Copiluti de mai-iunie 2005 (89)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Gabitza, imi aduc eu bine aminte sau Andrei a facut roseola dupa un vaccin ,imediat? Horia are febra de 2 zile, dupa Priorix si nu detectam cauza...ma gandeam la roseola....sunt tare mahnita....

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

CELE MAI RECENTE POZE CU DRAGOS, HORIA SI NOI...
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
MAMI TRICOTEAZA PT PITICI SI MAMICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andra, a facut ceva, nici acum nu stiu daca roseola sau rubeola, ca nu i-am facut analize. Si astea sunt foarte asemanatoare. Dar a fost cam la 3 saptamani dupa vaccin, maxim o luna. A facut febra mare vreo 3 zile, dupa care a aparut eruptia. Si avea ganglionii dupa ureche inflmai, era ca un sir de boabe de orez, poate mai mari, dupa ureche spre ceafa.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Loreen, aha! Eu nu pun praf de copt, cred ca asta e. In rest parol ca le fac la fel ca tine, doar ca pun din start 4 linguri de gris la ou, ca asa am observat ca ies bune si bat un pic albusurile inainte, dar nu mult, ci doar sa le dezleg si apoi adaug galbenusurile. Am mai invatat ceva astazi, multam!

Onixone, daca cele care ti-au iesit nu au fost primele, atunci probabil ca nu le-ai pus in supa clocotita. Daca ultimele nu au iesit, atunci ori s-a muiat grisul prea tare, ori era supa la foc mic ca sa fiarba primele puse. Eu le pun in apa cu sare clocotita, bag lingurita in ea si cu ea fierbinte le iau din castron, le pun repede-repede, apoi cind le-am pus pe toate si s-au ridicat la suprafata, dau focul la mic si le las sa fiarba bine. Dar am spus de ce le fierb separat, nu mi-a placut niciodata supa sau ciorba care nu e limpede si sa se vada doar legumele sau ce mai pun in ea in zeama curata.

Si eu, ca si Loreen, daca nu are aspect, nu-mi vine sa maninc, desi, daca nu iese, mai mincam si cum iese, cu aspect sau fara, ca nu am timp sa mai fac altceva. Eu si fetelor cind le pun in farfurie le servesc ca la restaurant, cu un fir de patrunjel, asezate, ornate... ca sa le imbie. Agata a spus o data ca ei ii place sa manince asa cum ii da mami pentru ca e servita ca in restaurantele frantuzesti. Nu stiu de ce a spus asa, ca noi nu am fost niciodata in vreun restaurant cu specific frantuzesc, i-a placut probabil cum suna. Iar Tudora nu maninca daca nu e frumos asezat pe farfurie, daca nu are servetel, pahar, totul aceeasi culoare sau ma rog, sa fie totul unitar in fata ei... Lisandru deocamdata intinde minuta si apuca ce poate si de unde poate... are o viteza, astazi era in brate la mine, linga Octav, si s-a aplecat si i-a smuls o sarma din furculita si a dus-o imediat la gura sa nu i-o iau. Sau mai fura de pe masuta fetelor, baga in gurita, se aseaza in patru labe si fuge cit il tin... ca stie ca mult nu are cum sa scape cu ce a furat in gura. Si se duce intr-un colt si molfaie... cind termina vine inapoi.

CORNELIA, mami de AGATA, TUDORA si LISANDRU

Simplitatea in viata este adevarata libertate. (George Enescu)

Mergi la inceput

Andutzy, imi pare rau, dar poate e doar o reactie la vaccin. Sanatate si sa scapai ieftin!

Mergi la inceput

vaccinul l-a facut joi. La aprox 12 ore a inceput sa fie agitat(era noapte si s-a foit toata noaptea in pat), dimineata a fost marait, dupa somnul de pranz s-a trezit cu putina temperatura si de atunci tot asa o tinem. Nu face foarte mare, max in jur de 38,7(pana acum), dar in general ramane pana in 38, desi ii frige pielea de parca ar avea 39. E marait, nu vrea DECAT IN BRATE, nu vrea sa pape sau sa-si ia medicamentele. E moale si somnoros. Of, chiar nu vroiam sa faca vaccinul asta si acum nu ma intrebati ce pareri de rau ma chinuie. Poate insa nici macar sa nu fie de la vaccin ci vreo viroza de orice alt gen. Asteptam sa treaca sau sa mai apara si alte indicii. Doamne ajuta de o noapte usoara!
Pupici tuturor.
Gabitza, Nelia, saru mana de raspuns si incurajari!

Mergi la inceput

Andutzy, poate fi si un virus, sau o chestie combinata, reactie la vaccin plus un virus luat de unde i-ai facut vaccinul. Eu de luni sint asa cu Lisandru, si fara sa-i fac vreun vaccin, numai ca el a facut 40.5 si citeodata parea ca nu are febra, doar fruntea si minutele ii ardeau, simteam ca mor cind puneam termometrul si vedeam ca iar a urcat la 40 la numai o ora de la administrarea antitermicului. Dupa trei zile sau chiar patru febra a scazut in sfirsit sub 38, pentru ca scadea de la 40 la 38, dar sub deloc si asta ma ingrijora (febra luata rectal). Si a fost miriit, a stat numai in brate, agitat, mai ales cind ii scadea febra, nu a avut o stare buna nici cind ii scadea la 38, a supt lapte dar nu a mincat mai nimic, noaptea se trezea plingind la fiecare jumatate de ora si oricum numai in brate la mine a dormit. Dar de ieri a fost bine, si eu tot am asteptat sa-i apara ba eruptii pe piele, ba alte manifestatri de viroza... nimic! A trecut cum a venit (sper ca a trecut!) si nimeni din casa nu a luat pina acum. Poate va fi si la voi la fel, dar e tare rau sa nu stii ce are si sa te gindesti la cine stie ce scenarii de cosmar. Eu am fost la doctor si era sanatos tun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineata si o cafea sa va treziti

Andutzy cum ati trecut peste noapte ? Sanatate multa

Va doresc o duminica placuta !

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete
Elvetia in miniatura

Mergi la inceput

'Neata
Am trecut....nasol. treziri din sfert in sfert de ora, temp 39.5 si parca haraie in nasuc, ca si cum ar avea secretii intre nas si gat. Si arde iar si nu mai stiu ce sa-i dau....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ola, prin zona. citesc rapid dar nu apuc sa mai scriu. fetele aparent ok. alex mai bine dar tuseste inca. bb mai bine dar nus e stie ce si cum. la ea sunt ceva probleme, tre sa facem niste analize ciudate si de maine incepe si gradi. eu intre casa si munca sunt capiata.

andutzy sanatate multa. loreen, elisor, olga, daniela, nelia, si toate fetele va pup si va citesc din umbra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Hai ca dupa discutiile de ieri cu galustile , azi ghiciti ce fa? Da, supa cu galuste E pe foc supa.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput