Copiluti de mai-iunie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Hello! Unde sunteti, fetelor? As sta pe aici, dar intram intr-o intalnire, so... ziceti voi ce faceti.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

eu calc

Creatiile mele
Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

si eu calc...le-am tot amanat si s-a adunat everestul

noi suntem naspa, alyssa are niste coarne de ma duce la exasperare, nu ma mai descurc cu ea nicium. la gradinita a revenit la programul restrans de 1.5 ore/zi pentru ca nu s-a integrat la masa de pranz si o luaram de la capat cu plansete, circ si refuz de a mai merge la gradi...tocmai cand incepuse sa-i placa. din fericire am scapat de bolesnite, bine macar ca e sanatoasa.
eu - varza, nu ma apuc de detalii ca nu-i cazul...si nici nu-i joi.

va pupam pe toate si promit sa revin cand stau ceva mai bine cu pisicul (si cu timpul liber).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu nu calc, desi septelul de rufe creste vazand cu ochii.
Am crosetat pina acum la o placinta cu mere, e la cuptor acum.
Andrei tot cu febra, nu e mare, dar creste, scade...

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Sint si eu prin zona, tot cu bolesnita mea, nasul infundat, ochii ma ustura, dar traiesc, ma pregatesc de aerobic

Androix ti-am admirat creatiile , foarte frumoase

Gabitza sanatate multa lui Andrei

Mercedes povesteste ce faceti la logoped ca si noi ne confruntam cu aceeasi problema, spune toate literele in afara de r, asta ca insist eu si tot ii explic, pe r l-a spus o data cind a enervat-o o fetita, deci trebuie enervata mai des , dar nu spune literele la toate cuvintele, mai are lipsuri .

Cloreta ce bine ca invata la gradinita limbi straine, eu ma tot interesez pe ici pe colo, dar in afara de italiana si limba materna, nu prea gasesc profesori.

Teddy eu cred ca la educatoare le convine sa stea linistite, sa nu aiba nici un copil care sa le faca probleme. Trebuie sa insisti sa o lasi la program normal, caci in ritmul asta nu o sa vrea niciodata la gradinita, iar Alyssa profita din plin, ca sa stea cu tine.

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

GATA! Le-am dat gata aproape pe toate Au mai ramas niste camasi cu maneca scurta, le pastrez pentru la vara. Frate, eu nu am nimic impotriva sa le tot las, eu pana acum cateva luni nu calcam din printzip dar acum Mihai s-a mutat pe camasi si m-a spart si pe de alta parte unde sa le tin pana le calc? Am un singur raft in dressing pentru rufe necalcate si acum era ticsit, inca o singura soseta si sarea in aer... Si acum s-a eliberat, pana maine cand iar adun rufe de la uscat.

Danelutza, mersi Ma bucur ca ti-au placut.

Ma doare maseaua, sunt balonata, rusii calare pe mine, vai de capul meu, ma duc sa beau un ceai.

Creatiile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna seara ...

si io tot p-aicea ca am avut o si de pendulare intre scoala si gradinita genul mi ducu mi-ntorcu a la machedoni...
De aproape o saptamana Delia rage din stomac dimineata cand o duc la gradinita ... aci zice ca nu mai vrea sa mearga , aci incepe ca nu i-am zis pa sau nu mi-a zis ea mie si toate pe un fundal sonor foarte tipator ... probabil asta o face la ora de muzica ...
Azi am avut si sedinta la gradinita care m-a costat ieftin 110 ron ... fond de igienizare , fondul gradinitei din care sa ia lenjerii de pat desi fii-mea nu va dormi never ever la gradinita, bani de cadouri de sarbatori ... care nu le merita oricum ...
Evident ca am deschis gura daca tot si-au cautat-o doamnele cu lumanarea ... dar parca le-ar interesa ceva din ce zic parintii ...

Nu ajung bine acasa exact ca-n filmul cu dezbracate ca ti-o ...dar m-am razgandit cand ma suna Bianca ca unu la scoala i-a dat cu usa metalica in tampla ...unu a carui mama e casnica si care mereu pierde programarea la coafor cand sunt sedintele cu fii-su nominalizat la Oscar , iar tac-su a facut facultatea de smecheri ...
Ajung val vartej la scoala si iau copilul meu de mana si ma duc in sala de sport unde era clasei ei si intru peste profa de sport ( doamne da urata mai era si baba rau ... ) si iau la interogatoriu toti copii sa aflu ce s-a intamplat ... cand m-au vazut au intepenit si se imbulzeau toti in relatari ... nenorocitul ala plecase de la scoala , de fapt chiulise de la scoala ... am sunat-o pe diriginta si maine ma duc sa depun reclamatie la directoare ca individu asta nu-i la prima abatere ... ori ii scade nota la purtare ori il muta de la scoala
Stau si ma gandesc in prostia mea daca se intampla ceva cu Bianca , ca doar loviturile la cap au efecte intarziate, cine plateste?! El nu ca-i minor, parintii nu ... si-atunci?! Sa-l fereasca cine-o vrea maine din calea mea cand ma duc la ora de dirigentie...

Dar hai ca mi-am facut de cap si am lalait-o in legea mea...

Mamici sa inteleg ca inca nu v-ati imunizat pana acuma si tot bolnave sunteti?! Hai faceti-va bine repejor ca incepe sezonul de cautat cadouri pentru cei mici, cei mari si chiar pentru noi ...

Laura cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Pe unde sunteti? Mai boliti? Sper ca v-au lasat si febra si toate cele si sunteti mai bine azi.

Poftiti la cafea!

Nu v-am povestit ca pana la urma m-am certat cu Mihai pe tema pozelor si a brelocului si pana la urma nu am mai comentat nimic la gradinita, de platit nu am platit nimic insa Filip a fost ieri si s=a tras in poza. Ce sa fac, frate, sa nu mai fiu tare in gura doar acasa in fata oglinzii? Sunt proasta...

Creatiile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Buna dimineata
Haideti la

Androix ti-am remarcat creatiile.Foarte frumoase.Mai fetelor cand aveti voi timp si de astea ca eu nu am timp nici sa mor.Efectiv nu stiu cum sa ma impart.....eventual daca mi-as face vreo 2-3 clone

Laura cum se simte Bianca?

Cuscra sanatate multa.Sa te faci bine repede

Tdi, as vrea sa-ti spun ca se va obisnui cu timpul.....dar poate chiar este ceva ce nu-i place; nu stiu, poate educatoarea, poate modul cum e bagata in seama......Multa sanatate

Gabitza cum este Andrei? sa va treca febra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Tot eu, am uitat sa spun ca am admirat o domnisoara in toata regula cu ochi superbi ca ai mamei.Ioana sa-ti traiasca printesa.

Elisorrrrrrrrrrr hai ca acusi facem prezenta la catalog

Mergi la inceput