Copiluti de mai-iunie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna ziua ...

foaie verde de bromura nu ma doare nici in gura ... cam asta ar trebui sa fie deviza mea in viata desi la 35 de ani ( vai cat de hoasca mi se pare ca sunt desi nu-mi dau anii astia) e mult prea greu ...
Dupa ce m-a urlat fii-mea la gradinita de dimineata ca ea nu vrea sa mearga am ajuns la scoala dupa servici ...
Mai fete oi fi eu dusa de-acasa , chiar stricata de veche si conservatoare ce sunt, insa copii astia nu au cap continut si finalitate ... am intrat in clasa la dirigentie si erau toti cu gura cat casa , vorbeau pe 10 voci si toti deodata ... am lasat-o pe diriginta sa zica una alta si am inceput eu cu "domnul Pavel" catre tipu respectiv ... si asa l-am tinut vreo 20 de minute si i-am zis eu tot ce aveam de spus evident sub obladuirea dirigintei ... astia mici erau ca electoratul lui Obama ... mai aveau putin si aplaudau ...
Mai in gluma mai in serios mie acuma mi-au spus ca fii-mea a lesinat ieri dupa ce a lovit-o ala ... am rugat-o pe diriginta sa ia masurile care le crede dansa de cuvinta chiar daca asta inseamna scaderea notei la purtare ... imi pare rau de siuatie dar mai rau imi pare de copilul meu ... in schimb pustanu nu avea nici o apasare ...senin , nonsalant , absent ... i-am spus ca daca o mai ameninta pe fii-mea cu tac-su schimbam foaia ...
Si nu bine cand dau sa plec de la scoala ma intalnesc bot in bot cu directoarea la care ma hotarasem sa nu mai merg ... doamna probleme cu Bianca... oarecu zic eu... cu notele... a nu...atunci... pai sa vedeti ...si incep sa-i zic ce si cum ...sii numa bine ca se duce si ea peste diriginta si il ia pe ciutan la rost ...
Ma astept acuma sa se ma-sa sii tac-su de mine ... ca sa aflu ca tatal lui nu-i tocmai un fraier ci director la centrala nucleara ...adica are ceva totusi in cap ...sau ma rog ar trebui sa aiba mai multa minte decat fii-su...

Oricum e destul de grav ce se intampla in scoli si poate dascalii astia ar trebui sa acorde mai multa atentie disciplinei si educatiei copiilor decat sa faca atata circ cu greva ... azi cat am stat cu directoarea a venit inca un parinte al unei fete care a spus ca a baut apa din scoala si i s-a facut subit rau ... directoare turbase mai ales ca pustoaica era un pui de panarama sadea ...

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare, salutare....

Iaca s-a terminat si sezonul nuntilor...de acum sper sa intru mai des pe DC!
M-am uitat la poze, am vazut mandrete de domnisorica si mamica la inaltime (Ioana), am vazut ce lucrusoare frumoase a mai crosetat Andutzy, l-am vazut pe Patrick costumat in pilot de formula 1 si in pompier, am vazut bijuurile frumoase pe care le face Androix, am vazut o fetitza cu talent la desen si mai ales cu multa imaginatie (Teodora), am vazut si frumusetzea de fetitza a Adei74... si nu mai stiu ce am vazut, dar imi aduc aminte pe parcurs.

Am vazut ca scriati diferite metode de facut galusti la supa... sa va spun si eu metoda mea care nu a dat gres, pot spune cu mandrie ca i-am dat peste nas si lu' soacra-mea care facuse niste gloante... le-am scos eu din supa si am facut altele super, sa s eumfle pipota in mine ca ea a dat vina pe gris si eu le-am facut tot cu grisul din aceeasi punga
De obicei fac din 2 oua scoase de la frigider pe care le bat bine cu furculita, adaug un praf de sare si putin piper, apoi pun grisul direct din punga, in ploaie, batand continuu ouale, asta pana cand capata consistenta cerealelor cu lapte cum spunea si Loreen. Trebuie sa fie atat de tari cat sa se poata alege de restul compozitiei cand iau cu lingurita sa formez o galusca. Las focul mic, pun galustile una cate una , scufundand lingurita un pic in supa iar cand termin de pus toata compozitia pun capac, dau focul mare, las sa fiarba cca 30 sec apoi dau iar focul mic si torn pest ele un pic de apa rece. Pun capacul, dau iar focul mare si repet operatiunea cu apa rece de inca doua ori. De la mama am invatat ca secretul este sa faci totul rapid, de aceea cand ma apuc de ele am totul la indemana de la capac pana la cana cu care sa torn apa rece ! Supa cu galusti este preferata copiilor, la noi se gateste cel putin o data, daca nu de doua ori pe saptamana!

Va spuneam de Maya ca are infectie cu E-coli... a terminat tratamentul cu Zinnat si se pare ca nu a scapat de bacterie pentru ca acum a dat intr-o diaree crunta iar eu pana acum nici nu stiam ca asta este unul din smptomele infectiei cu e-coli. Plus ca am vazut pe fisa de externare ca a fost diagnosticata cu hipercalcemie, lucru pe care doctorita nici nu l-a mentionat. A fost internata ambulatoriu la Budimex iar cand am fost sa-i fac externarea dr. ne-a pus pur si simplu fisa in mana pentru ca se grabea, trebuia sa ajunga la un congres . Acum nu stiu incotro sa o iau, daca sa ma intorc la Budimex sau sa merg la o clinica privata pe unde am mai fost....

Sanatate multa mamicilor si puiutilor bolnaviori!

Tina, mami de Patrick si Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andrei e spre bine, ia antibioticul, il albastresc cu albastrul de metilen. Mai are o buba si la burta, ca tot moale si puturos face. O sa-i ducem marti la pediatra sa-i faca un copro.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Gabitza moale sa nu cumva sa faca de la antibiotic... e una din reactiile adverse ... ma tot tineam sa te intreb daca a ma avut Andrei vreo recidiva cu dermatita... Raducu are?!

Florentina hipercalcemie de la ce?!

Andra, Daniela v-au facut sotii frectiile strict necesare?!

Anca promit solemn si cu mana pe imina cum zice Delia ca pana in we iti fac rost de-un mail ...

Olgutza din Canada probabil colegii tai te vad asa cum esti nu cum te simti tu si intr-adevar femeia gravida are ceva special

Azi la birou vad pe realitatea scris mare "a venit gripa " ... ma umflase rasul ca doar acusi 2 zile anuntasera ca abia pe la mijlocul lu' decembrie ajunge la vama ... sa vezi acuma belele ca nu au vaccinat populatia

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

ANCA, ANDRA SI LAURA, multumesc.

Mergi la inceput

Azinoapte tarziu si-a adus aminte Costi ca i-a zis doctorita ca azi dau la ProTV, la CSID, materialul filmat cu Raducu la cabinet, n-am apucat sa intru sa va zic sa va uitati, ca a fost emisiunea la 8:15. Mai pe seara pun inregistrarea cei de la CDID pe site in arhiva emisiunii si va dau linkul sa-mi vedeti baietii. Ca a zis si Costi cateva cuvinte. Doar ca in loc de Constantin Marin la numele afisat pe ecran, au scris Andrei Marin, asa ca indirect a fost si Andrei prezent Raducu e telegenic rau
Am si inregistrat, dar apare cu fundal sonor facut de Andrei, e destul de nostim, ca tot tragea de fusta mea cu una alta, isi comenta desenele lui animate, pe urma l-a recunoscut pe taica-su la TV si striga 'tata, tata' . L-a vazut si pe ala mic si tot zice "Oducu a dotor". Si mai suna si o prietena chiar atunci sa-mi zica sa ma uit la TV

Andrei tot acasa, il tin toata saptamana. Si maine trebuia sa mearga cu gradinita la circ, offf!
Si asta mic parca are in fund un ceas pe invers. Cand trebuie sa stea acasa, atunci este fix in mijlocul casei de la sase jumate dimineata.

Laura, Andrei vad ca n-a mai patit-o cu dermatita, dar continui sa-l spal cu Mustela si sa-l dam cu crema dupa fiecare baie.

La Raducu observasem o tendinta de genunchi si coate aspre, si putin pe piept. Si i-am pus ulei de baie Mustela, in apa, si este super OK de atunci. Sa vedem dupa ce incepem diversificarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata,

Ma sperii de ce citesc, ce de copilasi si mamici bolnave. Da, cica bantuie gripa, nici nu stiu ce sa fac, eu antigripal nu servesc dar Teodorei musai sa ii mai dau ceva de imunizare ca am facut o pauza cam mare si se vede. Ma rog, nu pot sa spun ca i-am dat o perioada mare dar de cand cu gradinita e jale. La noi tot cu mucisorii in gat e, nu mai scapam de mucoasa aia si din cauza asta se ineaca si tuseste si se necajeste.
Azi dimineata eram pe punctul de a o lasa acasa dar am zis ca nu are rost daca nu are febra sau ii e rau si am dus-o cu masina ca sa nu o mai alerg eu pe jos atata drum pe ceata asta.
OLga, ma bucur muuuuult pentru tine, uite ca o sa ai o pereche, imi place mult numele pe care l-ai alessi ca sa vezi......aseara ma gandeam ca daca as mai fi avut oe fetita asa i-as fi pus numele, cred ca am visat ceva. Cu kg nu iti face griji, tu esti o fire sportiva si ai sa le dai jos,important e sa fiti sanatoase amandoua.
Florentina, sanatate multa Mayei, e "minunat" cum se ocupa dr astia de copii. Mergi unde crezi ca e mai bine pentru voi si sa simti ca ai incredere in dr, noi la Budimex am fost cred ca de trei ori si in doua cazuri am plecat dezamagita de dr. CAnd a avut simptome de entorocolita vb Laurei, m-am dus bou ai am venit vaca, au pipait-o la burtica si nu mi-au spuns nimic din ce nu stiam iar cand am fost pentru constipatie de imi urla copilul noaptea i-au bagat un deget in fund si au rezolvat iar dr imi zicea sa ma internez cu ea sa ii faca nu stiu ce investigatii inainte de care ii faceau clisma, brrrrrrr sa imi vina rau nu alta. Iar alta dr imi spunea pe holul spitalului cu un ton superior ca nu ii dam ce trebuie sa manance si ca e vina noastra daca nu mananca anumite alimente etc. Ah am fost de 4 ori de fapt, la ortopedie alt nebun ce sa va zic. Doar cand i-au luat analize la sange au fost ok.

Hai ca m-am intins ca o pleasca.
NewMami,imi pare tare rau pentru Patrick, dragul de el, sper sa fie bine si sa treaca repede cucuiul.
Tdi, sa stii ca nici a mea nu prea mananca la gradinita, iar de aseara o tine una si buna: mie nu imi place mancarea de la gradinita. Mai nasol e ca dimineata a psu la toata lumea pe acolo: asistentei, educatoarei, unei femei de serviciu........:))Eu sper insa ca va manca mai mult cu timpul, am noroc de educatoare ca ii dau sa manance, la noi e si problema ca ii dau supa/ciorba in gura, nu vrea si pace sa incerce macar. De felul doi nici nu se pune problema, nici acasa nu mananca doua feluri. Asta e, o manca ea ceva acolo, restul suplinim acasa. Atat ma bucur ca in rest ii place la gradinita si gata. Pe ea daca o lasi fara mancare cred ca nici nu comenteaza:))))))) Nu am mai auzit de f multa vreme de la ea: mami, mi-e foame!
Rabdare si tutun cum se spune
Androix, tu unde mai ai poze cu Georgia soro sa mai vad si eu cum a crescut galusca.
Anduzty, sanatate multa!
Danelutza? Nelia?
Gabitza, daaaaaaaaaa, uitasem ca ne-ai zis de asta mai demult, sa ne dai link spre ptiticii scumpi. Cum mai e Andrei cu gradinita, mai plange?

Aseara am fost la o petrecere pentru copilasi, ne-a invitat o mamica cu un baietel la grupa mare, am stat vreo ora si ceva la boo_boo din Banu Manta, ne-am distrat si noi pe langa ei, au avut animator pe ScoobyDoo si i-a antrenat la trasul funiei pe echipe, ma ustura palmele De acolo am plecat la mama iar Teodora ar fi vrut sa ramana acolo mititica, asa dor ii e de mamaie....
Mamici, vine mosul in curand, ati inceput cautarea, ati cumparat deja jucarele?

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Mergi la inceput

Clara, eu deja am cumparat jucarele la copii, mai am de luat maruntisuri doar, si dulciuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Buna dimineata tuturor!
Florentina, eu mi-s arsa prin toate spitalele de copii de stat...ca atare cand au piticii probleme dau fuga la Medlife, chiar daca uneori plec cu bani de imprumut la mine. Dar dupa ce am vazut diferenta la cele 2 nasteri, am zis ca as fi nebuna sa-mi supun copiii la astfel de terori. Si cu toate asta tot am mai gresit si mi l-au chinuit pe HOria o data la Budimex de dupa aceea mi-am dat palme singura nu stiu cate ori ca am permis asta. Mai ales ca mi-a intarit un ORL-ist din Medlife ulterior ca nicaieri in lume nu se mai face operatia fara anestezie, operatie pe care lui saracutul i-au facut-o pe viu....Deci, sfatul meu e clar sa te orientezi spre o camera de garda de pediatrie privata....

Clara, ce frumos v-ati distrat....bravo...eu pt intarire merg acum pe homeopate care sunt speciale pe lipsurile lor din organism, dar le-am dat pe rand pana acum MInimartieni, brontisori, ursuleti de echinaceea, vit C si Septilin. Parca la Horia sa zic ca cea mai eficienta a fost combinatia vit C+ Septilin. La D nu stiu ce sa zic, ca tot intr-o boala a tinut-o. Cat despre jucarii, am hotarat sa iau cate una de fiecare pt fiecare mos, mai ales ca anul trecut le-am luat atat de multe de nu mai prezentau interes, le-am ascuns o parte din ele si asta vara inca le dadeam noutati. Si plus ca vine criza economica, trebuie sa fim cumpatati

Laura, nu mi-a facut nimeni frectie, dar cred ca am transpirat de 20 de ori, inclusiv aseara in vreo 4 randuri, ca iar imi crescuse febra si am bagat repede 2 paracetamol.

Gabitza, abia astept sa-l vad pe micut. Imi place tare mult sistemul celor de la Pro, unde poti revedea daca ai scapat ceva interesant intr-o emisiune. Sanatate baietilor.

Azi vreau sa merg sa fac un eco abdominal si la sani, anul asta inca nu am reusit pt ca se face in prima saptamana de la menstra si de fiecare data ori nu aveam cu cine lasa copiii, ori era doctorita in concediu.

Scuzati de impolitete, eu imi beau , vreti si voi?

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
MAMI TRICOTEAZA PT PITICI SI MAMICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Am uitat sa va zic, ma doare inca gatul de mor....cred ca iar nu scap fara o runda de antibiotic....

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
MAMI TRICOTEAZA PT PITICI SI MAMICI...

Mergi la inceput