Copiluti de mai-iunie 2005 (89)
Raspunsuri - Pagina 14
loreen spune:
Gabitza las ca si io tot galuste am facut dar in supa ci in papricas ... as fi in stare sa mananc papricas si noaptea-n somn ... norocul meu totusi ca fac mancare doar pentru copii altfel eram o vesnica balena gelainoasa la cum imi place mancarea ardeleneasca.
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Aiii, ce-mi place si mie papricasul. Ca doar am avut bunica unguroaica, normal sa-mi placa
De la ea invatase si mama si ne facea destul de des.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Mercedes spune:
Desi nu v am citit si io am facut tot galuste
. Eu le fierb in aceeasi apa dar in compozitie pe langa oua(albus + galbenus) pun un pic de bicarbonat (cred ca bicarbonatul le face pufoase)si un pic de sare, le fierb la foc mic sa nu se sfarame. Ies faine pe a doua zi pot incepe din nou ca se termina. Cand le faceti incercati sa le puneti intr-un vas unde sa fiarba cu gura cat mai mare sa aiba loc a.i. sa le puteti intoarce fara sa le sfarimatati.
loreen spune:
Nu va zic ca io tre sa merg peste 2 ore la nunta ... ca sa nu mai zic ca-i nunta de machedoni vreo 700 la numar ... o sa simt pe pielea mea ce simte un om de culoare intr-o incapere plina de albi .
Pentru prima oara o sa le las pe mandrele singure in casa si treze ... nu stiu in care sa zic ca am mai mare incredere ... poate in catel
Laura cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
onixone spune:
Aurasa: am primit lucrurile si imi plac la nebunie.Ii vin perfect lui Alex.Mama ti-a pus vineri banii parca.Te pup si merci inca o data.
Oana lu'Alex
www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/sets/72157600515762396/" target="_blank">poze pe FLICKR
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">Poze Alex
mica0307 spune:
Buna,
Am deschis la umanitare un bazar pentru a o ajuta pe Sonia, o capsunica minunata de mai-iunie 2007.
Pentru ca Sonia trebuie sa fie in America pe 22 decembrie pentru o noua operatie avem nevoie urgenta de bani.
Cine ne poate ajuta cu o donatie sau cumparand din bazar poate intra aici.
Multumim.
andutzy spune:
hello fetele!
veniti la
?
Noi suntem mai bine desi imi dau si mie tarcoale niste simptome de gripa...le ignor insa si ma bucur ca sunt puii mai bine...
Merg la lucru, din cauza sarbatorii de sambata am somat 2 zile...va pup!
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...![]()
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
MAMI TRICOTEAZA PT PITICI SI MAMICI...
Danelutza spune:
Multumesc de cafea, Andutzy 
Ma bucur ca sinteti mai bine, sanatate multa si tie si la baieti.
Pe mine ma paste nu stiu ce, ca m-am trezit cu durere de git, nas infund, acum curge pina la genunchi, ma dor toate oasele, cap, sigur e vreun virus. Probabil cel pe care l-a avut Isabella saptamina trecuta, dar peste care am trecut repede.
O saptamina minunata si sanatate, va doresc la toate 

Elvetia in miniatura
simona_filipas spune:
Buna dimineata
Poftiti la 

ca tot sunt matinala
La multi ani tuturor celor care si-au serbat ziua de Sf.Mihail si Gavrila
Vorbeati de galuste...eu le fac in felul urmator: bat albusurile de la 2 oua cu mixerul pina se fac spuma apoi adaug si galbenusurile si le amestec cu 6 linguri de gris.Le las sa stea vreo 20 min si apoi le pun in supa sa fiarba la foc mic de tot si musai acoperite.Reteta asta am descoperit-o dupa lungi incercari si tentative de a face supa cu galuste si de fiecare data ba erau prea tari ba se faceau praf in supa.
Laura cum te-ai distrat la nunta?
Cuscra, te-a pus nora-mea la punct![]()

Referitor la comportamentul copiilor........si eu alaturi de Androix, desi in ultimul timp nu-i mai altoieste asa ca la inceputurile gradinitei.Eu am albit spunindu-i sa nu loveasca copii.Promitea ca nu o sa mai faca si a doua zi iarasi primeam observatii
.La un moment dat ajunsesem la disperare, efectiv nu stiam cum sa procedez.Am intors-o pe toate partile fara rezultate.Educatoarea ma tot linistea ca asa fac copii( ceea ce mie nu mi se parea normal avand in vedere ca noi tot timpul il invatam ca este urat, ca mie nu-mi face placere , ca nici lui nu i-ar place sa-l bata altii,etc)si ca o sa invete ca nu-i frumos.Nu stiu cand a trecut de la faza cu batutul altora dar acum imi vine batut ........de fetite
.Cand comenteaza ceva ai reamintesc ca si el la randul lui i-a batut pe altii si nici lor nu le convenea..Problema acum este imbrancitul.......frate si are o placere diabolica
Cand se joaca prinselea sau mai stiu ce jocuri sau se alearga pe afara, nu exista copil pe care sa nu-l imbranceasca....indiferent ca-i mai mic sau mai mare, ca-i fetita sau baiat.Imbranceste pe oricine-i sta in cale cand alearga.
Chestia cu imbrancitul a invatat-o de la un coleg de gradinita putin mai mare ca el si pe care-l considera "cel mai bun prieten".......si uita asa ajung la problema care ma doare cel mai tare.Pur si simplu nu-mi place de baietelul respectiv din cauza educatiei primite, a comportamentului pe care-l are vis-a-vis ce alti copii etc, etc.Eu nu am prejudecati de genul asta si nici nu-mi place sa intervin in alegerea prietenilor dar pe baietelul asta pur si simplu nu-l pot accepta deoarece tot ce stie el sa faca este sa injure birjareste, sa fie un bataus notoriu, sa distruga jucariile, sa impinga copii si sa se comporte foarte foarte urat.Mi-as dori sa-l pot evita dar din pacate frecventeaza aceeasi gradinita iar eu sunt foarte multumita de gradinita si n-as vrea sa-l mut din cauza asta.Baietelul respectiv chiar nu are vreo vina.... el face numai ceea ce vede in familie
.
Hai ca dau drumul la mesajul asta ca de azi dimineata scriu la el si intre timp s-a racit si cafeaua.![]()
Multa sanatate doresc tuturor bolnaviorilor si bolnavioarelor
Danelutza spune:
Cuscra sa inteleg ca n-o sa o bata pe Isabella ?! Sau ca o sa-l altoiasca ea, cum face cu mine 
Multumesc de cafea, mai servesc una, poate imi revin si ma ridic in picioare, desi pina acum am calcat, asta ca sa nu cad pe pat 

Elvetia in miniatura