala 16-18 ore maxim pe saptamana si se pregatesc pentru o singura materie ,iar copilul meu sta 27 de ore saptamanal la care de adauga inca vreo 20-25 de ore de lucru acasa pentru a-si pregatii lectiile pe care eu adult cu ani de scoala in spate nu le inteleg desi chiar am pretentii de la mine...

Ce ma intriga si ma scabeste profund este ca nu am auzit nimic de marirea alocatiilor de stat ... si nu pentru mne vorbesc asta ci pentru cei care chiar se bazeaza pe suma aia derizorie de 40 de ron ...

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineata, m-am prezentat la cafea

Cloreta are dreptate domnisoara ta, vezi ea se gindeste la bugetul familiei, ca trebuie imbunatatit . eu sint de principiul ca poti refuza cind ti se cere, dar nu-i frumos sa refuzi cind ti se ofera
Si Isabella spune diverse perle, cica "mami, fai la blava, no fai, ti polto a letto" deci ma trimite la culcare automat , sau daca sint ascultatoare ma duce la gradinita, si aici s-au cam inversat treburile, a devenit ea mama si eu copilul care merge la gradi .

Aurasa m-am uitat la tricotajele tale, ce frumoase sint . Sanatate multa la puiuti

Florentina ia sa pui intr-un lighenas apa cu detergent, sa spele domnisoara chiloteii, sa vezi mai vrea sa faca pipi in ei, ca la noi a functionat, nu-i placea, cica miroase

Teddy cum se mai simte Alyssa ?

Elisor iar ai disparut ?

Pisik unde ai pozele cu juniorul, ca sa-mi bucur si eu privirea

Gata, dispar sa mai fac cite ceva prin casa, ca azi avem zi scurta la gradinita, doar pina la 11.30

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput