FIV 198
Raspunsuri - Pagina 7
claudia79 spune:
Da si eu ma gandeam la tine...tu ce simti, la mine stiu ca nu sunt semne e doar progesteronul, dar tu? simti ceva ?
ai indraznit sa faci pipi pe testul ala?![]()
faptul ca ma simt infundata e tot de la progesteron? parca stau sa ma racesc dar sunt asa de vreo 3 zile si ma doare in spatele ochilor. Nici eu nu stiu daca am sa pot astepta pana in 6 noiembrie.parca ma vad luni sau marti cu testul in cos.![]()
Dariela spune:
In cazul nostru este punct si atat. Bhcg-1.30.!
Am inteles ca la valoarea asta nici nu au existat practic tentative de nidare. Cel putin asa a incercat sa-mi explice asistenta de la Giulesti, pentru ca bineinteles ca la ora respectiva nu mai gaseai un medic pentru o explicatie. Poate sunt rea, dar mi se parea mult mai mai firesc ca la sfarsit fiecare medic sa discute cu pacientul sau si in caz de esec!
Teoretic de data asta totul mersese bine - analizele super, endometrul ok, 5 embrioni buni 2 cu asisted hatcing, progesteron destul si cu toate acestea rezuiltat zero!
Va tin pumnii in continuare tuturor, sper sa fie cat mai putine fete nevoite sa treaca prin esecuri si sa va mutati cu toate cat mai repede la odisee!
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
maria08 spune:
Dariela, Rubia: Imi pare rau....Suntem alaturi de voi!!
Ioanatugs: Eu sunt la prima incercare; prima intalnire cu Dracea e in 11.11...Doamne Ajuta!!! Iti doresc ca Mos Craciun sa-ti aduca cel mai frumos cadou!!!
alexamary spune:
buna fetelor
multumesc mult pt felicitari
acum sunt tare suparata bhcg - ul meu scade :((((
ziua 14 a fost 96
ziua 16 124
ziua 21 91
oare de ce?
am fost la eco ieri
am un sac gestational de 0.5 cm
vi s-a mai intamplat sa scada?
luni ma duc iar sa fac bhcg joi eco din nou
iana_mari spune:
Nusy abia astept sa faci eco sa vedem daca sunt 2.Tatal meu este inca in spital,a fost operat ,dar nu au putut face nimic.L-au deschis si inchis la loc.
Ioanatug azi mi-au venit uratii.Asa ca o sa mai picur putin miercuri.
Cristinici in ce stadiu esti?
Alexamary mai bine nu mai face bhg ca mai mult te stresezi.Nu la toate fetele se dubleaza.Mult noroc
Shery asteptam vestile de la prof.
Fetelor mai am putin si incep si eu pregatirile pt. fiv 3
iazminn spune:
Punct si de la capat si la mine. Sunt curioasa daca din fetele care au facut ieri BHCG la Giulesti a fost vreo fericita cu test pozitiv? Oare de ce sunt atatea esecuri?
mari_lolutza spune:
FETELOR, eu cunsc o fata care a facut ieri la Giulesti bhcg-ul si i-a iesit ca e gravi. O cheama Alina Ciobanu. A facut punctia in ziua cind eu am facut transferul de blastocist, adica pe 14 oct.
alexamary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PETRICIA Alexmary, nu te mai stresa atat, ai vorbit cu doctorul tau?? Ar trebui sa-i spui! |
am vb
ca ma fost la eco aseara
a zis ca nu e bine ca scade
dar sunt bine momentan