fara sex!
Raspunsuri - Pagina 6
mama_lui_alex spune:
acum..lasand gluma la o parte..dupa ce m-am intors de la masa, vad lucrurile mai limpede...
Concluzia mea..
- raluca_85..cred ca este numele fetei ("andra" din poveste)
- persoana care scrie e barbat -respectiv raluca_85 e "Mircea" (e plauzibila varsta de 23 de ani)
- adevarata don'soara Raluca (care habar n'are ca se scrie despre ea pe forumuri publice) nu doreste (inca) sa faca "acel act murdar si desgustator"..cu dl.Mircea...
Prin urmare, Mircea (alias raluca_85) intra pe un forum de "femei"..si le intreba (cum poate/stie)..cum o poate determina pe partenera sa "cedeze"??!
kokiy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lemoni Da eu ma intreb pe Andra asta n-o maninca? Scarba ,scarba dar daca te maninca te scarpini! "To acquire love...fill your self up with it until you become a magnet." Charles Haanel |
De mancat o mananca sigur,dar a invatat sa se scarpine singura ...asa ca de ce sa se mai murdareasca cu Mircea ...
Mai Raluca, eu cred ca ai vrut de la noi o confirmare ca ceea ce faci e bine....si te asteptai macar una din postari sa aiba indemnul"ia-l tu Ralu' fata pe Mircea si arata-i ce trebuie sa faca " ca sa te apuci de treaba...
Un om nu trebuie judecat dupa calitatile lui,ci dupa felul cum stie sa si le foloseasca
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)
kariguld spune:
eu zic sa facem o lista de asteptare... si pana ne vine randul, mergem in Scotia sa ne bronzam!
raluca, s-o fi teleportat....
Kari
Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!
Antonie de Saint-Exupery
creasta spune:
Mie mi sa lungit gitul de cind tot astept continuare si nik,eu inca mai sper.
Cind sunt buna,sunt foarte buna,cind sunt scorpie sunt...PERFECTA!!!
Corina
Lemoni spune:
Pei Mircea numai e virgin! S-a dezvirginat singur prin webcam cand ii povestea Raluca cat e de frumos sa ai sex!