fara sex!
Raspunsuri - Pagina 8
Alinutza1979 spune:
eu cred ca nici Mircea nu-i "normal" de a stat in situatia asta!
Ce au facut timp se 6 ani?
s-au tinut de mana si s-au plimbat prin parc?
mirelacam spune:
interesant,inclusiv ultima intrebare. ce au facut in 6 ani?cred ca la un moment te mai saturi si de acel parc si inghetata.Parerea mea este ca familia din care provine ea , este ingredientul principal aici.Singura solutie este sa mearga la un psiholog, sau la consilier familiar si incet , incet sa se afle care este problema.
gabriella1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirelacam interesant,inclusiv ultima intrebare. ce au facut in 6 ani?cred ca la un moment te mai saturi si de acel parc si inghetata.Parerea mea este ca familia din care provine ea , este ingredientul principal aici.Singura solutie este sa mearga la un psiholog, sau la consilier familiar si incet , incet sa se afle care este problema. Mirela cu Alexandru 4 ani si Claudiu de 1 an |
ei,aiurea familia....Tuturor ne-a spus mama "sa nu cumva sa ..." si ..ce..am ascultat?Mai ales cand mai aveam 3 luni pana la nunta ?!Tu chiar crezi ?!
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
asteryaro spune:
Pai, sper ca totusi le-ai dat pseudonime aici, si nu numele reale... ca n-ar fi prea elegant...
Cred am ambii au o problema.
Problema ei poate fi una de ordin neurobiologic. Adica, ma gandeam ca nu cumva fata asta sa fie Asperger.
Din pacate, sexualitatea tinerilor cu TSA (tulburari de spectru autist) este destul de putin discutata, deloc inteleasa si extrem de rar "rezolvata", daca o privim ca pe o "problema". Este incredibil de dificil.
Baietelul meu este Asperger... si ma gandesc cu teama, inca de pe acum, ce si cum va fi.... cand va fi vremea...
Dar poate ca intre timp lucrurile s-or fi asezat in privinta lor, a celor in cauza...
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006) [Sindrom Asperger]
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1