fara sex!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carolyne spune:

Lemoni

Ai fost beton !!!!!!

Poate Andra este insensibila in ... anumite zone... si habar nu are de scarpinat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lemoni

Da eu ma intreb pe Andra asta n-o maninca?
Scarba ,scarba dar daca te maninca te scarpini!

"To acquire love...fill your self up with it until you become a magnet."
Charles Haanel

esti bestiala !

www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tisina spune:

Citat:

Charles Haanel

Super tare!!!!
Intrebarea e: dar pe el? Sau el are deja bataturi (in palma)?
Eu ma indoiesc foarte tare ca el ar fi virgin la 25 de ani. Ea... poate... am cunoscut si eu pe cineva, dar ca barbat... doar daca nu are EL o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:

Charles Haanel

you made my day!

toata povestea asta e cusuta cu ata alba ..

raluca, tu l-ai cunoscut pe mircea prin telefon sau cum?? si ai purtat discutii despre sex ... hmm ..

eu cred ca aici se potriveste de minune proverbul ala .. dar il schimb un pic ..

cineva arunca o piatra in lac si 10 intelepti sar dupa ea ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura_m spune:

Eu cred ca Raluca este una din fetele de la linia erotica si vreun client de-al ei s-a atasat de ea si i-a povestit viata lui amoroasa- daca se poate spune asa- si Raluca nu a stiut cum sa ne expuna problema decat dandu-se drept masteranda in Marea Britanie dar traind de ani buni in Canada.
Lasand gluma la o parte, nu vreau sa fiu rautacioasa, nu am nimic cu nimeni, dar si mie mi se pare povestea asta cam cusuta cu ata alba. sa fim serioasi, un baiat la 25 ade ani virgin? Cum, in zilele noastre cand copiii isi incep viata sexuala la 14 ani! poate si mai devreme. Cred ca el are o problema, daca personajul este real, ca ea din cate ne-a descris-o Raluca, nu a fost abuzata sexual, are parinti libertini, dar nu inteleg de unde ideea ca a face sex este foare urat si dezgustator.
Si inca ceva, Raluca, NICIODATA sa nu sfatuiesti pe cineva sa se desparta, indiferent ca iti sunt prieteni de 2 luni, 2 ani sau 20 de ani. Sincera sa fiu, nici fratelui meu nu i-as da un astfel de sfat.

AURA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

(hai ca iar ma relaxez..vinerea dimineata...)

Fac ce fac..zic ca nu mai intru pe la sub-forumul asta..dar ma manaca degetele..si ochii....so...

vreau sa va spun din start ca nu e vorba despre mine, ci despre niste prieteni ai mei (Ana si Nanu)
Ana are mere..dar nu-i plac merele..Nanu are pere..si vrea placinta cu mere. Anei nu-i plac perele. Ana are mama. Nanu are pere. Merele sunt verzi.Gata!..data viitoare va mai povestesc un nou capitol din Ana are mere.

Ah..am uitat sa precizez..eu am emigrat demult in Burkina Faso, dar vorbesc fluent (doar) japoneza. Cu romana ma descurc ocazional..spre excelent. Fac un doctorat in chimie-fizico-nucleara in New Zeeland..si imi voi cumpara niste UGGs negre crosetate.
Nu va luati dupa profil..caci am trecut "Bucurestiul" la locatie, doar sa induc lumea in eroare..si membru nu sunt din 2002 (tot ca sa va induc in eroare)
Acum..
pentru ca nu mai stiu ce sa zic/ce sa cred (nici macar eu), vreau sa va cer voua sfaturi, ce credeti despre asta?

Edit - weekend minunat fetele!..(de aici, din Irlanda..unde evident sunt 42 de grade si multa umezeala..)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui mama_lui_alex

Fac ce fac..zic ca nu mai intru pe la sub-forumul asta..dar ma manaca degetele..si ochii....so...

vreau sa va spun din start ca nu e vorba despre mine, ci despre niste prieteni ai mei (Ana si Nanu)
Ana are mere..dar nu-i plac merele..Nanu are pere..si vrea placinta cu mere. Anei nu-i plac perele. Ana are mama. Nanu are pere. Merele sunt verzi.Gata!..data viitoare va mai povestesc un nou capitol din Ana are mere.

Ah..am uitat sa precizez..eu am emigrat demult in Burkina Faso, dar vorbesc fluent (doar) japoneza. Cu romana ma descurc ocazional..spre excelent. Fac un doctorat in chimie-fizico-nucleara in New Zeeland..si imi voi cumpara niste UGGs negre crosetate.
Nu va luati dupa profil..caci am trecut "Bucurestiul" la locatie, doar sa induc lumea in eroare..si membru nu sunt din 2002 (tot ca sa va induc in eroare)
Acum..
pentru ca nu mai stiu ce sa zic/ce sa cred (nici macar eu), vreau sa va cer voua sfaturi, ce credeti despre asta?

Edit - weekend minunat fetele!..(de aici, din Irlanda..unde evident sunt 42 de grade si multa umezeala..)

eu zic ca vei avea un weekend minunat! si sa nu-ti faci probleme ca in Norvegia a nins! nici ca in America votarea se apropie de sfarsit.
nici ca Ana nu stia sa gateasca, de fapt, dar nu spunea!
si mare grija cu fizica-nuclearo-chimica, ca nu stii ce reactii poa' sa dea!
mai ales la temperaturile astea romanesti de minus cu plus 'enspe grade!

vezi ca in Scotia s-a dat drumul la plaja! poate duminica bei un coctey_l (cocktail) sub palmierii de acolo!

Kari

Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!

Antonie de Saint-Exupery

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:

Acum..

eu zic ca vei avea un weekend minunat! si sa nu-ti faci probleme ca in Norvegia a nins! nici ca in America votarea se apropie de sfarsit.
nici ca Ana nu stia sa gateasca, de fapt, dar nu spunea!
si mare grija cu fizica-nuclearo-chimica, ca nu stii ce reactii poa' sa dea!
mai ales la temperaturile astea romanesti de minus cu plus 'enspe grade!

vezi ca in Scotia s-a dat drumul la plaja! poate duminica bei un coctey_l (cocktail) sub palmierii de acolo!

Kari

Si iata secretul meu, unul foarte simplu:numai cu inima poti vedea ce este drept, pentruca esentialul este ascuns privirii!

Antonie de Saint-Exupery

www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!

Mergi la inceput

oricum ar fi-adevar sau imaginatia cuiva- la anii astia virginitatea nu mai e o virtute !

Gabriela

ajutati-l pe Bogdanel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:

Acum..

uite ca tot iese ceva bun din topicul asta .. ne distram si noi!

weekend minunat! ai grija sa-ti dai cu lotiune sa nu te arda soarele ..

Mergi la inceput