FIV 198

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Oooff... Rubia, Dariela, Iazmin... tare aru imi pare.. nu stiu ce sa va zic...

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Am venit si eu de la eco Z9. 10 folicului, 7 de aprox aceeasi marime, in jur de 15, si 3 mai micuti. Endo 12.2.
Luni merg la alt eco, marti punctia. Noroc cu Cocei draguta de ea ca a intrat si mi-a facut schema aceasta de sf, Getoaica si Profu vroiau sa vin direct la punctie. Cocei a spus sa mai vin la o eco, sa fac inhib odata cu stimularea dimineata etc. Super fata! Aatenta la detalii. Aam sunat-o de pe drum ca nu eram pe dumirita si mi-a mai explicat odata, bravo ei!
Bine ca e endo mare, ca daca nu l-a masurat bine, ramane totusi ceva de samanta pe acolo. Chiar si cu o abatere de 20%, parca asa era, nu Kora?
Menogonul il termin sambata, si am mai cumparat menopur ca sa suplimentez.

Multumim inca o data de felicitari, va pupam pe toate si multa bafta, sa ajungem cu toatele la odisee sa mai trancanim si de altele

Rubia, Dariela, Iazmin imi pare tare rau de rezultate, ce sa-i faci ba o raceala, ba un semn urias de intrebare, vesnicul de ce? Capul sus si mai departe pana la victoria finala!
Apropo de anticorpi, la ultimele analize de sange si mie mi-a iesit aiurea rau homoleucograma, si ce sa vezi, de la candida! Dar ce valori aiurea! Le-am repetat dupa ce am tratat candida si au iesit frumos in parametrii, deci....
Kora, cand ai punctia?
Mai face cineva punctie marti? Ca sa nu ma plictisesc pe acolo .
Claudia, tot nu esti cuminte, cu ochii doar dupa simptome? Psihoza chilotilor si eu o am, caut in ei mai ceva ca in portofelul hasbandului !

Va pupa fata pe toate !

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Rubia, Dariela, Iazmin of rezulatatele astea negative....imi pare sincer rau fetelor, dar continuati sa credeti si veti vedea ca vi se va realiza visul!

Eu cand citesc pe aici mi se face rau, pe bune, fete cu blastocisti transferati, sau cu embrioni de cea mai buna calitate in ziua 3, cu endometru perfect si tot nu iese nimic, ce sperante sa am eu care am transferat 7 celulease de categoria b???

Claudiaimi plac simptomele tale, nus tiu daca sunt neaparat de la progesteron, si eu iau si in afara de ceva dureri la nivelul sanilor in rest nimic!!O sa fie bine , ai sa vezi , nu are voie sa nu!!

Mie mi-a luat barbatu o presa de fructe si prestez sucuri la greu, in continuare nici un fel de simptome decat dureri de sani (parca nu sunt ai mei si-au schimbat formaim proud of them now!Bon, cam astea in ziua 4
Pupici tuturor fetelor !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Iazmin, Dariela imi pare asa de rau...., nu vreau sa mai vad asa de multe nereusite....Am si visat ca aveam un test negativ...mi.au pierit toate sperantele...si nici nu am inceput stimularea inca..

Alexamary sper sa fi fost o greseala, pumnii stransi si sa fie de bine

Shery buna productie, mai lasa.i la ingrasat in weekend ca sa ai 10 ovocite babane

Dream si eu sunt cu ochii pe tine

Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexamary spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanademunck

Rubia, Dariela, Iazmin of rezulatatele astea negative....imi pare sincer rau fetelor, dar continuati sa credeti si veti vedea ca vi se va realiza visul!

Eu cand citesc pe aici mi se face rau, pe bune, fete cu blastocisti transferati, sau cu embrioni de cea mai buna calitate in ziua 3, cu endometru perfect si tot nu iese nimic, ce sperante sa am eu care am transferat 7 celulease de categoria b???

Claudiaimi plac simptomele tale, nus tiu daca sunt neaparat de la progesteron, si eu iau si in afara de ceva dureri la nivelul sanilor in rest nimic!!O sa fie bine , ai sa vezi , nu are voie sa nu!!

Mie mi-a luat barbatu o presa de fructe si prestez sucuri la greu, in continuare nici un fel de simptome decat dureri de sani (parca nu sunt ai mei si-au schimbat formaim proud of them now!Bon, cam astea in ziua 4
Pupici tuturor fetelor !!!

oana spune-mi si mie ce sucuri faci
eu am storcator dar nu stiu ce fructe sa combin
mai adaugi apa minerala,miere
cum faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Am sosit acasa de la punctie.Doar 2 ovocite...,am plans de nu mai pot....restul au fost chisturi puternic estrogenice, asta este,daca DD va fi bine,daca nu,nu....Dr. Cocei m-a incurajat,a spus ca de curand a a vut o pacienta la fel cu doua ovocite,un embrion bun si acum e gravida....Daca voi avea embrioni in zi 3 imi va face si AH ( assisted hatching).Maine fac analiza progesteronului si acum iau utrogestane si progynova,medrol,acid folic...

Va pup pe toate si multumesc pentru sustinere!

Rubia,Iazmin,Dariela sunt daramata si eu destul,cu vestile de la voi nu mai pot zice nimic decat ca trebuie sa facem voia lui D-zeu si sa nu abandonam pana cand mai avem cum si cu ce face FIV...DD sa va intareasca si sa va ajute!

Sheri felicitari pentru productie!Tine-o tot asa!

P.S. In afara de reducerea de 300 euro pe care o aveam,mi-au mai facut reducere de 500 euro.Cica daca sunt mai putin de 3 ovocite e reducere de 500 euro.Toata stima pentru ei!

Sa stiti ca eu tot fata optimista sunt,gata,nu mai plang si sper in sansa celor doua ovocite mai ales ca sotul a dat o singura proba si buna!Nu ma las!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

DARIELA imi pare rau draga mea,am trecut prin asta si stiu ca iti e greu,dar ai vazut ca sanse sunt daca nu ne dam batute,si asa vei face si tu,te vei relaxa si fizic si sufleteste,si cand vei fi gata o vei lua de la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

Offfff mai fetelor!Chiar daca sunt lenesa la scris citesc zilnic, dar cand vad atatea nereusite parca mai rau nu imi gasesc cuvintele!Multa putere si ...nu renuntati!
Kora ai intrat in hora si trebuie sa joci pana la capat, ... sti si tu ca ai sanse si pt. gemeni, nu?Eu iti tin pumnii!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Rubia, Iazminn,Darielea, imi pare rau fetelor,.....
E foarte greu....nu inteleg de ce sint atit de multe nereusite...offf
Sheri, frumoasa productie, LA MULTI ANI ptr, Alesia, , sa fie sanatoasa si sa va bucure toata viata.
Kora, nu fii suparata, o sa fie bine, , ai incredere
Dream, pup fata
Va pup pe toate si sper sa se sparga cit mai repede ghinionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna!
Fetelor, am si eu o intrebare, referitoare la microdeletiile cromozomului y, care analiza ati facut-o? Cea cu 6 sau 20 microdeletii?

Va multumesc!

toate fetele si tin pumnii stransi tuturor fetelor!!!

aniversare casatorie; asteptand o minune;

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput