fara sex!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns principe spune:

Miau-miau- esti cumva tu,iar umbli cu mata vopsita?

Mata Emma lupta iar cu cancerul

http://www232.rockyou.com/my_gallery.php?source=smgb&instanceid=84575297&islocal=true#
http://www232.rockyou.com/show_my_gallery2.php?i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lemoni

Pei Mircea numai e virgin! S-a dezvirginat singur prin webcam cand ii povestea Raluca cat e de frumos sa ai sex!

"To acquire love...fill your self up with it until you become a magnet."
Charles Haanel

Da' ce rea ai fost!!!!!
Hmmmm, da' poate ai dreptate....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonescuOana spune:

Virgin la 25 de ani??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Si dupa ce sunt "impreuna" de ...6 (S A S E) ani?????!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Hai ca a disparut initiatoarea subiectului. Ce distractiv o fi fost...

Ioana 13+ si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AVoogt spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea81

Citat:
citat din mesajul lui Lemoni

Pei Mircea numai e virgin! S-a dezvirginat singur prin webcam cand ii povestea Raluca cat e de frumos sa ai sex!

"To acquire love...fill your self up with it until you become a magnet."
Charles Haanel

Da' ce rea ai fost!!!!!
Hmmmm, da' poate ai dreptate....

~Este mai importanta pacea decāt dreptatea...(Parintele Arsenie Boca)

~Tragedia vietii nu este ca se termina atāt de repede, ci ca asteptam asa de mult sa o īncepem.

Si-n concluzie cele care au scris la subiect si-au stors creierii degeaba,nu? Atunci ce incredere am mai avea pentru restul subiectelor?!

http://alina-vachim.magix.net

AVoogt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Pai a fugit mititica,deoarece nimeni nu s-a gindit ca Andra e frigida la extrem,nu e chiar amica ei, ci a preluat-o de la Mircea.Mircea fiind amicul Ralucai i se confeseaza;tinerii de acum vorbesc inclusiv despre sex,nu e un subiect tabu.Posibil ca Mircea sa fie cam pampalau ca n-a prins-o pe nici una pina acum ,fiind preocupat exclusiv de Andra ,cu care are o relatie platonica,dar a fost optiunea lui si care-i problema ma rog?!.Chiar nu se poate fara nimic in plan orizontal?
Raluca scrie bine in limba romana pentru ca e o persoana educata sau prin comparatie cu alte postari de la aceasta sectiune?
Cred ca sinteti rele ori poate sint eu prea naiva?
Da,in calitatea ei de prietena a lui,poate sa-l sfatuiasca sa renunte la ea.Chiar nu e evident ca nu-i chiar perfecta legatura lor?Nici casniciile nu-s pe toata viata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcetica

Pai a fugit mititica,deoarece nimeni nu s-a gindit ca Andra e frigida la extrem,nu e chiar amica ei, ci a preluat-o de la Mircea.Mircea fiind amicul Ralucai i se confeseaza;tinerii de acum vorbesc inclusiv despre sex,nu e un subiect tabu.Posibil ca Mircea sa fie cam pampalau ca n-a prins-o pe nici una pina acum ,fiind preocupat exclusiv de Andra ,cu care are o relatie platonica,dar a fost optiunea lui si care-i problema ma rog?!.Chiar nu se poate fara nimic in plan orizontal?
Raluca scrie bine in limba romana pentru ca e o persoana educata sau prin comparatie cu alte postari de la aceasta sectiune?
Cred ca sinteti rele ori poate sint eu prea naiva?
Da,in calitatea ei de prietena a lui,poate sa-l sfatuiasca sa renunte la ea.Chiar nu e evident ca nu-i chiar perfecta legatura lor?Nici casniciile nu-s pe toata viata....

dulcetica

chiar asa??? raluca era un copil cand a plecat din tara, si daca a locuit acolo 11 ani, vb limba roamna, cum vb eu germana!

so, in alta ordine de idei, da ne-am stors creierii degeaba!

Kari

Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!

Antonie de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

In conditiile in care in mediul familial vorbeste limba romana nu mi se pare nimic in neregula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca_85

vreau sa va spun din start ca nu e vorba de mine, ci de niste prieteni ai mei (andra si mircea).

amandoi au 25 de ani, se cunosc din liceu si sunt de 6 ani impreuna. dar amandoi sunt virgini pentru ca andra refuza sa faca dragoste cu mircea!

pentru ea, sexul e ceva murdar, desgustator si nu-si poate imagina cum copii, un lucru atata de frumos, poate iesi din ceva asa de murdar.

i-a mai zis lui mircea ca ei nu vor face dragoste niciodata pentru ca e chiar scarbita de actul acesta, si considera organele sexuale sa fie foarte urate. deci, nu e atrasa deloc de penisul lui mircea si nu e atrasa fizic de el.

andra mai crede ca oamenii nu fac sex, fac sex doar cand vor sa aiba copii---mentionez inca o data ca are 25 de ani! andra nu e foarte dragastoasa, nu-i spune lui mircea ca-l iubeste si refuza sa doarma cu el in pat. dar dupa multe insistari, accepta, dar sta la capat de pat. ea zice ca totusi il iubeste.

nu mai vorbesc de mircea, care e deja disperat si se considera un ratat si un loser din cauza asta. isi doreste foarte mult sa faca dragoste cu ea, dar ea nu accepta nici cum.

mircea m-a intrebat pe mine de sex, si i-am spus multe, cat de minunat e, si i-am mai spus ca daca l-ar fi iubit, n-ar refuza sa faca dragoste cu el; pur si simplu ar simti nevoia. sexul e ca o manifestare de dragoste, si e o parte foarte importanta in o relatie. i-am mai zis si altele, dar nu le scriu pe forum.

mircea imi tot cere sfaturi, dar nu mai stiu ce sa-i zic, nu-mi pot explica nicicum atitudinea andrei, si i-am spus s-o paraseasca daca nu face dragoste cu el pana la anul nou. e deja cu el de 6 ani, si nu e religioasa.

pentru ca nu mai stiu ce sa zic/ce sa cred, vreau sa va cer voua sfaturi, ce credeti despre asta?

S.Brown nu ti-a fost de folos.... prost scenariu.Incearca un Margineanu ..."Raluca"

www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Happy_in_TO

Eu cred ca Mircea se da la tine.
Iar tu nu esti in masura sa ii dai sfaturi sa o termine cu ea (prietena ta!) daca nu face sex cu el pina la Anul Nou!
Cred ca Andra a fost abuzata cind era mica.

Punct ochit - punct lovit, ca de obicei Alice!

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noėl, Yasmin Serena

Mergi la inceput