FIV 198

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Kora eu tot asa am tinut-o fivul asta o zi buna una rea. in prima zi mi s-a zis ca am un ovar care nu face foliculi, la un moment dat am crezut ca o sa imi fie ciclul anulat ca am un chist, pana la urma era doar greseala asistentei, apoi am avut mai putin ovocite decat speram, apoi mai putini embrioni. Asta este fiv-ul trebe luat zi dupa zi dar ce iti tot spun eu tie, tu stii asta mai bine...In final ultima veste este cea mai importanta, aceea de la bhcg. Sa dea Dumnezeu sa ajungeti la transfer. Embrionul/ii cel mai puternic este luptatorul!!!
daniela vezi ca nu ai activat pm, eu am primit de la tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Kora: Trebuie sa gandesti pozitiv!! Doamne Ajuta!! Au fost situatii de reusita si cu un singur embrion, doar stii!
Sheritra: Se pare ca ai o productie frumusica!! Asteptam vesti de dupa punctie!
Super tare faza cu chilotii!!!
Pup toate fetele, fara exceptie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Hera, fijn fijn ! Ce ma bucur ca ai simptome!!!!!Multa bafta luni! Eu sunt ok klein beetje pijn aan mij tepels si in rest nimic !Bafta inca o data!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Kora sunt multe reusite cu un singur ovocit, dar cu doua, sanse duble! Uite o de la noi si nu te supara, tine-te tare pt transfer, ai doua sanse in incubator acum care fac nanica si se inmultesc si abia asteapta sa fie la tine in burtica

Daniela, Oana, Hera, va doresc un wk plin de greturi si simptome pe bune-pe bune, si luni numai teste babane!!!!!!!!

Eu am scos outele pe afara la plimbareala sa ia imunitate si acu le iradiez un pic la pc, las sa fie mai puternice!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Beeei gravidutelor vb frumooos ce ii cu semnele alea??
Hera ce ma bucur ca nu e cicluuuu sa fie bineeeee pana la urmaaaaa!!!!!!
mie mi-e rauuuu dar sunt doar ziua 5 dupa transfer de ziua 5. nu are rost sa imi fac sperante, nu Shery?

Mergi la inceput

as vrea io transfer de ziua 5...au fost doar ziua 3...sunt confuza...o fi si asta un semn, of course......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Dariela intotdeauna exista de ce?, dar tb sa treci peste moment si sa continui pana la marea reusita. Nu sunt vorbe goale , ti-o spune cineva care a trecut de destule ori (6) prin faza asta.
Rubia capul sus si cu DD inainte.
Kora lasa plansul , ca nu-ti face bine si stii ca au fost cazuri cand au reusit si cu 1 embrion.
Sheri productiva ca de obicei, sper si "rezultatul" sa fie unul la fel de frumos ca si prima data (vezi Alesia).
Cine vine miercuri la Giuly ca sa am si eu cu cine conversa pana la histero.
In rest ma lupt cu varcolacii ( e-coli, Bacil gram negativi) si sper sa-i dovedesc ,ca sa pot primi startul pt un nou FIV.
cristinici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Dragele mele,sunteti grozave!Nici o prietena sau sora nu m-ar fi putut incuraja atat!!!!Oricum sunt cu moralul bine acum,am sa sper pana in ultima clipa!Va iubesc si va imbratisez pe toate si vreau sa stiti un lucru:cand ma rog lui DD pentru mine,il rog de fiecare data sa va ajute si pe voi toate care va straduiti la fel ca mine sa aveti copii!
Na ca acum mi-au dat lacrimile ca m-ati impresionat voi!

Revin maine cu stirile zilei!

Tin pumnii tuturor in focuri si in asteptare!!!Doamne ajuta-ne pe toate!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

KORA, trebuie sa crezi in sansa ta!Gandeste si incearca sa te vizualizezi cu bebe ocupata la anul pe timpul asta!

CLAUDIA,eu zic ca sunt semne bune ce scrisesi acolo
Oana,la fel si tie,cand te strang sanii,...si dor,...iar se zice ca e cu ochisori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinici spune:

Pana la urma care e faza cu psihologul la giuly ?
Sheri tu nu ai fost programata la sendinta de consiliere?
cristinici

Mergi la inceput