Copiluti de mai-iunie 2005 (89)
Raspunsuri - Pagina 8
nelia spune:
Androix, si aici exista moda asta cu pozatul, cred ca romanii au preluat-o. Le-au facut poze si la scoala, si la gradinita, si la patinaj, gimnastica... peste tot. Numai ca nu te obliga sa le si cumperi. Pentru copii e amuzant, se imbraca frumos, se ferchezuiesc, eu le las, le ajut sa se faca frumoase... dar de cumparat nu mai cumpar decit ce e superprofesionist. In primul an am cumparat tot, de jena...
Dar anul asta inca nu am luat nimic pentru ca nu mi-a placut nimic. La gradinita au prins-o pe Tudora destul de aiurea, rizind si a iesit cu gusa, la gimnastica sint foarte reusite la amindoua, dar au avut termenul de facut comanda de doar 3 zile... si m-am enervat, pai ei au nevoie de bani, nu eu de poze. De la patinaj si de la scoala Agatei inca nu le-am vazut. La scoala si in alte locuri nu iau decit daca e superpoza, dar la gradinita am intrebat daca are gradinita vreun avantaj si daca raspunsul era da, le luam, pentru ca tin la directoare si pentru ca o admir pentru felul in care se agita pentru gradinita, sa stringa fonduri, sa faca tot felul de lucruri interesante, chiar daca nu e gradinita ei particulara. Dar nu aveau decit o sedinta foto gratuita si a acceptat facutul de poze ca o activitate, pentru ca le place copiilor si gradinita primeste exemplare gratuite pe care le folosesc pe unde au nevoie. Asa ca, nu le-am cumparat. Dar, si e important acest dar: aici exista regulament: la inceputul anului, primim diverse formulare, prin care sintem intrebati noi parintii diverse lucruri si semnam daca sintem de acord (dat medicamente si de care in caz de febra sau alte urgente, dusul la spital, folosirea de creme solare si de care, activitati care necesita acordul parintilor, cum ar fi iesitul, facutul de poze de catre diverse persoane, educatori sau fotografi profesionisti, practica studentilor - sint proiecte de studii la care copilul tau este observat, nu se dau nume, nu se iau poze, nimic, dar totusi copilul tau e studiat si analizat etc.). Si daca esti de acord semnezi, daca nu, nu si ei sint obligati sa gaseasca solutii sa respecte decizia ta (sa duca undeva copiii care nu fac poze fara sa-i frustreze, sa-i dea cu crema ta de acasa, sa le dea medicamentele pe care le aduci tu - pentru ca daca refuzi atunci vii tu cu solutiile tale).
Noi sintem bolnavi, Lisandru are de doua zile febra, fara alte manifestari deocamdata, ata-noapte a avut 40.5 maxim care nu scadea deloc la antitermice, acum o are mai mica, dar nu scade sub 38.3 cu nimic si daca pina acum a avut starea buna, acum nu-mi place cum arata si se comporta. Ma duc la doctor cu el!
CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU
NewMami spune:
Iaca si noi de dupa canapea … n-o gasesc acuma ...
Sarut’mana tuturor pentru frumoasele urari de ziua mea, pe forum, e-mail, telephone. M-am bucurat mult de tot. Sunt un group de fete minunate si ma bucur ca am avut acest prilej de a va cunoaste chiar daca pe cele mai multe doar virtual. Sufletul conteaza in primul si in primul rand.
Nici n-are sens sa mai pomenesc cat de busy sunt, dar greu imi mai permit sa fac rost de timp de a intra pe forum din pacate.
Am mai vizionat poze frumoase cu copilasi deliciosi, Nelia sunt atat de dulci printesele tale in rochitele de Halloween
. Sper ca au avut fun, la noi a fost demential – o vreme superba si cred ca am avut peste 300 de copii la trick or treat. Nu mi-a venit sa cred – o atmosfera de basm, fericire, fun si voie buna.Patrick a avut in aceiasi zi si party la daycare, dar cred ca au mancat mult prea multe dulciuri caci nici unul n-a mai dormit de amiaza. Asa ca seara la trick or treak s-a dus cu tati pe motoreta, caci altfel era gata dupa doua case. La ora 8 seara am ramas fara candies si am plecat si eu cu baietii la vecini caci ne invitasera la o berica.
Danelutza, n-am avut nici un cake de ziua mea. N-am vrut sa fac nimic anul acesta de ziua mea. S-au nimerit sa vina in vizita o fosta colega de liceu cu familia din Toronto la shopping in State, si ne-am dus cu ei seara la restaurant si cam atata. Ce am vrut de ziua mea … am primit – mergem in Mexic la sfarsit de luna
. Am avut o perioada tare incarcata in ultimul timp si e prima data cand simt ca parca au trecut niste ani si peste mine
.
In schimb ne-am scos parleala la cheful de Halloween unde a fost bestial. Atata distractie de la mic la mare n-am mai avut de ani de zile. A fost un chef de nota 10 ! N-a fost tinut la cineva acasa, s-a inchiriat o sala de chef si e cu totul altceva. Ne-am hotarat sa repetam tiparul cel putin o data la trei luni.
Laura, e mortala galusca ta. Iti vine sa-I mananci la varsta asta si perlele care le scot 
In legatura cu alegerile sunt fericita cu cine a castigat. Daca de mosul McCain n-am fost incantata, pe pupaza aia de Palin n-am putut sa o sufar efectiv. Si daca a vrut sa aduca imaginea familiei model, apoi fetitele lui Obama pot spune sigur ca sunt topite dupa tatal lor, iar felul in care se priveau iti puteai da seama ca e mult mai familist decat “mama eroina”. Ma bucur ca americanii au gandit putin mai departe de lungul nasului, si au trecut peste impedimentul “negru” si au ales pe cineva care cel putin da some hope situatie de rahat in care ne aflam. Nu va reusi Obama sa resolve tot ceea ce a propus, dar e important ca poporul American a inceput din nou sa spere, si macar sa spele imaginea proasta pe care a lasat-o Bush in urma.
In legatura cu politica, Campania electorala, m-a impresionat cat de putin se vorbeste la serviciu despre asa ceva. Nimeni nu face politica la munca, daca ai vre-o parere, te duci dupa serviciu si ti-o exprimi. Multi ar spune ca e lunga Campania electorala, poate ca da, poate ca nu, dar iti ofera timp sa analizezi mai in profunzime candidatii, opiniile lor, oamenii din jurul lor – care sunt f. importanti.
Cu scoala romaneasca privind acum de pe partea cealalta a oceanului, nu pot sa inteleg, de ce copii de scoala primara sunt atat de chinuiti, cu atatea materii , teme si altele. Ca sa nu mai vorbesc de ore suplimentare, care nu-si au nici un sens la varsta lor. Scoala aici e mult mai usoara, pana ajung in liceu, iar in colegiu e intr-adevara mult mai greu. La ce-I ajuta ca le incarca memoria inutil de la varste asa de mici? Eu sunt de accord cu modelul de aici bazat mult mai mult pe imaginatie, libera creatie, increderea in tine, initiative. Lasa ca poeme le va despica cand va putea sa inteleaga ce e ala si nu bazat doar pe memorare si opinia altora.
Imi plac foarte mult proiectele care le au, inca de la varste fragede. Totul e hands on, nu doar teorie. Doar un exemplu de Halloween au confectionat din hartie schelete si pe oasele cele mai importante erau denumirea iar copii le-au lipit unde trebuie - of course cu ajutorul educatoarelor. Un alt exemplu erau la saptamana cand au invatat forma oval. educatoarele au confectionat cate un oval din hartie pe care l-au taiat in bucati, iar copii au lipit ca un puzzle bucatile inapoi sa iasa oval.
Cand au fost la litera A au confectionat aripi de avion si fiecare dintre ei avea pe fiecare manuta cate una si isi imaginau ca sunt piloti. Sa jucat mult cu ele si acasa si spunea ca e A as in airplaine. Si multe, multe altele, aproape in fiecare zi vine acasa cu o idee noua.
Oana Englezoica, sincer eu n-am vazut nici un mare dezastru in camera copilului
Chiar si Patrick care e de felul lui linistit, are momentele de frustrare, cand e trimis la time out. Si el o data si-a aruncat tot ce avea in pat, a scos chiar si cearceaful de pe pat, toate jucariile de plus. A fost foarte suptarat, cand s-a potolit i-am explicat ca nu e bine ceea ce a facut, ca daca as face si eu de fiecare data cand sunt suparata pe el la fel … Si i-am spus ca daca se mai repeata, o sa iau modelul, doar ca eu o sa I le arunc afara la gunoi … si nu o sa mai aiba nimic. Deocamdata or a inteles or i-a trecut. Nu trebuie sa-ti faci atatea probleme ptr. nimica toata.
Pisik, e dulce tare pepenasul tau mic si arata tare bine. Iar albastrica mica e o dulce. Draguta de ea, cum are ea grija de fratiorul ei.
Adina, am vizionat ultimele pozele ale Emei si mi-au taiat respiratia. E ireal de frumoasa, si fotogenica
. Ar trebui sa poze pentru reviste, reclame, are aer de vedeta.
Cloreta, e materialista de mica gaza ta
. Mi-au palcut operele de arta. E tare delicata papusa mica. E asa ceva nobil in ea, la fel ca Maya a Olgutei.
Lucas, ce mai face Matei. Sper ca e mult mai bine cu sanatatea. Ai gatat cu examenele?
Elisor, gata-i sufrageria si concediul?
Lili, cum te descurci cu micuta si Sergiu? S-au imprietenit? Mai spune-ne despre voi.
IoanaIlincam, cum mai stati cu kk ... tot in diaper? Eu am luat acum o saptamana ultimul pachet si am venit acasa si i-am spus ca nu mai au la magazin marimea lui. In fiecare zi le numara si spune ca atunci cand sunt gata va face kk la WC. Totusi cred ca aman momentul pana ne intoarcem din Mexic, ca n-am chef sa se constipe si sa ne chinuim in vacanta. Dar dupa ce ne intoarcem gata - ori la WC ori cum spune danelutza isi va spala chiloteii ...
Florentina, welcome back
. Multa sanatate Mayei, bine ca macar ai gasit motivul micilor accidente. Cum saracia s-a categorisit cu E-Coli??? Asta e si spurcat tare, greu reactioneaza la antibiotic. sa repetati analiza dupa ce ati terminat tratamentul ca sa fiti siguri ca a scapat micuta.
In evolutia lui Patrick, of course avem si noi contributia noastra, dar foarte mult o are si daycare-ul. Iar de noul daycare sunt absolut incantata din toate punctele de vedere (pardon cu o singura exceptie - ca mananca papucii pe paine cu bicicletele si alte prostii de tarait picioarele pe care le au pe afara). Iar faptul ca sunt numai 12 copii in clasa la 2 educatoare se simte, ii tine mult mai busy, iar resultatele sunt mai evidente. Nici nu mai e bolnav atata, fiindca sunt mai putin copii, mai putin virusi. Gradinita e mai calda la propriu, la YMCA unde era inainte caldura sua AC-ul era pe toata ditamai cladirea si intotdeauna mi se parea temperatura aiurea.
Cand ne mai pui niste poze noi cu piticii tai? Maya 16 kg - waw nu mi-a venit sa cred. Cum ai reusit? Vreau sa vad si eu falcute de cretulina.
L-am inscris pe Patrick la un curs de Tae-Kwan-do (adica i-am pus numele pe lista si sper sa-l primeasca teacher-ul ca grupa scrie de la 4 ½ anisori) si eu credeam ca incepe azi, noroc ca prietena mea, a trecut azi pe la YMCA si a pus si ea intrebarea nevinovata in care sala se tine … la care tipa … adica vorbiti de cursul care incepe pe 12 noiembrie . am prostit copilul, acum ca sa-mi scot camasa ma duc pe acasa iau costumele de baie si il duc la open swimming ![]()
I-am scos diaper-ul de noapte lui Patrick de peste 1 saptamana, si doua zile suntem OK, a treia uda patul poate si de 2 ori/noapte (cum a fost azi noapte). Problema lui e ca doarme f.f.f adanc, si nu-l deranjeaza nici cand e ud. Ma scol in fiecare noapte de cate 2 sau 3 ori sa-l verific si cel putin o data il trezesc sa faca pipi. Nu mai vrea diaper, dar nici nu e ready, nu se poate trezi de la sine sa faca pipi. Sper sa nu tina la infinit situatia asta.
Nelia, asa-i si aici - se anunta ziua de poze, dar nu te obliga nimeni sa le cumperi. Mie imi place cel mai mult intotdeauna poza de grup, iar anul asta din 3 pozitii - doua au fost foarte reusite si le-am cumparat.
Stai sa vezi cand l-am insris pe Patrick la daycare in America, am avut doua pagini pline de semnat sau dat consimtamantul ptr. ce au voie si n-au voie, sa fie pozat, mancare - alergii, doctor, medicamente, etc. M-au intrebat si numele spitalului la care vreau sa fie dus in caz de urgenta - raspunsul meu: cel mai aproape
Gata fug la treaba, ca aia nu se mai gata niciodata.
onixone spune:
Daneluta eu sunt aici toata ziua am deschis Dc si sunt pe laga laptop.
Am avut cate ceva de lucru .m-a rugat cineva sa ii pun niste chestii e ebay.Rochii, jachete etc Prada si alte firme, si am de editat poze s le fac intre copil , mancare si alte indatorii casnice(deh...)
Am vazut ca multe fete mi-au raspuns si am sa scriu maine(promit sa-mi fac timp).Va multumesc pentru raspunsuri.Sunteti niste dragute.
Va pup si ma duc sa termin de lucru.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
nelia spune:
Am fost cu Lisandru la control, nu are nimic, se preface!
Deci nu are otita, nu are pneumonie sau alte chestii grave, e ceva viral, chiar daca nu va avea alte manifestari.
andutzy spune:
Buna ziua!
Noi suntem bine, multumim celor care au mai intrebat de noi. Episodul de duminica cu urechea a fost unul singular, de marti merge la gradinita si INCA se prezinta bine. Am schimbat docotrita cu una homeopata(v-am mai povestit eu de ea) si i-am trecut pe copiii si pe lista ei de medic de familie. In urma controlului homeopat lui Dragos i-a iesit ca are o lipsa de Phosphor pe care acum o tratam si cica in urma echilibrarii asteia ar trebui sa se vada efecte benefice inclusiv pe imunitate. Azi merg si cu Horia si cu ocazia asta ii fac si ROR-ul pe care nu am apucat pana acum sa-l facem.
Intre timp Horia a inceput sa mearga binisor
, face cate o lungime de camera, uneori si 2 si dupa aceea cade in fundulet. E tot mai dragalas, danseaza, rade mult si e muuuuult mai cumintel. Cred ca DD s-a mirat ca am avut curaj sa-l facem pe al doilea dupa cat de smucit e DRagos si i s-a facut mila de noi sa ne dea un al doilea copilas mai cumintel...![]()
Am pus si termpopane in camera copiilor si abia ieri au terminat muncitotii sa faca zidaria, s-a facut mai mare mizerie decat la termopanele in sine si am stat claie peste gramada cateva zile cu toate lucrurile ingramadite intr-un dormitor de ne-a iesit pe nas.
De asemenea am reusit si mi-am vazut implinita dorinta de a lucra la comanda, acum lucrez mult si cu spor si deja incep sa ma apuce temerile ca nu fac fata sa termin onorabil comenzile...dar asta nu poate decat sa ma bucure...la cat mai multe si la cat mai multa forta de munca
. Mai nou ma urez singura
Si ca lauda sa fie completa, ia uitati ce caciulita am terminat pe luni.
Caciulita PUFULET.
De atunci lucrez la o alta esarfa, de data asta mai lata si pe verde si la un set puloveras+caciulita+fular +manusi
Am uitat sa va zic ca azi D merge la circ cu gradinita, sunt tare curioasa cu ce impresii vine diseara acasa ![]()
Pupici tuturor si pe curand!
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...![]()
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
MAMI TRICOTEAZA PT PITICI SI MAMICI...
Androix spune:
Nelia, uite eu aici fac o greseala. Poate ar trebui sa vorbesc cu educatoarea si chiar cred c-o s-o fac maine. Ca poate nu ma obliga nici pe mine sa le cumpar si avand in vedere ca pozele se fac mai mult ca sigur digital nu e nici o pierdere sa faca putin circ ca-l pozeaza si pe el ca sa nu se simta lasat de-o parte si apoi sa stearga pozele din aparat. Eu am presupus din start ca nefacandu-le vanzare nu vor fi dispusi nici la circ ci dimpotriva ii vor spune de cateva ori ca pe el nu-l pozeaza ca nu au vrut mami si cu tati sa plateasca, asta asa ca sa ne invete minte pentru data viitoare.
Nu e cine stie ce suma, dar ma deranjeaza ca principiu. Si sunt convinsa ca o sa mai urmeze activitati de genul asta. Ca asa cerseala a tot fost, dar macar nu pentru lucruri complet inutile cum sunt aceste brelocuri.
Vacanta in Maroc cu POZE
Andreea mama de Filip si Georgia
onixone spune:
..hi hi hai ca am reusit ca nu prea mergea dc-ul.
am terminat jumate din treaba daca pot spune asa.
Multumesc pentru gandurile frumoase in legatura cu izbucnirea lui Alex.De atunci nu a mai facut asa ceva, desi are tendinta sa tipe cand nu i se da ceva, dar ii tai macaroana repede, spunandu-i ca nu accept sa tipe la mine si se potoleste.
Nelia foarte frumos ai scris despre religie, insa eu nu sunt in stare sa ii explic asa frumos.am sa incerc sa te copiez.Sper ca imi dai dreptul asta.
Mercedes...pare ipocrit ca vreau sa il dau pe fii-miu la o scoala catolica avand in vedere ca obiceiurile mele bisericesti, dar sunt cele mai bune scoli si cele mai stricte.din pacate a zburat ideea ca nu m-am tinut de treaba si nu am fost niciodata la biserica de cand am zis ca incep sa ma duc.Deci nici macar din interes nu mi-am miscat fundul.dar am gasit alte scoli la care pot sa il inscriu si sunt bune.Trebuie inscris pana pe 29 noiembrie am termen.
Multumesc Danelutza, Elisor , New Mami,Aurasa si tuturor care au scris si m-au facut sa simt ca nu am fost singura in situatia asta.
Si Alex a avut sendinta foto care nu era obligatorie si te costa in functie de ce pachet vrei.Eu nu am apucat sa le spun ca vreau ca am uitat si trecuse termenul, din fericire pt mine(si in interesul lor), i-au facut poze copilului si mi-au trimis prin posta un sample care mi-a placut si am facut comanda.M-a costat £20.00 si sunt bucuroasa.Tzin minte cand s-a nascut umbla un fotograf prin saloane si facea poze la nou nascuti si i-am facut si atunci tot 20lire m-a costat si ii dau 2 poze mari aproape A4 4 mijlocii, vreo 8 de portofel si cateva semne de carte.Si uite asa am imprastiat pe la rudele apropiate poze cu el.Si acum am sa fac la fel.Cea mare o tin eu, una mare la mama si restul pe la matusi si verisori .Suntem 4 verisori in total deci imi ajung toate pozele.
Si uite asa chiar daca nu l-am inscris pt poze astia au mai castigat un client trimitandu-mi acasa un sample.Inteligenti tipii nu?
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
Mercedes spune:
Salutare fetele!
Am ajuns din TM marti seara dar n am apucat sa scriu pana acum.
Ieri mi s a busit calculatorul si n am avut acces.
Am stat in hotel TM a fost fain dar cam scump parerea mea pt serviciile primite.Desi n am fost in Tm decat de vreo 2 ori si doar cu masina neconducand eu, m am descurcat zic eu. Am refuzat sa circul cu taxiul si io mare dna am circulat cu tramvaiu sa invat cat de cat orasu.
onixone- sincer chiar nu stiu ce te am intrebat/ori daca te am intrebat referitor la ce ai scris.Sincer mie nu mi se pare ipocrit, la un moment dat chiar cochetam cu ideea sa l dau pe cristi din clasa a 5 a la un liceu baptist(chit ca amandoi suntem ortodocsi) dar a cazut din alte motive.
nelia spune:
Aici sint atit de delicati cu cersetoria, ca nici nu te prinzi: ba poze, va dulciuri pentru vinzare, ba finantare de club cu diverse prostioare de nici nu-ti trece prin cap ca de fapt nu ai ce face cu ele si e un mod altfel de a-ti cere bani pentru fondul clasei.
Dar se si vad lucruri frumoase in urma acestor colectari de fonduri prin diverse proiecte: au amenajat curtea scolii, au cumparat jucarii la gradinita, au schimba o parte din solul de la gimnastica... asta este, statul da cublurilor sportive, scolilor, gradinitelor o parte din bani, restul... parintii sa traiasca. Dar si parintilor le deconteaza daca trimiti copilul la sport sau la activitati culturale. De doi ani, cind iti faci declaratia de venit, treci si ce a facut copilul, ce e cu chitanta fiscala (fata costume, competitii si unii dintre antrenorii privati, care nu sint recunoscuti probabil) si primesti ceva din ce ai investit in copil. E mare lucru, deci se ia pe o parte, dar se si da pe de alta. De exemplu, acum am primit, fara sa cer, o suma de bani la patinaj, pentru ca nu avem venit mare, dar avem doi copii inscrisi in club, iar Agata e chiar vizata pentru competitii. Sint multe programe de subventionare de genul acesta, mai este unul bun in care sint multi copii, sport-études se numeste, in care li se ofera copiilor conditii sa faca si scoala si antrenamente si deplasari pentru competitii. Dar va veni dupa sarbatorile de iarna perioada de finantare a clubului (ciocolata de vinzare, pe care o platesc si o papa mami, ca mi-e jena sa ma duc cu ea la usi, sa-mi trimit copiii niici atit, tichete pentru tombole la care nu am cistigat niciodata nimic etc.). CInd ai un singur copil poate nu se observa, dar la doi, deja se ajunge sa dai la aceste finantari sau cum s-or mai numi ele, cit dai pentru activitatea propriu-zisa...
Dar tot eu vin si spun (nu si Octav, care da banul) ca sint incintata ca exista sansa sa faci de toate, la preturi mai mult decit acceptabile. Desi, fara lectii private, nu pot sa spun ca numai ce se face oferit de stat e suficient... dar oricum ai da-o, tot ies familiile cu venit mic si mediu si cu mai multi copii in cistig. Na, ca v-am lamurit bustean... dar bani dau saptaminal, si la scoala si la gradinita si la activitati... la mine la facultate cursul costa 180 dar eu platest 270 pe el, restul sint... diverse... Dar macar acolo nu ai incotro, totul e trecut de la inceput pe factura si ai un timp sa o platesti, accepti bine, nu, nu mai iei cursul si gata. Si tot asa.
NewMami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mercedes Salutare fetele! Am ajuns din TM marti seara dar n am apucat sa scriu pana acum. Ieri mi s a busit calculatorul si n am avut acces. Am stat in hotel TM a fost fain dar cam scump parerea mea pt serviciile primite.Desi n am fost in Tm decat de vreo 2 ori si doar cu masina neconducand eu, m am descurcat zic eu. Am refuzat sa circul cu taxiul si io mare dna am circulat cu tramvaiu sa invat cat de cat orasu. onixone- sincer chiar nu stiu ce te am intrebat/ori daca te am intrebat referitor la ce ai scris.Sincer mie nu mi se pare ipocrit, la un moment dat chiar cochetam cu ideea sa l dau pe cristi din clasa a 5 a la un liceu baptist(chit ca amandoi suntem ortodocsi) dar a cazut din alte motive. |
Distractie placuta, Mercedez. Esti singura sau cu copii?
Oxione, nici noi nu ne avem cu religia, iar cea ortodoxa chiar n-am nici un habar, si nu mi-a palcut ptr. ca e mult prea lalaita si lunga. De cand am venit in Canada, am trecut la catholici, iar Patrick a fost botezat catholic. Unii au fost foarte mirati, dar mie prea putin imi pasa. Deci deocamdata nu stiu daca va merge la scoala publica sau la una catholica. Mie imi place foarte mult la catholici si ma duc cu placere la biserica, slujba e doar 1 ora cu punct nici 5 minute peste. Mergem duminica de cate ori putem si chiar vreau sa-l inscriu pe Patrick duminica la scoala catholica a carei lectie se desfasoara atata timp cat e slujba. A vazut la biserica cum se face cruce si repeat si el dupa ce spune Ingerelul seara la culcare (cand isi aduce aminte). Nu-l oblig la nimic, dar am vazut ca si lui ii face placere sa vina cu noi la biserica (again nu mergem duminica de duminica, doar cand apucam). Deci l-am invatat Ingerelul in romaneste , si nu vad nimic rau in asta. M-a intrebat de cateva ori cine e God si unde este. Daca intrebarea a venit natural de la el, i-am explicat asa cum am putut ca el are grija de noi si de toti cei dragi nou, sa fie pace in lume, si ca e sus in ceruri. Cam atata am crezut eu ca poate intelege la varsta lui.
Waw am fost aseara la open swimming si piciul mic nu s-a mai dat dus acasa. Ne-am distrat tare bine, si mi-a prins si mie bine ceva miscare. Daca mie nu-mi place nici cum sa ma ud pe cap cand innot
Iar de Craciun am dat comanda la Santa sa-mi aduca o eliptica, si cel putin de 3 ori /saptamana sa o folsoesc. Imi place mai mult decat banda de alergat. Mai am acasa o minge medicinala, dar nu stiu cum sa exersez cu ea. Are cineva vre-un link la exercitii cu mingea
Cu o seara inainte Patrick a scapat pe el pipi de 3 ori, iar eu i-am spus: cred ca ai racit. Azi noapte m-am dus pe la 12 sa-l trezesc sa faca pipi, dar n-a putut. Eu de acolo, hai Patrick te rog, caci o sa faci iar pe tine ca si noaptea trecuta. El somnoros cu capul pe umarul meu, of momy that’s ok –sunt bolnav (nu si-a adus aminte sa zica sunt racit)
Doarme ca un bursucel asta mic al meu, aseara de la bazin pana acasa a trebuit sa-I dau drumul la DVD Player ca sa nu-mi adoarma. De cand s-a schimbat ora la 8:30 p.m. e in pat, iar dimineata dupa 7 a.m. trag efectiv de el sa se scoale.
Nelia, ma bucur ca nu-I nimic grav cu Lisandru, dar daca e virus, ai grija ca de obicei complicatiile apar dupa cateva zile. Deci nu-l scapa din ochi, si daca tot ti se pare ca nu e in regula mergi inapoi la doctor cu el.
Va pup am fugit inapoi la indatoririle profesionale