Copiluti de mai-iunie 2005 (89)
Raspunsuri - Pagina 15
simona_filipas spune:

la cum se comporta acum eventual o s-o impinga, in timp ce o incaseaza de la Isa
Aurasa spune:
Buna!
La Multi ani tuturor Gabrielelor si Mihaelelor, Mihai si Gabriel!
Oana - ma bucur ca iti plac si ca ii vin lui Alex! Am avut niste emotiii!!
Copiii-s bine si am scapat si de tusea lui Alex.
andutzy spune:
Buna!
E clar voi nu vreti sa mai scrieti pe aici...Iar am cules subiectul de la mijlocul paginii2!!! ![]()
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...![]()
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
MAMI TRICOTEAZA PT PITICI SI MAMICI...
Danelutza spune:
Andra scriu eu, desi imi curge nasul si ma ustura ochii
. Tu cum te mai simti ?

Elvetia in miniatura
andutzy spune:
febra 38.3 si ma doare gatul
. mi-e rau de mor, am luat-o de la H, mi-e teama tare sa nu o ia si D....
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...![]()
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
MAMI TRICOTEAZA PT PITICI SI MAMICI...
ioanailincam spune:
Salutare! Hai sa mai scriu eu ca sa salvez situatia
.
Ca sa vedeti coincidente: si eu am fost in week-end la nunta (vedeti poze aici: http://good-times.webshots.com/album/568568043QfhivF .) si voi avea diseara supa de galuste (ma rog, nu le fac eu, am comandat sa-mi faca femeia - nu mai stiu daca v-am zis ca acum ceva vreme mi-am luat o femeie sa ne faca mancare ca nu mai suportam opresiunea gatitului
). Eu nu prea ma omor cu supele, imi place ciorba acra de ti se strepezesc dintii, dar supa de galuste nu o refuz niciodata, am facut si eu cateva la viata mea, dar sa ma calce daca imi mai amintesc cum au iesit
.
Ana e bine, slava Domnului, in unele zile are coarne mai mari, in unele mai mici, per ansamblu se prezinta bine: invata tot felul de cantece noi si inca ma mir ca acum 6 luni nici nu vorbea bine, iar acum canta 8-10 versuri pe nerasuflate (mai aproape de adevar ar fi obsesiv compulsiv
). Are si ea oarece probleme la gradi cu "bataile", culmea cu fetita fostei mele colege, cu care practic a stat in acelasi timp in burta (fiecare la ma-sa, evident) si cu care, speram eu si mamica ei, ca se va inteleg bine ca sa le punem sa se joace impreuna, iar noi sa stam la cafelute, ca pe vremuri. Ca se bat ele (mai mult se zgarie, se imping si se bat pe niste caluti pe care ii au la gradi) n-ar fi nimic, dar sa le vezi pe bona mea si bunica-sa fetitei, mai au un pic si se iau si ele la bataie: fiecare isi apara odorul si va dati seama cam ce invata bietii copii din asta. Oricum, zilele astea cica s-au mai linistit.
In rest, nu mai facem nimic deosebit. Imi tot spun sa nu mai cheltuim atata din cauza crizei, dar evident ca nu reusim; efectiv nu stiu cum sa ma potolesc, zici ca am innebunit. Iar in decembrie mergem de 2 ori la munte, ca sa ma satur
. Una peste alta, vin vremuri grele si ar fi bine sa ne pregatim...
Va las acum ca as vrea sa-mi iau si eu talpasita, nici nu stiu de ce naiba am stat asa tarziu la munca, mai ales ca nu prea avem mult asa de lucru. Seara buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
loreen spune:
Sara buna ...
sau ma rog cred ca nu-i tocmai buna pentru Daniela si Andra ... fetele puneti-va barbatii la treaba, dati-le intr-o mana sticla cu frectie galenica si in cealalta cana cu ceai si sa va puna pe picioare , asta dupa ce faceti o baie fierbinte...
Simona aia nunta frate ... rasu plansu ... a fost cea mai oribila nunta la care am fost de la a mea incoace ... nici nu stiu cu ce sa incet sau sa termin ca nu a avut cap si coada ... melodiile erau lungi ca moartea , cate 45 de minute bucata si un ritm compulsiv obsesiv ... si cand ma gandesc ca mireasa nu-i castrata si va trebui sa mergem si la botez ...
Gabi cum a fost la logoped?!
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Mercedes spune:
laura-la ce nunta faina ai fost...
La logoped- logopeda mi-a spus la telefon ca desi bia e micuta si logopedia normal se incepe de la peste 4 ani daca fata comunica o ia. In 5 minute cred bia vorbea cu logopeda ca si cum ar fi cunoscut-o de o viata. A colaborat frumos prin joc. Are cateva litere care nu le spune(consoane) de fapt le spune dar le inlocuieste si va face o ora pe saptamana. ex. in loc de c spune t.
Sanatate bolnaviorilor!
Revenit
La un moment dat logopeda i a spus biei sa si aleaga un joc de pe etajera(erau f. multe de la papusi, masinute , lego )Bia si a ales un fel de lego fainut cu litere si cu cifre. La un moment dat povesteam cu logopeda si bia deoarece probabil s a simtit nefiind in centrul atentiei in acele clipe a inceput cu o voce inalta sa ne acopere pe noi sa puna manuta pe cifre si sa numere 1,2 etc. A inceput apoi cu literele.
Interesant este faptul ca la anumite litere ( consoane) spune f clar la inceputul cuvantului dar daca e la mijloc modifica inlocuieste litera. Logo mi a spus ca la 6-7 ani e f usor si in cateva sedinte ar rezolva problema in schimb cu ea fiind asa micuta va dura ceva si doar prin joc.
Daca mai doriti sa va spun intrebati-ma sa nu plictisesc restul parintilor.
gabitzam spune:
Eu azi sunt cu amandoi acasa, ca Andrei a facut temperatura azinoapte si nu l-am dus la gradinita. Nu stiu cat a avut dar il simteam la mana. Termometrul cred ca s-a stricat, din cel de ureche, ca arata aiurea, 35.7, cand asta mic frigea. L-a lasat de la Nurofen. Acum e bine, nu pare sa mai aiba nimic. Tzopaie prin toata casa si a facut vraiste. A descoperit intr-o cutie intr-un dulap o cutie unde strangeam jucariile de la ouale Kinder, sun t toate pe covor acum, imi intra si in fund. Si Andrei e super fericit, ca gaina in varful boabelor.
De-abia am putut sa-l adorm pe Raducu. El a fost foarte fericit ca e Andrei acasa, cu gura la urechi, chior de somn dar tot cu ochii la Andrei.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Cloreta spune:
HElau,
Mamici bolnavioare, sanatate multa, tineti-va bine si bagati ceaiuri si mult kiwi.
Mamici nuntase:) Ce faci Laura, te-ai dixtrat de minune asa-i?:)))
Mercedes, pe mine ma intereseaza ce spui
si sunt chiar curioasa cum decurg sedintele la un logoped.
Ioana, ce domnisoara ai tu acolo,sa o pazesti bine. Mi-a placut faza cu bonele care isi apara odoarele, iti dai seama ce patimase sunt?
Teodora mi-a zis ca a imbrancit-o un baietel si cand am intrebat-o de ce mi-a zis ceva ce mi-a mai spus si saptamana trecuta deci fabuleaza la greu.:)))
Oricum astazi era profesoara de englez in hol ca azi auore, strangea cotizatia pe luna trecuta. Cand m-am dus sa platesc imediat mi-a zis ca e foarte atenta la curs si m-a intrebat daca mai lucram cu ea acasa ca stie mai mult decat le-a spus.
Mno, macar atat talent sa aiba si ea, cu cantatul e departe, adica e canta dar nu prinde bine melodia, am observat asta vara la mare cand canta impreuna cu Ilinca. Nepoata-mea are voce mai frumoasa dar si prinde mai bine linia melodica. Evident nu ii pot spune asta Teodorei ca incepe: dar eu nu cant frumos?:)))))))))))) La dansuri am intrebat-o ce fac acolo simi-a spus ca danseaza ca King Louie

Si s-a dus tati intr-o zicand eraila dans si a noastra cica dadea si ea desantat di picioare si maini si mai dadea ocol tutror copiilor ;))))
Limbile straine opasioneaza,ne piseaza to timpul: cum se spune in engleza la cutare, dar in franceza? Si e caraghioasa, ne umfla rasul, ne raspunde la intrebari ori in engl ori in franceza dupa cm stie si ea ceva.
Maine suntem invitate la ziua unui baietel din grupa mare (cela care are frate de 2,5 ani la grupa mica), ma rog mamica ne-a invitat ca ne-am vazut de cateva ori si am mai vb, altfel pustiula invitat de la el din grupa doar cativa copii. Asa ca mergem la un loc de joaca,i-am facut program mandrei pentru maine.
Elisor, tu pe unde esti?
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”