Copiluti de mai-iunie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andrei e acasa cu puroi in gat, luam antibiotic. Inca mai are putina febra. Ne-a mai dat albastru de metilen si vit.c. Sper sa nu ia si Raducu

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Hello.
Prima zi la mine fara febra(mare). Ma simt ca lovita de tramvai dupa 2 zile de 39. Nu sunt buna de nimic. Noroc ca ai mei sunt la mine si D a dormit cu ei, ca atare inca nu da semne de gripa. Ii dau oricum si oscilo, Imunorezistan si ce mai ia el homeopat de echilibrare.
Am zis sa fac prezenta, dar de mai multe nu ma duce neuronul. Merg sa tricotez, bine ca acolo nu-mi trebuie prea mare suprafata de creieras activa...

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
MAMI TRICOTEAZA PT PITICI SI MAMICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Simona, ma bucur ca ti-au placut. Sa stii ca nu sunt cine stie ce consumatoare de timp, pe mine chiar ma relaxeaza sa fac. E drept ca as face si mai multe daca as avea mai mult timp dar e bine si atat.

Gabi si Andutzy, sanatate multa!

Si eu incep vineri a doua tura de bronhovaxom. Sper sa nu se mai lase iar cu tuse ca am disperat. Tot atunci termin si tratamentul de o luna cu ketof la Filip, sper sa fie bine. Oricum, nu stiu daca din coincidenta sau nu, Filip n-a mai cules nimic de la gradi. Ca dupa cum incepuse cu o super raceala dupa numai 5 zile de mers ma speriasem.

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Danelutza

Teddy eu cred ca la educatoare le convine sa stea linistite, sa nu aiba nici un copil care sa le faca probleme. Trebuie sa insisti sa o lasi la program normal, caci in ritmul asta nu o sa vrea niciodata la gradinita, iar Alyssa profita din plin, ca sa stea cu tine. [/size=4][/font=Script MT Bold]

Daniela, asa ar trebui sa fac, ai dreptate, dar eu nu pot...educatoarele sunt ok si nu comenteaza, o tin si daca plange, problema e ca de cand am inceput s-o las la pranz s-a stricat complet buna-dispozitie cu care mergea kupilul, greu-cashtigata si transpirata, a revenit la crize de nervi acasa si in public si nu ne-am mai putut intelege cu ea, iar de gradinita nici nu mai voia sa auda! Sunt convinsa ca s-au purtat frumos cu ea, stiu ca au asezat-o langa sora (au o calugarita care se ocupa de copii) ca s-o ajute la nevoie, au incercat sa-i faca pe plac si nu au obligat-o la nimic...se vede ca nu e inca pregatita sa pape acolo, de altfel si acasa avem probleme cu mancatul. Am decis sa o tin la program scurt toata luna asta, apoi mai vedem...alta treaba deocamdata n-am...si unde s-a dus mia, mere si suta.
Multa sanatate!

Simona, nu e nici o problema cu gradinita sau educatoarele, crede-ma ca i-am puricat la sange ca sa-mi las plodul adorat acolo...problema e Alyssa ca am cocolosit-o exagerat pana acuma si nu a fost obisnuita cu persoane straine si copii si acuma vedem rezultatele. Am vazut ca au vreo 8 educatoare si o sora, se fac "laboratoare" prin rotatie deci fiecare copil va sta cu toate educatoarele si sunt intotdeauna 2 la grupa, se comporta frumos cu ei si nu se face militarie.

Loreen, imi pare rau ca s-a lovit Bianca, sper ca fara consecinte pentru voi! Iti recomand sa iei o bazooka pe cand mergi sa dai piept cu "sistemu' lu' peshte".

Sanatate multa la mamici si la piticii bolnavi!

Ups...tre sa fug sa iau atomiku' de la gradi! Pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Am luat maimutza...doamne cata rabdare imi mai trebuie!

Androix, fa un efort si termina camasile, daca le lasi pentru la anu' o sa-ti dai palme singura, se sifoneaza atat de tare ca va trebui sa le speli din nou inainte de a le calca si tot nu mai ies cum trebuie...vorbeste experienta din mine.

Aurasa, abia astept mitza! Cand e gata pune poza sa o vada si fetele daca vrei, e super!

Voiam sa va mai zic ceva...daca tot n-aveam destul de lucru: la sfarsitul lunii venim in Romania, m-am lasat convinsa de familioane si sper sa nu regret, mi-e groaza de drumuri si frig, virusi si alte cele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Salutare fetele. Eu nu am cum sa tin ritmul cu voi clar. Ajung abia pe la 6 acasa si doamne ce ma asteapta de fiecare data: copil mamos, facut mancare, dereticat. La 9 sunt ca batuta in cap cu leuca.

Am fost la morfofetala. Nu am amanunte, ca cica trebuie sa le aflu de la doctorul meu (asa e regula). Bb e mai mare cu o saptamana. Mi-au schimbat DNP pe 5 aprilie. 85 % e fetita si o va chema Sophia. Oricum sper sa ma mai trimita la eco nu de alta dar sunt in categoria de sarcina cu risc si atunci trebuie sa aiba mai multa grija si sper sa aflu for sure atunci ce va fi. Deocamdata luna asta avem fetita.

Kg...Ma ingras ca o purcica in continuare, 9 kg sa traiasca la multi ani!

Suntem in continuare raciti si eu si Tony, tuse, febra tot tacamul. Normal ca eu nu pot sa iau decat tylenol cand creste febra prea tare.

De cate ori suflu nasul e sange, gingiile mi-au fost praf pana am inceput cu pasta Sensodine, parul cade valuri, valuri. Desi l-am crescut cu atat greu cred ca iar ajung tunsa periutza. Ce mai, sunt frumusetea intruchipata. Cand ii aud pe colegi ce frumoasa sunt si ca stralucesc mor. Cred ca grasimea da bine la fatza. Desi nasc pana in 5 aprilie sefii spera sa fiu pe baricade pana in 30 martie. Asa ca tineti-mi pumnii sa rezist.

va pup pe toate si mai vin prin week end candva.

Mergi la inceput

Mai, de Micky mai stie cineva ceva? Cand naste? O tot vad pe mess, dar mi-e jena sa o abordez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NewMami spune:

Brava, Olga sa va bucurati de Sophia, sa fie sanatoasa, sa fie cuminte, sa doarma multttttttttttt. Iar voi sa va bucurati de cei doi copilasi. Foarte frumos sa fie pereche. Tony va fi cu siguranta cel mai bun big brother si o va ocroti pe micuta. Multa sanatate.

Loreen, astept continuare de azi de la scoala. Cum e Bianca?

Aseara am ajuns acasa numai pe la 9:30 p.m. iar cum am bagat masina in garaj, Patrick era déjà in usa si nu dormea ! Saracutul era tot plans, si mi-a sarit imediat in brate. Ca sa inteleg de ce nu dormea si altele ….. tati l-a lasat in vana iar el a mers in bucatarie sa fiarba un crenvursti. Asta micul a iesit afara si dupa el in bucatarie, cand la vazut tati, i-a spus fugi inapoi ca racesti. El a luat-o de buna si a fugit inapoi pe gresia uda …. Continuarea … a alunecat si zdup cu capul de gresie … Mi-a spus tati ca a inlemnit cand a auzit bubuitura. Deci acum are un cucui zdravan in spate (caci pe spate a cazut) dar nu alte probleme. M-am sculat toata noaptea sa-l verific, nu i-a fost rau, nu si-a pierdut constiinta, caci pe cand a ajuns tati la el, era déjà in picioare. Of, of, of, sper sa se invete si sa nu mai fuga prin baie, mai ales cand e ud pe jos.

Cuma adormit asa tarziu, normal ca de dimineata a fost un chin sa-l trezesc si o tinea una si buna ca vrea sa stea acasa si sa doarma.

Tdi, lasa-o incet ca de abia a inceput gradinita. Mai lasa-o perioada in pace. Saraca e agitate din cauza ca e frustrata. E mai sensibila iar schimbarile ii iau mai mult timp. Noi am schimbat numai daycare-ul in septembrie si i-a palcut mult la noul daycare, tati a fost plecat, dar s-a simtit schimbarea in comportamentul lui, a durat vre-o cateva saptamani bune sa se linisteasca.
Multa sanatate bolnaviorilor.

Elisor, chiar asa nu mai spui nimic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

NewMami, asa mai patesc eu cu Georgia. Are o mare placere sa se suie in cada, este joasa asa ca nu-i este foarte greu. Cum prinde usa deschisa la baie cum zdup in cada si ultima data mima ca se spala cu manutzele ei. Pe de-o parte imi venea sa lesin de ras pe de alta am inebunit cand am vazut ca din cauza apei care mai baltea prin zona sunt nevoita sa-i schimb a treia pereche de dresuri pe ziua respectiva. Asa ca i-am zis "fugi de-aici ca iar te-ai udat la picioare" si se pregatea s-o ia la sanatoasa asa ca m-am prins in ultimul moment sa-i spun "incet, incet!".
Pupici sa-i treaca cucuiul piciului curios!

Pe mine cred ca ma paste o frumoasa raceala. Am o stare foarte nasoala, ca atunci cand ai febra mare, dar nu am febra. Nu stiu e aiurea. Plus o durere de cap.

Chiar Loreen, ce ai facut azi la scoala?

Creatiile mele

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Androix, chiar ma intrebam de ce nu ne mai povestesti nimic despre Georgia! Felicitari pt creatii!
Olga, felicitari pt Sophia!
Iar mi-e rau...
danelutza, tu cum te mai simti?
Gabi, cum e Andrei? Sanatate multa!

Mergi la inceput