FIV 198
Raspunsuri - Pagina 11
amzulica spune:
Kora - intreab-o pe Ioanatugs cum a reusit o tipa cu un singur embrion (parca a avut si un singur ovocit), acel embrion s-a divizat si e fata gravida cu gemeni acum. Tu stii ca nu nr. conteaza si calitatea. 
Cami
22+
Luca
http://community.webshots.com/user/amzulica
hera01 spune:
Kora
Eu sunt foarte greu de stimulat , la primul fiv am avut 5 ovocite , au transferat un embryo de 8 celule care arata ''foarte bine'' in ziua 3 de la punctie 2 i-au congelat si pe alti 2 au fost distrusi ptr nu erau buni ptre cryo.
La al 2 lea am avut am avut tot 5(daca eram o gaina la o ferma eram facuta de mult supa)
2 x 5 celule i-au transferat(in ziua 3) si restul i-au distrus ptr nu a fost de o calitate buna.
Cum au mai spus si alte fete, ''Nu conteza cantitatea doar calitatea''!!! unul si bun
Sheritra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia79 as vrea io transfer de ziua 5...au fost doar ziua 3...sunt confuza...o fi si asta un semn, of course...... |
Daaaaaa, cand te duci cu capu e semn sigur de gravideala
Organismul e setat pe alta persoana
!Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
Sheritra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristinici Pana la urma care e faza cu psihologul la giuly ? Sheri tu nu ai fost programata la sendinta de consiliere? cristinici |
No, nu mi-a spus nimeni nimic de strink, m-or fi vazut mai zurly si-or fi zis ce sa mai piarda timpu ca se vede dupa fata
Shery si inimioara
Alesia (30.10.2007)
hera01 spune:
Neata, dupa cum se vede sunt foarte matinala .....nu poc sa dorm de nici o culoare , eu care sambata dormeam pana la ora 11 de venea sotul sa vada daca mai respir acum sunt gata cu somnul pe la ora 5.30 dimineata 
Fireyes
Dariela
Oanademunk
Claudia79
fetelor voi cum sunte-ti ?
antosit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Sheritra
No, nu mi-a spus nimeni nimic de strink, m-or fi vazut mai zurly si-or fi zis ce sa mai piarda timpu ca se vede dupa fata Shery si inimioara Alesia (30.10.2007) |
...si la mine cred ca e groasa treaba
, daca nici la psiho nu mai vor sa ma trimita!Anto

"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
antosit spune:
Kora te asteptam cu vesti bune despre puiuti, suni azi nu?
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
21ali spune:
Neata, fetelor am inceput si eu prima parte a trat. cu diphereline din data de 30oct.,dr mi-a spus ca ar fi bine sa fac injectia dimineata dar nu am avut cum si o fac seara ,are ceva?ce este foarte rau e ca de cind am inceput trat. am si o raceala cu dureri in git nas infundat GRIPA,ma tratez cu STODAL-sirop,FERVEX,pastile de git,bai cu apa cu sare, toate astea afecteaza cu ceva tratamentul?Fetelor ce credeti ar fi bine sa amin tratamentul ptr FIV?O ZI BUNA!