FIV 198

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

Doamne fetelor cite nereusite!Nici nu vreau sa va enumar ca sinteti prea multe,dar sint cu gindul alaturi de voi
KORA,SHERY ,din suflet va doresc sa fie bine de data aceasta
Eu mai am putin de asteptat, pina luni.
Va pup pe toate si sa auzim si vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

Kora...capul sus..nu fi suparata,vei terce la GRAVIDUTE sa vezi tu, hai nu mai plange ca va fi bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexamary spune:

Citat:
citat din mesajul lui KoraPop

Am sosit acasa de la punctie.Doar 2 ovocite...,am plans de nu mai pot....restul au fost chisturi puternic estrogenice, asta este,daca DD va fi bine,daca nu,nu....Dr. Cocei m-a incurajat,a spus ca de curand a a vut o pacienta la fel cu doua ovocite,un embrion bun si acum e gravida....Daca voi avea embrioni in zi 3 imi va face si AH ( assisted hatching).Maine fac analiza progesteronului si acum iau utrogestane si progynova,medrol,acid folic...

Va pup pe toate si multumesc pentru sustinere!

Rubia,Iazmin,Dariela sunt daramata si eu destul,cu vestile de la voi nu mai pot zice nimic decat ca trebuie sa facem voia lui D-zeu si sa nu abandonam pana cand mai avem cum si cu ce face FIV...DD sa va intareasca si sa va ajute!

Sheri felicitari pentru productie!Tine-o tot asa!

P.S. In afara de reducerea de 300 euro pe care o aveam,mi-au mai facut reducere de 500 euro.Cica daca sunt mai putin de 3 ovocite e reducere de 500 euro.Toata stima pentru ei!

Sa stiti ca eu tot fata optimista sunt,gata,nu mai plang si sper in sansa celor doua ovocite mai ales ca sotul a dat o singura proba si buna!Nu ma las!

Kora

CARPE DIEM!

bafta multa draga KORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

Hai sa continui si eu lista vestilor "bune": mie nu mi a disparut infectia! Asa ca la primavara mai fac FIV. Imi bag piciorusele. Ma duc dupa Luca sa ma plimb...

Bafta Sheri, Kora, toate fetele

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Dariela, Rubia:
Kora: capul sus, cum spuneai tu:"unul si bun!!!". Asa va fi, sunt sigura.
Iana-Mari: Doamne-ajuta, sa fie cu noroc de data asta!
Multa bafta, fetelor, sunteti prea multe sa va enumar, dar va citesc zilnic si sunt cu sufletul alaturi de voi...
Impatience: auzi, hai sa facem un targ: ne intalnim la urmatoarea "intalneala", tu imi dai putin noroc sa raman gravi la tratamentul urmator, iar eu fac minuni la infectii urinare/cistite/chestii de genul asta... Te bagi?
Va pupic pe toate

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Alexamary, eu pun doua portocale, juma de grapefruit, storc cam 7-8 smochine proaspete, 1/2 avocado si ceva kiwi depinde in fiecare zi ce fructe mai am in cos. Pulpa de fructe care ramane o amestec cu iaurt si o mamanc si pe ea.

Daniela74 tu in ce zi de la Et esti?

Kora iti spun si tie cum imi spunea si mie barbatul, este suficient unul singur norocos ca sa ramai gravida!O sa fie totul ok, crezi in asta!

Hera01alles goed met jij? Au plecat rusii, sper?!

Impacience of ce ghinion, dar lasa poate ca norocul tau cel mare va fi la primavara!pusici

Eu citeam un articol apropo de embrio transfer si scrie ca fortzele gravitationale nu actioneaza in interiorul uterului de aceea nu are absolut nici o importanta pozitia in care stam dupa transfer . Sunt mai multi factori care joaca un rol important in reusita unui emrbyotransfer printre care si locul precis unde a fost facut asezat embrionul (in articolul scris de un medic olandez se spune ca o asezare a embrionului cu 2 cm sub 'top'-ul uterului prezinta cele mai mari sanse de reusita)si ca asta este cel mai greu de masurat in timpul transferului si ca de aceea este importanta experienta doctorului care executa operatiunea

Bon, va pupic ma duc la siesta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impatience spune:

Cristal, sigur, in ceea ce te priveste. In ceea ce ma priveste, imi bag picioarele si renunt. De fapt, nici macar OPTIUNEA de a renunta nu am. doar renunt si gata

Hai pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hera01 spune:

Oana

Alles is goed goed hoor, gelukig
Rusii sau dus si sper sa nu-i mai vad in urmatoarele 9 luni, azi dimineata cand m-am spalat pe dinti am ajuns numai pe jumatate si am tb sa vomit , (ma gandesc ca poate mancarea de aseara nu mi-a picat bine)luni testul vedem atunci .

tu cum esti ? simptome ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

OANA, sint ziua a12-a.E cam mult pina luni(ziua a15-a),nu stiu,poate nu se fac teste simbata si duminica.
multa,multa bafta si tie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Dariela, Rubia iubitele mele capul sus si mergem inainte Doamne de ce atatea nereusite va pup si mergeti inainte nu va lasati batute
Koricica mea iubita nu trebuie sa plangi acum sunt viteji tai bebei tai iubiti 2 si buni ai sa vezi ca acum raman la tin in burtica 9 luni si sa ami zici ce vrei tu beta o sa fie o valoare mare
Fetelor va urez numai reusite si va pu[p pe fiecare in parte

Mergi la inceput